Отзывы покупателей о Топор-колун Fiskars Х17 М (1015641/122463)

Оценка пользователей 4.87/5
  • AI аналіз відгуків
    65 відгуків:  87% позитивних, 8% нейтральних, 5% негативних
    Покупці в цілому дуже добре оцінюють сокиру-колун Fiskars X17, особливо відзначаючи ефективність, зручність і гостроту інструменту. Серед основних переваг — легкість у колці дров, якість заточування, ергономічність руків’я та відчутна економія зусиль під час роботи. Присутні й окремі зауваження щодо відсутності гарантійних талонів і ціни, а також дискусії про міцність у порівнянні з радянськими сокирами.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олексій С***

• Іван Ш***

Сокира

• Григорий Р***

Це брак чи так в усіх?

Достоинства:
    Лиш купив
    Недостатки:
    Ручка

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Це вихід станка, який виплавляє ручки. Він є на всіх сокирах.

• Артем

Гарна річ

Достоинства:
    Легка , не застрягає , добре коле дрова .
  • Борис П***

Взявся випробовувати одразу після отримання. Результат перевершив всі очікування. До цього досвід з звичайними сокирами. Не зрівняти. Мав справу з фруктовими пеньками з масою сучків. Справляється на ура. Рекомендую.

Достоинства:
    Дуже зручна, розколює пеньки з розгалудженнями дуже легко
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Сергій Ш***

Купив це чудо. Народ не сумнівайтесь ні секунди!!! Якщо вам треба рубати дрова беріть. Один день рубав звичайною (і вже трошки тріснуло руків'я бо дрова товсто порізані і лупив на обух) поки ця їхала. І коли взяв цю, то таке враження що вона сама рубає. Мої батьки були в шоці, дрова рубав їм. Вони ніколи не бачили щоб сокира так легко колола такі товсті дрова. Звісно ціна не маленька, я з батьками купив навпіл. Вистачить нам рубати обом, 25 років гарантії!!! Вибирайте свій розмір, купуйте і працюйте в задоволення, і будете як і я тільки жалкувати про одне. Що не знали про такий інструмент раніше!!!

Достоинства:
    Легенька, ергономічна, не залишається в дровах легко виймати ( не потрібно бити на обух що дуже економить сили ), все просто і геніально
  • Дмитро Є***

Легка зручна сокира

Достоинства:
    Вага
  • Дмитро К***

Супер рекомендую брав х17 топ для домашньої заготівлі .
    Гарантія з першого разу зареєстрував .

Достоинства:
    Можна взяти в похід.
    • Головатий Я***

Підкажіть, як реєстрували гарантію?

• Назар Р***

Все супер, доставили вчасно,хороша річ але трохи дорога!!!

Достоинства:
    Легка вага сокири
    Недостатки:
    Прийшла без чека,не зчитує QR код
  • Вячеслав

Ідеальний інструмент який повністю виправдовує свою ціну. Заточку тримає неперевершено, ріже папір навіть після куба переколотих дров.

Достоинства:
    Легкий в роботі, якість.
    Недостатки:
    Це ідеально, недоліків немає.
  • Сергій

Спойлер: "МERSEDES серед сокир-колунів"
    Довго вагався між Хускварною S1600 і Фіскарс X17. Потрібен був середній колун для однієї руки (важкий, ручної роботи, вже є). Колун більш схожий на універсальну сокиру бо він як відмінно коле колоди (моє клин) так і чудово рубає дерева (23 см. сосна звалена без великих зусиль) Важить він не 1800г. а 1554г. Довжина всього колуна 60 см. а довжина топорища 53 см.
    Покупкою задоволений на всі 100%

Достоинства:
    Гострий, в міру важкий. Просікає колоду. Не застрягає.
    Недостатки:
    Поки не виявив. Не можливо зареєструватись на їх сайті.
  • Ігор П***

Неперевершений виріб, колеш і хочеться

• Микола М***

Брав для жінки, орієнтувався на менший розмір, але вона настільки вправна і злагоджена, що треба було брати розмір L.
    Працює відмінно, за годину наколов куб, тільки встигай подавати і прибирати! Рекомендую

Достоинства:
    Зручність, вправність, вигляд
    Недостатки:
    Треба було брати більший розмір
  • Владимир И***

Fiskars - Лучшее решение для колки дров! Чтобы это понять Мне для этого понадобилось 25 лет. Сравнить просто не с чем : дедушкин сссровский это пережиток прошлого. А про нынешний пластелин я молчу! Потратиться один раз того стоит.

Достоинства:
    ВСЁ! Лёгкий, удобный ..ну всё в нём продумано всё!!! Делали для людей чтобы было легко и удобно работать
    Недостатки:
    Нет! Как по мне пустотелую рукоять можно было чем то заглушить.
  • Юрій

В порівнянні з старою реально радянською (не китайською) сокирою закалка металу ніяка, якщо потрібно багато і часто рубати дрова то не про цей колун, тут швидше про ергономіку і понти. Про "дуб аж дзвінить " хто рубає дрова то знає що суху колоду дуба можна і молотком розколоти, для цього заточка до гостроти ножа не потрібна.

Достоинства:
    Ергономічний дизайн, первинна заточка
    Недостатки:
    Ціна не об'єктивно висока, якість закалки неприйнятна, цвяхи не рубаю але звичайнна сокира саме від них і сколюється і тупиться, а ця затуплюється від в'язких порід дерева.
  • Андрей Р***

Хороша сокира. У порівнянні з совковим «топором» - небо і земля. Дуб аж дзвінить. Зареєстрував на сайті - прийшов лист підтвердження про 25 років гарантії. Подивимось)

Достоинства:
    Вага, відмінно колить, нема віддачі
    Недостатки:
    Ціна, звісно, не маленька
    • Юрій

Реклама рушій торгівлі, бракує тільки допису що сама рубає

• В'ячеслав М***

Все добре, рекомендую.

• Олег Є***

Випробував на сучковатих пиньках горіха, діаметром десь 30 см. Це прсто якась казка. Нерозумію чому я досі користувався старою совковою сокирою, яка весь час застрягала. Ця сокира коштує своїх грошей.

Достоинства:
    Гарно коле дрова. Не застрягає. Не важка.
    Недостатки:
    Непомітив
  • Володимир І***

Топор "Бомба",рубит отлично,заточка превосходная,вес подходящий.Попросту говоря,кто нуждается в хорошей вещице,советую.

Достоинства:
    Качество
  • Микола

Сокира класна, і головне гостра . Відрубав нею випадково шматок пальця, хірург сказав, що відрізало як катаною, і це плюс, бо є великий шанс, що приростеться назад. Будьте обережні, ніколи не тримайте поліняку пальцями, навіть при легеньких ударах на щепу!

Достоинства:
    Гостра, легка
    Недостатки:
    Дотримуйтесь правил безпеки!
  • Алексей К***

Отличное качество. Название бренда говорит само за себя

Достоинства:
    Качественный
  • Сергій Г***

Це Fiskars!!!!

• Олег Х***

Надійний апарат. Дуже міцний. Зручне руків'я. Дуже гострий.
    Був придбаний на подарунок одній знайомій. Вона дуже задоволена). Як для її невеличкої ваги і зросту це мабуть максимальний по розміру і вазі інструмент, яким відносно комфортно користуватися. Для середньостатистичного чоловіка цей колун замалий, як на мене. Але це не означає що він не впорається з пеньками. Я зі своїми 89кг жиру на 172см зросту та короткими ніжками пробував колоти ±30-40см пеньки з відносно твердого дерева.(не пам'ятаю що це було)
    Все розліталося з першого удару

Якщо у вас є 170 і вітром вас не здуває беріть більше. А взагалі кращє подивіться як підбирати колун. На ютубі відосів повно. А там вже поверніться сюди і виберіть фіскарс. Якщо в бюджет влазить то вас ця покупка не розчарує

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Не помітив
  • Ігор А***

Дуже зручний інструмент. Гарне центрування, яке дозволяє при мінімальних зусиллях досягти мастильних результатів. Колоди, які раніше колись по кілька хвилин і з прикладанням неймовірних зусиль, зараз коляться за кілька замахів.

Достоинства:
    Зручний і ефективний у користуванні інструмент
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Сергій

Гостра, колить й рубає

Достоинства:
    Гостра, колить й рубає
  • Павло Р***

Найкраща сокира з тих що я тримав у руках

Достоинства:
    Якість
  • Дарья Т***

Отличный топор! Жаль, кофе сам не варит))) А со своими обязанностями справляется прям на ура!
    Приятно лежит в руке. Острый.

• Артем С***

Сокира супер! Але гарантія найкращої а їх сайті не підтянулася, чи потрібна вона? Але ж сказано "зареєструйте свою сокиру на сайті", а там server error 500 ))

• Петро А***

Так може якась помилка на сайті була, пробували ще?

• Микола С***

Сокира колун однозначно лучше обичної, колоть дрова лекше, не застрягає

• Олег К***

Сокира просто буря,рубає чудово хоча сама легенька.ціна правда кусається але вона того коштує.

• Олег Л***

КОЛЕТ!!! Как в рекламе! Но сломать можно и лом.

• Володимир С***

Топоряка, просто крута, незнаю як там по інших ьрендах, але ця штуковина, це якийсь монстр, їм зможе користуватись навіть дитина. Він легкий і гострий. Зусиль мінімум, результат, вау!!!

Достоинства:
    Перевага скрізь
    Недостатки:
    Придбайте крлун звичайний на базарі і ввдчуєте недоліки
  • Володимир С***

Ідеальна сокира для грильовні, де дрова рубаються не так часто та й не приходиться рубати цільні колуни.
    Докупив до такої ж, тільки сильно меншої - бо не міг нею розбивати величезні дровяки.
    Не впевнений чи справилася би з з суцільними нерозбитими кругляками.

Достоинства:
    Легенька
    Недостатки:
    Ніжна
    • КетПет

Де взяли таку кухню чи мангальницю, не знаю как правильно. Теж хочу! Гарна!

• Олексій К***

Покупал х25 в другом месте всё ок, купил х17 на розетке попробовал на двух пеньках , без сучков хорошо колит, попробовал из сучков результат на фото , за такие деньги думал что будет не такой мягкий материал

Недостатки:
    Думал будет твердее материал
    • Юрій

Радянською без 25 років маркетингу, можна було цвяхи рубати, а цією хіба нитки і то якщо згідно інструкції не віколювати на боки

• Олександр К***

Сокира бомба. Але для не дуже великих колод. Порубав дві машини дров, поки цілий. І ще, треба бути дуже обережним, сокира гостра і легка, бережіть ноги.

Достоинства:
    Зручна, не важка, міцна.
    Недостатки:
    Ціна.
    • Тетяна Б***

Перепрошую, яку краще для великих колод?
      Колись рубала звичайно, не колуном. Але стоять широкі кругляки з горіха, від них все відскокує.

• Сердюк А***

Давно дивився на даний девайс і нарешті зважився. Це - топ.

Достоинства:
    Легка, якість матеріалів.
    Недостатки:
    Трішки кусається ціна, але вона того вартує