- AI аналіз відгуків65 відгуків: 87% позитивних, 8% нейтральних, 5% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Іван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сокира
- Григорий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це брак чи так в усіх?
- Достоинства:
- Лиш купив
- Недостатки:
- Ручка
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Це вихід станка, який виплавляє ручки. Він є на всіх сокирах.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна річ
- Достоинства:
- Легка , не застрягає , добре коле дрова .
- Борис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взявся випробовувати одразу після отримання. Результат перевершив всі очікування. До цього досвід з звичайними сокирами. Не зрівняти. Мав справу з фруктовими пеньками з масою сучків. Справляється на ура. Рекомендую.
- Достоинства:
- Дуже зручна, розколює пеньки з розгалудженнями дуже легко
- Недостатки:
- Не знайшов
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив це чудо. Народ не сумнівайтесь ні секунди!!! Якщо вам треба рубати дрова беріть. Один день рубав звичайною (і вже трошки тріснуло руків'я бо дрова товсто порізані і лупив на обух) поки ця їхала. І коли взяв цю, то таке враження що вона сама рубає. Мої батьки були в шоці, дрова рубав їм. Вони ніколи не бачили щоб сокира так легко колола такі товсті дрова. Звісно ціна не маленька, я з батьками купив навпіл. Вистачить нам рубати обом, 25 років гарантії!!! Вибирайте свій розмір, купуйте і працюйте в задоволення, і будете як і я тільки жалкувати про одне. Що не знали про такий інструмент раніше!!!
- Достоинства:
- Легенька, ергономічна, не залишається в дровах легко виймати ( не потрібно бити на обух що дуже економить сили ), все просто і геніально
- Дмитро Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легка зручна сокира
- Достоинства:
- Вага
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер рекомендую брав х17 топ для домашньої заготівлі .
Гарантія з першого разу зареєстрував .- Достоинства:
- Можна взяти в похід.
- Головатий Я***
Підкажіть, як реєстрували гарантію?
- Назар Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, доставили вчасно,хороша річ але трохи дорога!!!
- Достоинства:
- Легка вага сокири
- Недостатки:
- Прийшла без чека,не зчитує QR код
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеальний інструмент який повністю виправдовує свою ціну. Заточку тримає неперевершено, ріже папір навіть після куба переколотих дров.
- Достоинства:
- Легкий в роботі, якість.
- Недостатки:
- Це ідеально, недоліків немає.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спойлер: "МERSEDES серед сокир-колунів"
Довго вагався між Хускварною S1600 і Фіскарс X17. Потрібен був середній колун для однієї руки (важкий, ручної роботи, вже є). Колун більш схожий на універсальну сокиру бо він як відмінно коле колоди (моє клин) так і чудово рубає дерева (23 см. сосна звалена без великих зусиль) Важить він не 1800г. а 1554г. Довжина всього колуна 60 см. а довжина топорища 53 см.
Покупкою задоволений на всі 100%- Достоинства:
- Гострий, в міру важкий. Просікає колоду. Не застрягає.
- Недостатки:
- Поки не виявив. Не можливо зареєструватись на їх сайті.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неперевершений виріб, колеш і хочеться
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав для жінки, орієнтувався на менший розмір, але вона настільки вправна і злагоджена, що треба було брати розмір L.
Працює відмінно, за годину наколов куб, тільки встигай подавати і прибирати! Рекомендую- Достоинства:
- Зручність, вправність, вигляд
- Недостатки:
- Треба було брати більший розмір
- Владимир И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Fiskars - Лучшее решение для колки дров! Чтобы это понять Мне для этого понадобилось 25 лет. Сравнить просто не с чем : дедушкин сссровский это пережиток прошлого. А про нынешний пластелин я молчу! Потратиться один раз того стоит.
- Достоинства:
- ВСЁ! Лёгкий, удобный ..ну всё в нём продумано всё!!! Делали для людей чтобы было легко и удобно работать
- Недостатки:
- Нет! Как по мне пустотелую рукоять можно было чем то заглушить.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В порівнянні з старою реально радянською (не китайською) сокирою закалка металу ніяка, якщо потрібно багато і часто рубати дрова то не про цей колун, тут швидше про ергономіку і понти. Про "дуб аж дзвінить " хто рубає дрова то знає що суху колоду дуба можна і молотком розколоти, для цього заточка до гостроти ножа не потрібна.
- Достоинства:
- Ергономічний дизайн, первинна заточка
- Недостатки:
- Ціна не об'єктивно висока, якість закалки неприйнятна, цвяхи не рубаю але звичайнна сокира саме від них і сколюється і тупиться, а ця затуплюється від в'язких порід дерева.
- Андрей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша сокира. У порівнянні з совковим «топором» - небо і земля. Дуб аж дзвінить. Зареєстрував на сайті - прийшов лист підтвердження про 25 років гарантії. Подивимось)
- Достоинства:
- Вага, відмінно колить, нема віддачі
- Недостатки:
- Ціна, звісно, не маленька
- Юрій
Реклама рушій торгівлі, бракує тільки допису що сама рубає
- В'ячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, рекомендую.
- Олег Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Випробував на сучковатих пиньках горіха, діаметром десь 30 см. Це прсто якась казка. Нерозумію чому я досі користувався старою совковою сокирою, яка весь час застрягала. Ця сокира коштує своїх грошей.
- Достоинства:
- Гарно коле дрова. Не застрягає. Не важка.
- Недостатки:
- Непомітив
- Володимир І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топор "Бомба",рубит отлично,заточка превосходная,вес подходящий.Попросту говоря,кто нуждается в хорошей вещице,советую.
- Достоинства:
- Качество
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сокира класна, і головне гостра . Відрубав нею випадково шматок пальця, хірург сказав, що відрізало як катаною, і це плюс, бо є великий шанс, що приростеться назад. Будьте обережні, ніколи не тримайте поліняку пальцями, навіть при легеньких ударах на щепу!
- Достоинства:
- Гостра, легка
- Недостатки:
- Дотримуйтесь правил безпеки!
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное качество. Название бренда говорит само за себя
- Достоинства:
- Качественный
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це Fiskars!!!!
- Олег Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надійний апарат. Дуже міцний. Зручне руків'я. Дуже гострий.
Був придбаний на подарунок одній знайомій. Вона дуже задоволена). Як для її невеличкої ваги і зросту це мабуть максимальний по розміру і вазі інструмент, яким відносно комфортно користуватися. Для середньостатистичного чоловіка цей колун замалий, як на мене. Але це не означає що він не впорається з пеньками. Я зі своїми 89кг жиру на 172см зросту та короткими ніжками пробував колоти ±30-40см пеньки з відносно твердого дерева.(не пам'ятаю що це було)
Все розліталося з першого удару
Якщо у вас є 170 і вітром вас не здуває беріть більше. А взагалі кращє подивіться як підбирати колун. На ютубі відосів повно. А там вже поверніться сюди і виберіть фіскарс. Якщо в бюджет влазить то вас ця покупка не розчарує- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Не помітив
- Ігор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручний інструмент. Гарне центрування, яке дозволяє при мінімальних зусиллях досягти мастильних результатів. Колоди, які раніше колись по кілька хвилин і з прикладанням неймовірних зусиль, зараз коляться за кілька замахів.
- Достоинства:
- Зручний і ефективний у користуванні інструмент
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гостра, колить й рубає
- Достоинства:
- Гостра, колить й рубає
- Павло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраща сокира з тих що я тримав у руках
- Дарья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный топор! Жаль, кофе сам не варит))) А со своими обязанностями справляется прям на ура!
Приятно лежит в руке. Острый. - Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сокира супер! Але гарантія найкращої а їх сайті не підтянулася, чи потрібна вона? Але ж сказано "зареєструйте свою сокиру на сайті", а там server error 500 ))
- Петро А***
Так може якась помилка на сайті була, пробували ще?
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сокира колун однозначно лучше обичної, колоть дрова лекше, не застрягає
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сокира просто буря,рубає чудово хоча сама легенька.ціна правда кусається але вона того коштує.
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
КОЛЕТ!!! Как в рекламе! Но сломать можно и лом.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топоряка, просто крута, незнаю як там по інших ьрендах, але ця штуковина, це якийсь монстр, їм зможе користуватись навіть дитина. Він легкий і гострий. Зусиль мінімум, результат, вау!!!
- Достоинства:
- Перевага скрізь
- Недостатки:
- Придбайте крлун звичайний на базарі і ввдчуєте недоліки
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеальна сокира для грильовні, де дрова рубаються не так часто та й не приходиться рубати цільні колуни.
Докупив до такої ж, тільки сильно меншої - бо не міг нею розбивати величезні дровяки.
Не впевнений чи справилася би з з суцільними нерозбитими кругляками.- Достоинства:
- Легенька
- Недостатки:
- Ніжна
- КетПет
Де взяли таку кухню чи мангальницю, не знаю как правильно. Теж хочу! Гарна!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупал х25 в другом месте всё ок, купил х17 на розетке попробовал на двух пеньках , без сучков хорошо колит, попробовал из сучков результат на фото , за такие деньги думал что будет не такой мягкий материал
- Недостатки:
- Думал будет твердее материал
- Юрій
Радянською без 25 років маркетингу, можна було цвяхи рубати, а цією хіба нитки і то якщо згідно інструкції не віколювати на боки
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сокира бомба. Але для не дуже великих колод. Порубав дві машини дров, поки цілий. І ще, треба бути дуже обережним, сокира гостра і легка, бережіть ноги.
- Достоинства:
- Зручна, не важка, міцна.
- Недостатки:
- Ціна.
- Тетяна Б***
Перепрошую, яку краще для великих колод?
Колись рубала звичайно, не колуном. Але стоять широкі кругляки з горіха, від них все відскокує.
- Сердюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно дивився на даний девайс і нарешті зважився. Це - топ.
- Достоинства:
- Легка, якість матеріалів.
- Недостатки:
- Трішки кусається ціна, але вона того вартує