Топи продажів

Отзывы покупателей о Топор-колун Fiskars Х17 М (1015641/122463)

Оценка пользователей 4.87/5
  • AI аналіз відгуків
    65 відгуків:  87% позитивних, 8% нейтральних, 5% негативних
    Покупці в цілому дуже добре оцінюють сокиру-колун Fiskars X17, особливо відзначаючи ефективність, зручність і гостроту інструменту. Серед основних переваг — легкість у колці дров, якість заточування, ергономічність руків’я та відчутна економія зусиль під час роботи. Присутні й окремі зауваження щодо відсутності гарантійних талонів і ціни, а також дискусії про міцність у порівнянні з радянськими сокирами.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Сергій Т***

Це вже друга моя сокира Fiskars. Першу купував за рік до цієї. Купив ще одну, бо дві людини, справляються з дровами швидше ніж одна))

Достоинства:
    Легкий, Зручний, Ефективний
    Недостатки:
    Без людини не працює)))
    • Роман Я***

З таким відгуком йду купляти собі)

• Микола

Сокира класна, і головне гостра . Відрубав нею випадково шматок пальця, хірург сказав, що відрізало як катаною, і це плюс, бо є великий шанс, що приростеться назад. Будьте обережні, ніколи не тримайте поліняку пальцями, навіть при легеньких ударах на щепу!

Достоинства:
    Гостра, легка
    Недостатки:
    Дотримуйтесь правил безпеки!
  • Олег Х***

Надійний апарат. Дуже міцний. Зручне руків'я. Дуже гострий.
    Був придбаний на подарунок одній знайомій. Вона дуже задоволена). Як для її невеличкої ваги і зросту це мабуть максимальний по розміру і вазі інструмент, яким відносно комфортно користуватися. Для середньостатистичного чоловіка цей колун замалий, як на мене. Але це не означає що він не впорається з пеньками. Я зі своїми 89кг жиру на 172см зросту та короткими ніжками пробував колоти ±30-40см пеньки з відносно твердого дерева.(не пам'ятаю що це було)
    Все розліталося з першого удару

Якщо у вас є 170 і вітром вас не здуває беріть більше. А взагалі кращє подивіться як підбирати колун. На ютубі відосів повно. А там вже поверніться сюди і виберіть фіскарс. Якщо в бюджет влазить то вас ця покупка не розчарує

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Не помітив
  • Олег

Когда первый раз работал этим топором, все врем думал: как бы им так ударить, чтобы не слететь с гарантии :)
    Я так на первом свидании не волновался ))
    Перед покупкой почитал отзывы и понял, что по рукоятке можно трактором проехать и все будет ок, но можно и одним неправильным ударом сломать рукоять.
    Топор качественный. Колет действительно хорошо. За счет формы полотна не застряет и хорошо раскалывает дерево. Приятно в руке держать.
    Интересно сравнить с аналогами, т.к. по ощущениям, цена завышена. А там кто его знает, я не проф. дровосек, поэтому опыт работы с топорами мизерный.
    В любом случае, топор классынй, это как премиум сегмент в топорах )
    Всем аккуратной работы с топорами и соблюдайте меры безопасности )

Достоинства:
    Качество материалов
    Недостатки:
    Цена
  • Дубенський Н***

Давно хотів супер хвалений колун, думав реклама, там,бла бла бла, але колоду діамертром 28-30 см і висотою 40-50см ,колить без вел зусиль. Маю з чим порівняти. є ще два колуни , набагато важчі та з деревляною ручкою ( напевно вже 6 чи 7й раз міняною) . Досить гарно збалансований, ручка приємна і не вилітає з рук. Немає унарів на руки. Для кращої роботи лише потрібно підібрати підставну колоду під ваш ріст, щоб колун прилітав без везикого наклону полотна.

Достоинства:
    Легкий та зручний у руці.
    Недостатки:
    поки що не має. думаю що небуде
  • Святослав П***

Суперова річ, маю також в арсеналі модель x25, 40 см колодки в діаметрі розбиваю х25, далі вже "шаткую" х17

Достоинства:
    Легкість в роботі, висока якість
    Недостатки:
    Не виявив
  • Андрей Р***

Хороша сокира. У порівнянні з совковим «топором» - небо і земля. Дуб аж дзвінить. Зареєстрував на сайті - прийшов лист підтвердження про 25 років гарантії. Подивимось)

Достоинства:
    Вага, відмінно колить, нема віддачі
    Недостатки:
    Ціна, звісно, не маленька
    • Юрій

Реклама рушій торгівлі, бракує тільки допису що сама рубає

• Ростислав К***

Легко справляється з дровами, менше втомлюєшся. Рекомендую

Достоинства:
    Збалансована, легка та зручна.
  • Сергій

Спойлер: "МERSEDES серед сокир-колунів"
    Довго вагався між Хускварною S1600 і Фіскарс X17. Потрібен був середній колун для однієї руки (важкий, ручної роботи, вже є). Колун більш схожий на універсальну сокиру бо він як відмінно коле колоди (моє клин) так і чудово рубає дерева (23 см. сосна звалена без великих зусиль) Важить він не 1800г. а 1554г. Довжина всього колуна 60 см. а довжина топорища 53 см.
    Покупкою задоволений на всі 100%

Достоинства:
    Гострий, в міру важкий. Просікає колоду. Не застрягає.
    Недостатки:
    Поки не виявив. Не можливо зареєструватись на їх сайті.
  • Сергій Г***

Це Fiskars!!!!

• Сергій

Гостра, колить й рубає

Достоинства:
    Гостра, колить й рубає
  • Павло Р***

Найкраща сокира з тих що я тримав у руках

Достоинства:
    Якість
  • Артем С***

Сокира супер! Але гарантія найкращої а їх сайті не підтянулася, чи потрібна вона? Але ж сказано "зареєструйте свою сокиру на сайті", а там server error 500 ))

• Петро А***

Так може якась помилка на сайті була, пробували ще?

• Олексій М***

Чудова сокира, добре рубає, недоліків поки що немає

Достоинства:
    Зручний, гострий
    Недостатки:
    Поки що не виявлено
  • Максим

Чудовий колун. Спочатку було страшно що ручка може зломатись, так як вперше мав досвід з таким типом колунів. Але з часом все стало норм. Колоди розміром 20-25см без сучків і т.д., навіть майже не помічає, розлітаються як сірники. Десь за пів сотні колод трохи потерлось лезо, але ніяких зазубрин не зявилось, хоча траплялись і досить тверді колоди з сучками.
    Відсутня гарантія від виробника, тільки чек. Сумніваюсь що є хочь якийсь шанс зберегти чек протягом 25років гарантії, які йдуть на цей колун.

Достоинства:
    Зручний, майже відсутня віддача, зручний чохол для зберігання.
    Недостатки:
    Відсутня гарантія від виробника, яка повинна бути 100%.
    • Ігор Р***

На держаку має бути QR-код, за яким потрібно зареєструватись на офіційному сайті і отримати гарантію від виробника, тих самих 25 років, хоча, якщо чесно, не розумію, нащо воно вам... Якщо використовувати колун за призначенням, то зламати його нереально, а якщо гатити по ньому кувалдою і все ж зламати, то про яку гарантію може бути мова...

• Вадим І***

найзручнішій розмір та вага для чоловіка середього зросту. Зручно працювати та перевозити (не дуже довгий та важкий)

Достоинства:
    для чоловіка середнього зросту (на мій погляд) це найкращий розмір з точки зору зручності та універсальності у використанні
    Недостатки:
    не виявив
    • Віта Т***

Підскажить чи повинна бути відкрита частина на ручки ?

• Вадим І***

ручка "порожня" всередині з метою нівелюваня віддачі у руки під час роботи сокирою. Ця технологія підтверджена століттями її використання.

• Віта Т***

Дякую за відповідь!Перший раз столкнулася з сокирою хотіла дізнатися чи повінно так бути

• Вячеслав С***

Дрова коле як сірники. Дуже сбалансований. Відмінний зовнішній вигляд. Гострий.

Достоинства:
    Краща якість за таку ціну
  • Олег Є***

Випробував на сучковатих пиньках горіха, діаметром десь 30 см. Це прсто якась казка. Нерозумію чому я досі користувався старою совковою сокирою, яка весь час застрягала. Ця сокира коштує своїх грошей.

Достоинства:
    Гарно коле дрова. Не застрягає. Не важка.
    Недостатки:
    Непомітив
  • Андрей К***

Не ожидал, что так хорошо раскрывает дрова (чурки). С начала показалось что немного легкий, но... в работе самый раз, не устаешь махать топором, рубает без проблем. Доволен на все 100%

Достоинства:
    Отлично
    Недостатки:
    Просто нет
  • Счастливый Д***

Х17 - Отличный топор для чурок до 40 см в диаметре и длинной до 40 см. И это основной топор, которым я пользуюсь в 80-90% случаев. В дополнение к нему можно купить Х25, если вдруг кому нужно колоть дрова большего диаметра и большей длинны

Достоинства:
    Очень удобный в руке . Полая рукоятка действительно гасит отдачу. Хорошая балансировка. Идеальный для работы одной рукой. Не даёт усталости от работы, как более тяжёлые колуны
    Недостатки:
    Нет вообще
  • Борис П***

Взявся випробовувати одразу після отримання. Результат перевершив всі очікування. До цього досвід з звичайними сокирами. Не зрівняти. Мав справу з фруктовими пеньками з масою сучків. Справляється на ура. Рекомендую.

Достоинства:
    Дуже зручна, розколює пеньки з розгалудженнями дуже легко
    Недостатки:
    Не знайшов
  • В'ячеслав М***

Все добре, рекомендую.

• Олег К***

Сокира просто буря,рубає чудово хоча сама легенька.ціна правда кусається але вона того коштує.

• Олександр К***

Сокира бомба. Але для не дуже великих колод. Порубав дві машини дров, поки цілий. І ще, треба бути дуже обережним, сокира гостра і легка, бережіть ноги.

Достоинства:
    Зручна, не важка, міцна.
    Недостатки:
    Ціна.
    • Тетяна Б***

Перепрошую, яку краще для великих колод?
      Колись рубала звичайно, не колуном. Але стоять широкі кругляки з горіха, від них все відскокує.

• Сердюк А***

Давно дивився на даний девайс і нарешті зважився. Це - топ.

Достоинства:
    Легка, якість матеріалів.
    Недостатки:
    Трішки кусається ціна, але вона того вартує
  • Наталья Л***

Гарно розколює дрова: дубові дуже легко; сучковатий клинок треба кілька разів вдарити. Не втомлює, працюєш з задоволенням.

Достоинства:
    Надійний і легкий в роботі
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Максим Ч***

Це фіскарс і цим все сказано.Коле легко,не закусує,одним словом коштує своїх грошей

Достоинства:
    Легкий,гострий
    Недостатки:
    Не має
  • Александр А***

Дуже зручна сокира. Все відмінно, від оформлення до якості в роботі.
    Зручний чехол с пластику з замком для самої сокири, щоб не випадала. Рукоятка дуже легка. Зручна в роботі. В руці сидити відмінно. Гасить віддачу.
    Заточка супер. Не було жодної дровини, щоб з одного разу не перерубав.

Достоинства:
    Все.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Дмитрий К***

Чудовий, зручний колун. На початку трохи напрягало, що держак не цільний зсередини, але в користуванні виглядає надійним. Глибока гарантія при реєстрації на сайті виробника - треба вбити код, який є на сокирі. Достойна річ.

• Володимир І***

Топор "Бомба",рубит отлично,заточка превосходная,вес подходящий.Попросту говоря,кто нуждается в хорошей вещице,советую.

Достоинства:
    Качество
  • Ігор А***

Дуже зручний інструмент. Гарне центрування, яке дозволяє при мінімальних зусиллях досягти мастильних результатів. Колоди, які раніше колись по кілька хвилин і з прикладанням неймовірних зусиль, зараз коляться за кілька замахів.

Достоинства:
    Зручний і ефективний у користуванні інструмент
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Дарья Т***

Отличный топор! Жаль, кофе сам не варит))) А со своими обязанностями справляется прям на ура!
    Приятно лежит в руке. Острый.

• Середюк А***

Мав до нього звичайни 2,7 кг... Дуже Важко їм махати.
    Вирішив не пожалкувати грошей і купити цей.
    Я ні на хвилину не пожалів про покупку.
    Всім раджу

Достоинства:
    Гострий, легко рубить.
    Недостатки:
    не має
  • Євгеній С***

Якщо це єдиний колун то беріть хоч трохи більше, L або XL
    Це я взяв як маленький в додаток до величезного X46,
    мені подобається)

• Микола М***

Брав для жінки, орієнтувався на менший розмір, але вона настільки вправна і злагоджена, що треба було брати розмір L.
    Працює відмінно, за годину наколов куб, тільки встигай подавати і прибирати! Рекомендую

Достоинства:
    Зручність, вправність, вигляд
    Недостатки:
    Треба було брати більший розмір
  • Володимир С***

Топоряка, просто крута, незнаю як там по інших ьрендах, але ця штуковина, це якийсь монстр, їм зможе користуватись навіть дитина. Він легкий і гострий. Зусиль мінімум, результат, вау!!!

Достоинства:
    Перевага скрізь
    Недостатки:
    Придбайте крлун звичайний на базарі і ввдчуєте недоліки