- AI аналіз відгуків108 відгуків: 83% позитивних, 10% нейтральних, 7% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По размеру на рост 183 в самый раз. Поколол около двух кубов сучковатого ореха. Не все чушки фискарь взял, а с некоторыми пришлось повозиться. Но после всего топорище как новое, все что писали про слабую сталь - бред, нечего по гвоздям молотить. Промахивался и бил ручкой по дереву - тоже хоть бы хны. Хороший топор, единственный его недостаток это высокая цена.
- Достоинства:
- Потужный
- Павел А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
багато гарних слів сказано про колуни Фіскарс, хочу додати лише одне - це як пересісти з якойсь розвалюхи на "мерседес". А ще: "ми не настільки багаті, щоб покупати дешеве" (топори фіскарс однозначно варті свєї ціни); та "скупий плате двічи" (беріть, не пожалкуєте). Раджу всім, хто періодично змушений колоти дрова!
- Достоинства:
- Якість!
- Недостатки:
- відсутні
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав батькові на подарунок. Подарунком дуже задоволений.
- Юрій Ж***
Я також купляв батькові на подарунок, сьогодні випробовували, чесно дуже вражений від того як легесенько він рубає. Рекомендую дуже дуже класний колун
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чоловік задоволений,дякуєм.Гарних вам продажів та вдячних покупців!
- Достоинства:
- Надзвичайно гостра
- Недостатки:
- Пока немає
- оксана к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляла чоловікові на подарок. Задоволений
- Достоинства:
- Гостра,робота аж горолі. Чоловік задоволений
- Панченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коле дрова дуже добре.
- Достоинства:
- Повністю відповідає своїм цілям.
- Недостатки:
- Поки, що не виявив
- Виталий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручно, рекомендую
- Достоинства:
- Легкий, але замашистий, кріпка ручка
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коштує своїх грошей
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісна сокира
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заготовляти дрова стало улюбленим заняттям. Працюю тільки з задоволенням. Майже немає втоми, не болять руки, рукоятка гасить удар. Працюю тепер і значно швидше.
- Достоинства:
- Легка, зручна
- Недостатки:
- Сама не коле дрів, а так вогонь
- Олексій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно рубить
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
забрав з нової пошти і відразу пішов перевіряти, чи дійсно Фіскарс такий крутий, як про нього говорять
після 10хв роботи зрозумів, шо колун дійсно хороший і жалкую тільки про одне, шо не купив його раніше...
на мою думку, то своїх грошей він вартий - КОСТЯНТИН М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
вартує своїх грошей.Рубати легко, 7 років використання -більше 50 кубів дров.Три роки не заточував потім купив точило для неї. Задоволений покупкою на 300 відсотків
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сама рубає...
- Достоинства:
- Легка, гостра
- Недостатки:
- Задорого, немає точілки в наборі
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну дууууже подобається!
Розколює дуже якісно, тримати в руці зручно.
Підбирав довжину відповідно до інструкції виробника на в ютубі.- Достоинства:
- Якість, зручність, є пластиковий чохол на оголів'я.
- Недостатки:
- ціна
- Цюпер В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий топор , добре справляється з акацією, легкий в користуванні та ефективний.
- Достоинства:
- Легкий , зручний , добре рубає
- Roman P***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный колун. Перерубил все колоды, даже очень толстые - 60-70 см. Ручка гасит вибрации. Отличная развесовка. Не застрянет - легко вытащить. Можно рубить любые сучки.
- Достоинства:
- удобный, эффективный
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
як і очікував, колун суперовий
- Достоинства:
- якісний колун
- Недостатки:
- не вміє сам рубати
- Андрей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Недоліки поки не виявив.Все що було до цього виявилося ....
- Достоинства:
- Ціна якисть
- Недостатки:
- Не бачу
- Анатолій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Колун просто супер! Колоду діаметром 40 см розколов з одного не дуже сильного удару. На менші колоди і замахуватися особливо не потрібно, і так розколює. Дуже гострий, сучки на пеньках колуну не завада, все розрубує. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, зручність користування, вартує своїх коштів
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сокира дійсно працює, але прислали в подарунок непотрібні речі без узгодження.
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий інструмент!!!
Справляється зі своєю задачею на раз-два
Пеньки з сучками, розколює без проблем.- Достоинства:
- Якість, результат
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сокира просто космос. Зрізали суху яблуню, все казали що сокира її не візьме, потрібно забивати клини і тільки так її можна буде розколоти. Я спробував кілька совкових варіантів колуна, або застряють, або відскакують. Але придбавши даний агрегат я прозрів, яблуня була порубана за 15хвилин. Купуйте хороший інструмент і буде вам щастя. Якісний інструмент завжди коштує грошей, і ми знаємо за що ми платимо!
- Достоинства:
- Нереально якісний інструмент
- Недостатки:
- Не зміг оформити гарантію
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав вчора замовлення звісно відразу спробував колоти дрова..... Як результат був вражений її спроможністю, після радянських сокир та колуна вона дуже продуктивна...) єдине на чому хочу зауважити що у наступний раз потрібно купляти трохи меншу за вагою тобто x21 тому що ця трішки заважка для рук..... Ще один не дуже приємний момент з приводу гарантії увесь час поки до мене йшла посилка Я намагався отримати від спеціалістів відповідь чи надає rozetka гарантію від офіційного представника..... При отриманні заказу я отримав коротку відповідь якщо щось трапиться я сам маю звернутися до офіційного представника fiskars в Україні що не дуже приємно за такі гроші.... Мені здається що гарантія повинна бути офіційною та оформлена відразу
- Достоинства:
- Дуже висока продуктивність
- Недостатки:
- Відсутність пояснень з приводу гарантії мені здається так не працюють...
- Артур А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Долго сомневался брать или не брать этот колун. Всё-таки цена не маленькая. Но прочитав отзывы здесь решил рискнуть. И не пожалел ни секунды! Этот инструмент стоит каждой свей копейки! Колка дров из каторги превратилась в удовольствие! Очень удобно держать в руках, легкий, прочный, острый. От него не устают и не болят руки. Чувствуется качественный продукт! Однозначно стоит своих денег! Рекомендую!
- Достоинства:
- Легкий, прочный, сбалансированный. Справляется с дровами любой сложности.
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Владислав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраща сокира ! Після неї Ви вже не будете користуватися іншими! 25 років гарантії не з проста!
- Ігор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сокира супер. Своїх грошей коштує на всі 100%
- Достоинства:
- Не важка
- Недостатки:
- Не знайшов
- Павлюкова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволена покупкою. Колоти значно легше, не застрягає в деревині. Зручна ручка колуна як по довжині, так і для руки. Гроші витрачені не дарма.
- Достоинства:
- Раджу до покупки.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий колун!!! Працювати із задоволенням можна! Рубає те, що дешеві колуни рубають тільки за допомогою кувалди)
Так, рукоятка всередині пуста, але все збалансовано, ніщо не ламається! - Василь А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив сокиру-колун Fiskars Х25 XL. 16.01.2024 року на пункт видачі прийшов Fiskars Х21. Працівник пункту видачі повідомив, що замінять товар. Пройшов тиждень. Скажіть будь ласка, коли чекати куплений мною товар в пукті видачі м.Миронівка?
- Оля
в особистому кабінеті що пишеться
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв X-25, а прислали X-21.
- Недостатки:
- Не та модель
- Василь А***
Аналогічна ситуація! чекаю вже тиждень на 25 модель.
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний та легкий.
Здолає майже будь який пень.
Якщо колите щось сирувате і більше за діаметр 50 см то треба більший розмір, або розколоти клином навпіл.- Достоинства:
- Зручний та гострий
- Виталий
То вже інше питання, розбивав ним і майже метровий дуб в діаметрі. Байдуже сирі чи сухі, працює. От кручені и з сучками, не вистачає можливості в пенькові обухом жахнути. Не для цієї задачі інструмент.
- Борис О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шановна Розетка,Надули відправили сокиру-кодун Х-21 а оплатив за модель Х-25 тобто прислали на багато дешевшу,Розберіться як замінити?????
- Дмитрий Г***
Аналогічна історія, та ще дружина забирала на пошті. Вже дома побачив що не те.
- Василь А***
У мене аналогічна ситуація!
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Недостатки:
- Не нашед
- Владимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволений сокирою
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний колун.Придбав рік назад.
- Достоинства:
- Зручно колоти дрова. Одне задоволення.Ергономічний держак.