Отзывы покупателей о Топор-колун Fiskars Х25 XL (1015643/122483)

Оценка пользователей 4.83/5
  • AI аналіз відгуків
    108 відгуків:  83% позитивних, 10% нейтральних, 7% негативних.
    Колун Fiskars X25 отримав величезну кількість схвальних відгуків. Покупці відзначають чудову якість інструменту, зручність роботи та значну ефективність при колці різних порід деревини, включаючи складні з сучками. Серед основних переваг — ергономічна ручка, легкість, балансування та відсутність втоми навіть під час тривалої роботи. Водночас трапляються зауваження щодо гарантійного обслуговування, стирання покриття й інколи — пошкодження леза при надмірно твердих матеріалах. Окремий блок невдоволення викликали непоодинокі випадки помилкової комплектації замовлень.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Александр

По размеру на рост 183 в самый раз. Поколол около двух кубов сучковатого ореха. Не все чушки фискарь взял, а с некоторыми пришлось повозиться. Но после всего топорище как новое, все что писали про слабую сталь - бред, нечего по гвоздям молотить. Промахивался и бил ручкой по дереву - тоже хоть бы хны. Хороший топор, единственный его недостаток это высокая цена.

Достоинства:
    Потужный
    Недостатки:
    Цена
  • Павел А***

багато гарних слів сказано про колуни Фіскарс, хочу додати лише одне - це як пересісти з якойсь розвалюхи на "мерседес". А ще: "ми не настільки багаті, щоб покупати дешеве" (топори фіскарс однозначно варті свєї ціни); та "скупий плате двічи" (беріть, не пожалкуєте). Раджу всім, хто періодично змушений колоти дрова!

Достоинства:
    Якість!
    Недостатки:
    відсутні
  • Сергій П***

Придбав батькові на подарунок. Подарунком дуже задоволений.

• Юрій Ж***

Я також купляв батькові на подарунок, сьогодні випробовували, чесно дуже вражений від того як легесенько він рубає. Рекомендую дуже дуже класний колун

• Олена Д***

Чоловік задоволений,дякуєм.Гарних вам продажів та вдячних покупців!

Достоинства:
    Надзвичайно гостра
    Недостатки:
    Пока немає
  • оксана к***

Купляла чоловікові на подарок. Задоволений

Достоинства:
    Гостра,робота аж горолі. Чоловік задоволений
  • Панченко А***

Коле дрова дуже добре.

Достоинства:
    Повністю відповідає своїм цілям.
    Недостатки:
    Поки, що не виявив
  • Виталий Т***

Дуже зручно, рекомендую

Достоинства:
    Легкий, але замашистий, кріпка ручка
  • Михайло К***

Коштує своїх грошей

• Наталія С***

Дуже якісна сокира

• Роман К***

Заготовляти дрова стало улюбленим заняттям. Працюю тільки з задоволенням. Майже немає втоми, не болять руки, рукоятка гасить удар. Працюю тепер і значно швидше.

Достоинства:
    Легка, зручна
    Недостатки:
    Сама не коле дрів, а так вогонь
  • Олексій Є***

Гарно рубить

• Віталій Г***

забрав з нової пошти і відразу пішов перевіряти, чи дійсно Фіскарс такий крутий, як про нього говорять
    після 10хв роботи зрозумів, шо колун дійсно хороший і жалкую тільки про одне, шо не купив його раніше...
    на мою думку, то своїх грошей він вартий

• КОСТЯНТИН М***

вартує своїх грошей.Рубати легко, 7 років використання -більше 50 кубів дров.Три роки не заточував потім купив точило для неї. Задоволений покупкою на 300 відсотків

• Олександр

Сама рубає...

Достоинства:
    Легка, гостра
    Недостатки:
    Задорого, немає точілки в наборі
  • Максим

Ну дууууже подобається!
    Розколює дуже якісно, тримати в руці зручно.
    Підбирав довжину відповідно до інструкції виробника на в ютубі.

Достоинства:
    Якість, зручність, є пластиковий чохол на оголів'я.
    Недостатки:
    ціна
  • Цюпер В***

Чудовий топор , добре справляється з акацією, легкий в користуванні та ефективний.

Достоинства:
    Легкий , зручний , добре рубає
  • Roman P***

Отличный колун. Перерубил все колоды, даже очень толстые - 60-70 см. Ручка гасит вибрации. Отличная развесовка. Не застрянет - легко вытащить. Можно рубить любые сучки.

Достоинства:
    удобный, эффективный
  • Сергій

як і очікував, колун суперовий

Достоинства:
    якісний колун
    Недостатки:
    не вміє сам рубати
  • Андрей Я***

Недоліки поки не виявив.Все що було до цього виявилося ....

Достоинства:
    Ціна якисть
    Недостатки:
    Не бачу
  • Анатолій Д***

Колун просто супер! Колоду діаметром 40 см розколов з одного не дуже сильного удару. На менші колоди і замахуватися особливо не потрібно, і так розколює. Дуже гострий, сучки на пеньках колуну не завада, все розрубує. Рекомендую!

Достоинства:
    Якість, зручність користування, вартує своїх коштів
  • Олексій П***

Сокира дійсно працює, але прислали в подарунок непотрібні речі без узгодження.

• Олексій М***

Чудовий інструмент!!!
    Справляється зі своєю задачею на раз-два
    Пеньки з сучками, розколює без проблем.

Достоинства:
    Якість, результат
  • Іван Б***

Сокира просто космос. Зрізали суху яблуню, все казали що сокира її не візьме, потрібно забивати клини і тільки так її можна буде розколоти. Я спробував кілька совкових варіантів колуна, або застряють, або відскакують. Але придбавши даний агрегат я прозрів, яблуня була порубана за 15хвилин. Купуйте хороший інструмент і буде вам щастя. Якісний інструмент завжди коштує грошей, і ми знаємо за що ми платимо!

Достоинства:
    Нереально якісний інструмент
    Недостатки:
    Не зміг оформити гарантію
  • Андрій

Отримав вчора замовлення звісно відразу спробував колоти дрова..... Як результат був вражений її спроможністю, після радянських сокир та колуна вона дуже продуктивна...) єдине на чому хочу зауважити що у наступний раз потрібно купляти трохи меншу за вагою тобто x21 тому що ця трішки заважка для рук..... Ще один не дуже приємний момент з приводу гарантії увесь час поки до мене йшла посилка Я намагався отримати від спеціалістів відповідь чи надає rozetka гарантію від офіційного представника..... При отриманні заказу я отримав коротку відповідь якщо щось трапиться я сам маю звернутися до офіційного представника fiskars в Україні що не дуже приємно за такі гроші.... Мені здається що гарантія повинна бути офіційною та оформлена відразу

Достоинства:
    Дуже висока продуктивність
    Недостатки:
    Відсутність пояснень з приводу гарантії мені здається так не працюють...
  • Артур А***

Долго сомневался брать или не брать этот колун. Всё-таки цена не маленькая. Но прочитав отзывы здесь решил рискнуть. И не пожалел ни секунды! Этот инструмент стоит каждой свей копейки! Колка дров из каторги превратилась в удовольствие! Очень удобно держать в руках, легкий, прочный, острый. От него не устают и не болят руки. Чувствуется качественный продукт! Однозначно стоит своих денег! Рекомендую!

Достоинства:
    Легкий, прочный, сбалансированный. Справляется с дровами любой сложности.
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Владислав О***

Найкраща сокира ! Після неї Ви вже не будете користуватися іншими! 25 років гарантії не з проста!

• Ігор Я***

Сокира супер. Своїх грошей коштує на всі 100%

Достоинства:
    Не важка
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Павлюкова Л***

Задоволена покупкою. Колоти значно легше, не застрягає в деревині. Зручна ручка колуна як по довжині, так і для руки. Гроші витрачені не дарма.

Достоинства:
    Раджу до покупки.
    Недостатки:
    Не виявила.
  • Юрій Л***

Чудовий колун!!! Працювати із задоволенням можна! Рубає те, що дешеві колуни рубають тільки за допомогою кувалди)
    Так, рукоятка всередині пуста, але все збалансовано, ніщо не ламається!

• Василь А***

Купив сокиру-колун Fiskars Х25 XL. 16.01.2024 року на пункт видачі прийшов Fiskars Х21. Працівник пункту видачі повідомив, що замінять товар. Пройшов тиждень. Скажіть будь ласка, коли чекати куплений мною товар в пукті видачі м.Миронівка?

• Оля

в особистому кабінеті що пишеться

• Дмитрий Г***

Замовляв X-25, а прислали X-21.

Недостатки:
    Не та модель

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Василь А***

Аналогічна ситуація! чекаю вже тиждень на 25 модель.

• Максим Т***

Зручний та легкий.
    Здолає майже будь який пень.
    Якщо колите щось сирувате і більше за діаметр 50 см то треба більший розмір, або розколоти клином навпіл.

Достоинства:
    Зручний та гострий
    • Виталий

То вже інше питання, розбивав ним і майже метровий дуб в діаметрі. Байдуже сирі чи сухі, працює. От кручені и з сучками, не вистачає можливості в пенькові обухом жахнути. Не для цієї задачі інструмент.

• Борис О***

Шановна Розетка,Надули відправили сокиру-кодун Х-21 а оплатив за модель Х-25 тобто прислали на багато дешевшу,Розберіться як замінити?????

• Дмитрий Г***

Аналогічна історія, та ще дружина забирала на пошті. Вже дома побачив що не те.

• Василь А***

У мене аналогічна ситуація!

• Дмитрий Д***
    Недостатки:
    Не нашед
  • Владимир Ш***

Дуже задоволений сокирою

• Артем Г***

Відмінний колун.Придбав рік назад.

Достоинства:
    Зручно колоти дрова. Одне задоволення.Ергономічний держак.