Отзывы покупателей о Гантели с функцией штанги 2в1 Fit-On 32 кг (2020-0004)
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
Чудові гантелі. Дуже зручні.
- Достоинства:
- Можуть складатися в штангу.
Дякуємо за Ваш відгук!
Бажаємо Вам ефективних тренувань та нових спортивних досягнень!
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
За свою ціну прекрасне обладнання.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Об'єм. Не зовсім зручно робити деякі вправи
- Любомир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
Хочу замовити за кордон.
Любомире, дякуємо за інтерес до товару!
На жаль, відправлення за кордон наразі не здійснюємо.
- Олег І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 28
Швидко відправили. Чудова якість.
Олеже, дякуємо за відгук!
Раді, що ви задоволені якістю та швидкою відправкою. Бажаємо продуктивних тренувань!
- Олександр Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 38
Сподобався набір по якості теж все добре, для домашнього набору в самий раз
Брав на 38 кг, зручно, що можно кастомізувати штангу під свої потреби.
Дякую- Достоинства:
- Компактність, Якість
- Недостатки:
Дякуємо, Олександре, за відгук і високу оцінку! Раді, що набір виправдав ваші очікування та виявився зручним для домашніх тренувань. Бажаємо продуктивних занять
- Влезько Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 32
Для домашних занятий отличная вещь. Ясное дело что их не нужно швырять, а то треснут. Аккуратно занимать и всё ок будет
Доброго дня, Богдане
Дякуємо за відгук і за правильний підхід до тренувань. Ви абсолютно праві: при акуратному використанні гантелі чудово підходять для домашніх занять і служать довго.
Раді, що набір Fit-On 2в1 32 кг виправдав ваші очікування. Бажаємо вам комфортних та результативних тренувань
- Яків С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 43
Прожили півтора року
Самі білни - норм, все решта - пластмасове
Зафіксувати білни складно: закрутки постійно відкручуються, деякі з них потріскали
Не використовуйте в режимі штанги - конструкція розламалася навпіл
Якщо розламається під час виконання вправ - можна пальці повідбивати і руки викрутити- Достоинства:
- Вагові диски
- Недостатки:
- Пластмасові кріплення
Дякуємо, що поділилися досвідом використання. Нам шкода, що у вас склалося негативне враження після тривалого користування набором. Модель 2в1 належить до домашнього сегмента та передбачає використання зі строгим дотриманням інструкції, зокрема обов’язкову жорстку фіксацію всіх елементів при режимі штанги. За тривалого терміну експлуатації та значних навантажень зношення фіксаторів можливе.
Якщо у вас зберігся товар або його частини, радимо звернутися до нас напряму — ми підкажемо варіанти заміни комплектуючих або сервісного рішення. Дякуємо за зворотний зв’язок, він допомагає нам покращувати продукцію та інформувати покупців.
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
Набір для квартири чудовий, брав для дівчини - ваги їй вистачає. Розбирати/ збирати звісно займає час але це плата за компактність. Подовжувач пластиковий але міцний хоч і трохи люфтить
- Достоинства:
- Хороша вага, є подовжувач
- Недостатки:
- За такі гроші - немає
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що набір вам підійшов і виявився зручним у використанні. Подовжувач дійсно компактний, тому може мати невеликий люфт, але він витримує навантаження та проходить додаткову перевірку на міцність.
Якщо виникнуть запитання чи потрібна допомога — ми завжди на зв’язку.
Приємних тренувань!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
Норм
Дякуємо за ваш відгук! Радий, що товар вам підійшов. Якщо виникнуть запитання або побажання — завжди готові допомогти!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 38
За свою цену товар отличный, могу рекомендовать к покупке. Хотелось бы что б звёзды были металлические а не пластиковые
- Достоинства:
- Цена, качество
Олег, дякуємо за покупку та за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви відзначили хороше співвідношення ціни та якості й можете рекомендувати товар іншим покупцям.
Щодо фіксаторів — дійсно, у цій моделі використовуються легкі посилені полімерні «зірочки». Вони робляться з пластика не випадково: такі фіксатори безпечніші для домашнього використання, не пошкоджують гриф і диски та не розкручуються під час тренувань завдяки внутрішній металічній різьбі.
Проте ваші побажання ми обов’язково передамо виробнику Fit-On — ми постійно працюємо над тим, щоб робити комплекти ще надійнішими.
Якщо виникнуть запитання або потрібна буде консультація щодо використання — із задоволенням допоможемо! Гарних тренувань!
- Юрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
Товар коштує своїх грошів ,
- Достоинства:
- Бліни топ
- Недостатки:
- Слабенькій перехідник по шву 3д друку може лопнуть скоро
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що товар вам сподобався, та дякуємо за зауваження щодо перехідника. Ми вже працюємо над удосконаленням цієї деталі, щоб зробити конструкцію ще надійнішою.
Якщо маєте будь-які питання або потрібна допомога — ми завжди на зв’язку!
- Єгор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
Хороший набор для дома,подскажите пожалуйста где можно купить гаечек
Доброго дня, свяжіться з службою тех підтримки по цьому питанню
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 28
Непоганий набір як для початківця
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 43
Товар прибув за графіком,але комплектація з різних наборів,так замість з'єднувача грифів прибули бліни з іншого набору.
- Достоинства:
- Вчасно
- Недостатки:
- Комплектація з різних наборів гантелей.
- Олександр П***
З'єднувач грифів був привезений наступного дня, зроблено оперативно. !!!!
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
Приехали только блины
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 23
Прийшла не повна комплектація. У коробці, де лежав гриф для гантелей, гриф був один. Без нього не вийде зібрати штангу і другу гантель, виходить замість набору з двох гантелей і штанги вийшла одна гантель. Підтримка написала, що всі коробки в пункті видачі видали. Це був подарунок синові, він сам вибирав. За всі роки роботи з Розеткою це перша проблема.
- Недостатки:
- Прийшла не повна комплектація
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
В принципе за свою цену оправданно, размеры блинов слегка удивили, я знал что они большие, но это было слегка больше чем я думал, но терпимо, не удобно будет при большом весе(предполагаю), гайки раскручиваются, думал что-то придумаю, но пока не вижу другого выбора кроме как закручивать потуже и следить за ними, как гантели норм но если берешь уже 5 5 то уже как бы великоват размер, тоже терпимо, цена-качество, упаковка норм, проверил все на выдаче, все было на месте, к самому интересному, как штанга в принципе меня устраивает, между выбором спортзал где-то или такое дома, то неплохо, хват узкий, если вы думаете что узкий это узкий как на турнике, то нет, он ещё уже, ваши руки будут примерно паралельно плечам, что немного не удобно, можно раскрутить сбоку и будет уже шире хват, но есть страх что соединение для штанги может деформироваться, в случае чего я думаю можно заказать новое, надеюсь это не проблема, определенно рекомендую! цена оправдывает качество, 2 месяца в спортзале грубо говоря, будут теперь у вас всегда дома,
- Достоинства:
- Цена-качество, хорошо сделаны ручки гантель,
- Недостатки:
- Великоваты блины, гайка раскручивается
Доброго дня, дякуємо за відгук, приємного користування
- Владимир У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
Функціонал виконують, гарний варіан в даній ціновий категорії
- Стас Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 13
Товар якісний, дефектів немає, 5 зірок заслуговує.
- Микола А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 38
Все добре, окрім того що прийшло 2 затискача замість 4, як вказано в описі
- Недостатки:
- 2 затискача замість 4
Доброго дня, зверніть ся в службу підтримки, мають довідправити
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
Як завжди доставили швидко. По товару все також гуд, але є свої нюанси, для зручного користування штангою, буде хіба що вага в 33 кг, так як по краям більше не додаси, а якщо добавити до середини, не дуже зручно, тому що бліни будуть заважати. Також для тих хто починає, то краще докупити блинами вагою 1-2 кг, тому що, коли робиш вправи, то гантеля з мінімальними блинами 2.5 кг, важить - 6 кг, а наступний крок уже 11 кг. Все решта повністю задовольняє, в цілому покупкою задоволений.
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Недостатки:
- Не дуже зручно користуватись з максимальною вагою
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 23
Рекомендую
- Достоинства:
- Для займання в домашніх умовах ідеальний варіант! Можливість вакористання, як гантеліь та штанги.
- Недостатки:
- Не можна зібрати повну масу у вигляді штанги. Необхідно зняти 4-ри диски.
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 23
В цілому непогано за таку ціну, але прийшли БЕЗ затискачів!
- Недостатки:
- Не поклали затискачі
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
В цілому добротні гантелі.
- Достоинства:
- Товар відповідає опису. Ціна - якість.
- Недостатки:
- З'єднувач двох гантель в гриф міг бути металевим, а також замки які фіксують вагу на гантелях..
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
Для дому піде, син задоволений
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
В цілому ок за таку ціну, але пластикові затискачі розкручуються при підйомах та пластикова перемичка між гантелями гнеться.
- Достоинства:
- Недостатки:
- пластикові затискачі розкручуються при підйомах та пластикова перемичка між гантелями гнеться
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 28
Дуже добре
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
Якісний набір, чоловік задоволений.
- Віталій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 33
За свои деньги нормально, но мне пришла неправильная комплектация вместо 4х5кг, и 4х2.5кг пришло 2х5кг, и 8х2.5кг и теперь я не могу собрать себе нормальные гири что б они были одинаковые...
- Достоинства:
- Недостатки:
- Плохая упаковка, не та комплектация
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 28
Все добре
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
Набор нормас для начинающего самое то. Резьба норм, вес вроде тоже, единственное что при распаковке и первом использовании делайте это на тряпке и под рукой ещё 1 должна быть, так как тех. смазка есть и может замарать вам ковры
Доброго дня
Дякуємо за Ваш відгук, вдалих і результативних тренувань!
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
Не зручно користуватися, бо бліни занадто товсті. Зараз би вже розглянув інший варіант
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
Впервые столкнулись с тем, что получили на Розетка товар не всей комплектации. Выбирали на подарок. Сын расстроен, а мы еще больше.
- Достоинства:
- Пока не определили
- Недостатки:
- Задиры на держателях, нет соединения на штангу,
- Наталия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
Доброго дня.Отримали не комплект.Не вистачає одного бліна на 10кг.На відділенні розетки не перевірили,тому що було 7 коробок і нам пояснили,що Ви можете повернути за 14 днів.Просимо надіслати додатково одного бліна на 10кг.
- Недостатки:
- Не комплект
- дзевицкий а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 53
винты плохо держат, приходится постоянно подкручивать во время упражнений, в собранном в штангу гриф коротковат, на шею не закинешь и руки только коротким хватом можно делать, сам соединитель хлипкий: попробовал раскрутить гриф пошире — чуть не сломал соединитель.ьв комплекте на 53кг мне не хватает дисков на 1.25 кг, шаг в 5кг на гантели бывает великоват
- Достоинства:
- все пришло в полном комплекте и быстро
- Недостатки:
- соединитель слабый, штанга короткая, винты раскручиваются постоянно