Отзывы покупателей о Гантели с функцией штанги 6 в 1 Fit-On 73 кг (2030-0073)
- Станислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 23
Интересно а как штангу закрутить, блины на вид будто по всему складу таскали. Я понимаю что это бюджетный набор но это печаль
- Удот А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 73
Непоганий варіант для початківців, але має пару недоліків
Головна проблема - "гріф'. Різьбове кріплення, яке має тримати гріф від гантелі вилетіло під навантаженням 5кг. Дивом не на ногу. Виробник відправив нове з'єднання, поки тримається.
Не думайте що зможете працювати з 70 кг одночасно, фактично 30-40кг - ліміт, обмежений конструкцією.
Диски дуже здорові, гіря дуже умовно зручна з 5кг. Ну і 1200 грн за доставку достатньо компактних 73кг НП це якось багато- Представник постачальника
Антоне, дякуємо за детальний відгук і що поділилися досвідом.
Перепрошуємо за ситуацію з грифом. Добре, що вдалося оперативно замінити з’єднання і зараз усе працює коректно.
Щодо навантаження: набір більше орієнтований на домашні тренування та початковий і середній рівень, тому важливо дотримуватись рекомендованих ваг і надійно фіксувати елементи перед вправами.
Стосовно вартості доставки — вона розраховується перевізником залежно від фактичної ваги та габаритів посилки, тому, на жаль, ми не можемо вплинути на цей тариф.
Дякуємо за зворотний зв’язок. Бажаємо безпечних і результативних тренувань
- Тарас З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 63
Все чудово, прийшло швидко. Я задоволений
Дякуємо, Тарасе, за ваш відгук!
Радіємо, що набір гантелей зі штангою Fit-On 6 в 1 (63 кг) швидко доставили й він вам сподобався.
Користуйтеся із задоволенням! Якщо виникнуть питання — завжди раді допомогти.
Гарних тренувань!
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 43
Набір цікавий але не надійний.
Відєдналася пластикова втулка з різьбою від грифа для штанги.
Могли б внутрішню частину втулки зробити довшою, бо все ж таки тут є значні навантаження…- Достоинства:
- Універсальність
- Недостатки:
- Надійність
Дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже шкода, що у вас виникла така ситуація з втулкою — це, звичайно, не те враження, яке має залишати наш товар.
Хочемо звернути увагу, що при використанні набору як штанги важливо правильно з’єднати короткі грифи через подовжувач: перед встановленням потрібно обов’язково закрутити гвинтові фіксатори з обох боків грифів, щоб подовжувач був зафіксований жорстко та не створював додаткового навантаження на втулку (показано на картинці). Це значно підвищує надійність конструкції при роботі з великими вагами.
Ми вже передали ваше зауваження щодо довжини внутрішньої частини втулки у відділ виробництва — дякуємо, це справді корисний фідбек, який допомагає нам удосконалювати продукцію.
Будь ласка, зв’яжіться з нами — ми обов’язково допоможемо з вирішенням питання та запропонуємо зручний варіант заміни чи компенсації.
Ми завжди на зв’язку і налаштовані, щоб ви залишилися задоволені покупкою!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 28
При сборе в штангу,выпадает соеденительный стержень,с одной стороны держится крепко,с другой выпадает ((((
- Достоинства:
- Удобно 6 в 1
- Недостатки:
- Не работает тк надо
Ольго, дякуємо за відгук.
Ситуація, яку ви описуєте, зазвичай трапляється лише тоді, коли елемент з’єднання використано не за інструкцією або закрутка не була зафіксована до упору. У нормальному стані стрижень не може випадати.
Будь ласка, зв’яжіться з нами у приватні повідомлення або за номером, вказаним у замовленні. Ми швидко перевіримо комплект і за потреби безкоштовно замінимо деталь або весь елемент.
Ми завжди на стороні клієнта і хочемо, щоб усе працювало максимально зручно.
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 73
Лопнув гантельний гриф. Чи можна замовити окремо його ?
- Тарас Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 63
Набір повністю відповідає своїй ціні. Все що потрібно для домашніх тренувань, щоб підтримувати себе в формі!
Єдине що пораджу, шукайте відразу ще лаву! Бо все одно прийдете до неї!)- Достоинства:
- Багатофункціональність, гирі!
- Недостатки:
- Не виявлено.
доброго дня дякуємо за відгук
- С. П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 38
В цьому аматор, купував, "аби було", але вдруге таке не купив би. Ручка задовга, диски великі (бо без металу), і їх якість "потребує доопрацювання". Функція гирі, тут також таке собі.
Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися враженнями. Дана модель належить до аматорського сегмента та розрахована на домашні тренування, про що зазначено в описі товару. Довжина ручки, розміри дисків і матеріали є конструктивними особливостями, які вказані в характеристиках і показані на фото. Функція гирі передбачена як додаткова можливість для базових вправ. Ми вдячні за ваш зворотний зв’язок — він допомагає нам удосконалювати продукцію та асортимент.
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 73
Все добре.