Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Орбитрек FitLogic CT1902TPU

Код :  450501953
Оценка пользователей 3.6/5
  • Анастасія Ю***

Гарний орбітрек, все подобається і зовнішній вигляд і займатись в задоволення. Єдиний мінус, буквально за дні два-три почав скрипіти ну дуже сильно. Моя вага 58 кг і ще більш-менш все ок, майже не скрипить. У чоловіка 109 кг і це капець. Влітку сусіди напевне будуть думати що у нас дуже палке кохання, бо ці звуки скрипу і тяжкого дихання точно наштовхнуть на такі думки)) Але в усьому іншому клас.

Якщо є можливість напишіть контакт куди звернутись для консультації щодо скрипу.

Достоинства:
    Майже все в ньому є плюсом
    Недостатки:
    Дуже сильний скрип буквально через два-три дні.

Анастасіє, дякуємо за відгук. Скрип зазвичай пов’язаний із з’єднаннями або необхідністю додаткового змащення. Будь ласка, зверніться до нашого сервісного центру для консультації та вирішення питання — контакти вказані в гарантійному талоні.

• Анастасія Ю***

Якщо ваша ласка, напишіть все ж контакт для зв'язку тут або можливо в чат або хоч смс-кою.Я на разі не можу так швидко знайти гарантійний талон. Дякую.

Анастасіє, контакт сервісного центру: 0935080068.
      Звертайтесь, будь ласка — допоможуть оперативно.

• Артем Д***

Задоволені з дружиною. Працює поки, програма і додаток подобається. Трохи через кілька днів активного викориистання починає поскрипувати

Артеме, дякуємо, що поділилися враженнями!
      Поскрипування після кількох днів активних занять - нормальна історія для орбітреків. Зазвичай достатньо підтягнути вузли або змастити рухомі елементи, і звук зникає. Якщо скрип залишиться - зв'яжіться з нашим сервісом підкажемо, що саме перевірити.

• Вікторія

Позаймалася два тижні, орбітрек зламався. Коли відправила в ремонт по гарантії сказали, що розкрутився натягувач ременя і він з'їхав на бік. Ну нажаль від заводського браку ні хто не застрахований, я це чудово розумію. Після ремонту вибила помилка Е1, майстер з сервісу сказав, що при транспортуванні таке буває. Проблему було вирішено тим, що сервісний центр вислав мені пристрій, який виправляє цю помилку. Але нажаль через тиждень знов у маховику почався стук. Сервісний центр вирішив надіслати мені новий тренажер.

Достоинства:
    Нажаль потрапила на заводський брак. Єдина перевага це людяний сервісний центр, який допомагав вирішити проблеми.
    Недостатки:
    Нажаль продавець Розетка, взагалі не як не допомагає вирішити питання. І мовчу вже про затрати на збирання-розбирання орбітрека, доставка та отримання з Нової пошти.

Вікторіє, доброго дня. Дякуємо що поділилися ситуацією. Розуміємо ваші емоції, неполадки після покупки завжди неприємні.

Просимо вибачення за незручності і витрачений час, такі випадки поодинокі, але ми завжди доводимо гарантійні звернення до рішення. Бажаємо щоб новий орбітрек працював стабільно і приносив лише позитивні враження.

• Юрий Л***

При роботі супроводжується сильним циклічним стуком з лівої ручкі.
    Прийшов грязний, в красці

Недостатки:
    Сумнівна якість
    • Юрий Л***

ссылка
      Второе видео

Доброго дня, Юрію!
      Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що орбітрек FitLogic CT1902TPU викликав у Вас незручності.
      Що до стуку, рекомендуємо звернутися у сервісний центр за номером, вказаним у гарантійному талоні, щоб спеціалісти перевірили та усунули проблему. Ваше зауваження також передано відділу контролю якості.

Юрію, дякуємо за уточнення та надане відео.
      Інформацію вже передано до сервісного центру. Будь ласка, зв’яжіться з сервісним центром за номером, вказаним у гарантійному талоні, для найшвидшого вирішення ситуації.

• Юрій М***

Орбітрек сподобався. Працює тихо, хід плавний — як для домашніх умов, дуже гідний варіант.
    Зібрали без проблем, виглядає міцно й надійно.
    Спочатку було трохи незвично, бо я невисока зростом і раніше користувалась компактнішою моделлю — тут крок здавався зависоким. Але з часом звикла, і зараз вже займаюсь із задоволенням.
    Все продумано зручно: педалі не ковзають, є тримач для телефону, це зручно, дисплей простий і зрозумілий.
    Під час занять не гримить, не скрипить, нічого не відволікає.
    Поки все подобається. Якщо далі працюватиме так само добре — буду тільки рада.
    Рекомендую для тих, хто шукає якісне й комфортне кардіо вдома.

P.S. купувався на подарунок дружині, тому відгук від її імені)

Дякуємо, Юрію, за детальний та щирий відгук!
      Раді, що орбітрек сподобався та повністю виправдав очікування. Бажаємо ефективних і приємних тренувань вдома!