- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
Задоволена ароматом і смаком.
Замовляла не вперше.- Представник п***
Доброго дня! Велике спасибі за вашу оцінку! Fort – це класичний вибір для тих, хто цінує міцний смак та глибокий аромат. Бажаємо вам ще багато приємних кавових моментів!
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
Смачна,бадьорить.Ціна помірна.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
Беру этот кофе всегда. Очень нравиться
- Достоинства:
- Все отлично
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
П'ятірка по відношенню ціна-якість. Буду купувати ще
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
Не розумію схвальних відгуків. Перепалене з запахом гуми. Повівся на гарні відгуки, купив і викинув.
- Представник п***
Доброго дня! Нам шкода, що ви залишилися незадоволені кавою Fort. Це бленд з насиченим смаком і характерним післясмаком. Якщо він виявився занадто інтенсивним або слабким, спробуйте інший помол, щоб краще адаптувати його до вашого улюбленого способу приготування. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Виталий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
Мне нравится
и недорогой- Представник п***
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
Зробила запаси ;)))
В захваті саме від цієї кави.- Достоинства:
- Ціна. Якість. Дрібний помол
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Представник п***
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
Норм кава, норм ціна
- Виталий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
Хороший кофе и недорогой
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
Прийшла кава в іншій упаковці . Ні в якому магазині я не бачила цю каву в такій упаковці, як прийшла мені Це що підробка?
- Достоинства:
- Ще не смакувала
- Недостатки:
- Чого кава в іншій упаковці, не в такій як на фото
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Представник п***
Доброго дня,
Дякуємо за ваш коментар.
Ви отримали оригінальну каву. Пакування на сайті найближчим часом буде замінено на актуальне.
- Оксана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
Кава подобається
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
Норм
- Юлия к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
Кава смачна дуже сподобалася
- Достоинства:
- Смачна
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
Гарний
- Леонид П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
Все гаразд.
- Достоинства:
- Вкус
- Недостатки:
- Немає.
- Представник п***
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
Супер коые
- Антон З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
- НадеждаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
Гарна якість за адекватну ціну
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
Дуже мілкий помол, забиваєиься сіточка кавових машин.
- Достоинства:
- Ціна,вкусові якості
- Недостатки:
- Гордитися тільки для турки.
- Александр
Турка на упаковке. Не для кофемашин.
- Представник п***
Доброго дня,
Дякуємо за коментар та оцінку товару.
Хочемо звернути увагу, що під кожний тип кави треба підбирати налаштування обладнання.
А саме температурний режим та змел зерна. У більшості випадків за смак відповідають саме налаштування обладнання.
Дяйсно, кава Fort Oriental має дрібний помел, який розраховано для заварювання в турці/джезві, як вказано на упаковці.
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
Хороший кофе, приятный вкус. Радует цена по скидке.
- Достоинства:
- Приятный вкус
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
Так собі...
В чому Ви всі його заварюєте, що такі високі оцінки? :)
Можливо. Ця кава не для турки.- Достоинства:
- Смак, післясмак не дуже.
- Недостатки:
- Треба багато цукру :(((
- Представник п***
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
Ми приносимо свої вибачення, що ви не були повністю задоволені її смаком та ароматом. Ми цінуємо вашу думку і беремо її до уваги, оскільки ваше задоволення є нашим пріоритетом.
Ми розуміємо, що смак кави є суб'єктивним відчуттям, і він може різнитися. Однак, ми завжди намагаємося забезпечити високу якість наших продуктів.
Спробуйте заварити каву рекомендованим способом: в турку засипати 1-2 чайні ложки кави з розрахунку на чашку води, залити холодною водою, розмішати, поставити на вогонь та дочекатись поки з'явиться піна. Цукор та прянощі додати за смаком.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
Смак нормальний.
- Анатолий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
Чимсь схожий на лвівську каву, більш кислий, але все той же Форт
- Достоинства:
- Для любителів арабіки
- Недостатки:
- Там її нема
- Павла П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
Дуже смачна кава! П'ю тільки заварну. Раніше брала звичайний Fort, а потім побачила цю. Вирішила спробувати. Для мене вона ароматніша. Варю в гейзерній турці.
- Достоинства:
- Велика вага, ароматна, смачна.
- Недостатки:
- Не виявила.
- ЯрочкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
Хорошо
- Тарас П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
Якість середня (думав буде гірше). За таку ціну підходить.Чуть гірчить а так кава як кава.
- Достоинства:
- Ціна.
Гармоничный
- Тарас П***
пропала безкоштовна доставка до пунктів розетки, жаль.
- Арина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
Нормальный вкус кофе, рекомендуем
- Достоинства:
- Нормальный вкус кофе
- Недостатки:
- вроде нет у кофе, а вот три штуки зачем сразу розетка продаёт нам не понятно
Простой
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
На свою цену нармальный кофе .
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
Відмінна кава.
- Достоинства:
- Ціна, смак
- новофастовская с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
пить можно
- Достоинства:
- мне подходит
Гармоничный
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
По цене и вкус
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ни запаха, ни вкуса
- Представник п***
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
Якщо у вас є нарікання до Fort Oriental, можливо вам сподобається більш делікатний смак, рекомендуємо звернути вашу увагу на лінійку Ambassador Premium.
- ДантеОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
Смачна кава, трошки м'якше за звичайний форт
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
Нормальна, не дуже міцна кава, але доволі ароматна.
- Достоинства:
- Гарний продукт за невеликі гроші.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
вполне можно пить,
- Достоинства:
- средний кофе
- Недостатки:
- не обнаружил
Простой
- Юлия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
Не плохой кофе, но есть в нем какой то странный привкус не приятный.
Обычный форт намного лучше.- Достоинства:
- Крепкий
- Недостатки:
- Привкус