- Надія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 164. Цвет: Светлый малиновый
Футболка не оверсайс і короткі рукава.
Дякуємо за ваш відгук!
Ця модель дійсно не є оверсайз — вона має класичний крій та стандартну довжину рукава. Ми врахуємо ваш коментар, щоб чіткіше зазначати це в описі товару.
Норм!
Раді бачити, що ви задоволені! Ми завжди намагатимемося бути для вас ще кращими!
- оксана м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 140. Цвет: Черный
Красивая футболка,дочке нравиться
Дякуємо за відгук!
Раді, що футболка сподобалась вашій донечці. Нехай носиться із задоволенням!
Будемо раді бачити вас знову
- Юлия И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 152. Цвет: Красный
Дуже класна футболка , на зріст 137 см вага 36 кг брала розмір 146-152 вільно , довга , під лосини супер . Дякую !
- Достоинства:
- Якість , ціна
- Недостатки:
Дякуємо за ваш теплий відгук!
Раді чути, що футболка підійшла і сподобалась.
Приємного користування й гарного настрою вам і вашій дитині!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 152. Цвет: Красный
Нормальна недорога футболка. Тканина тоненька, але пошито добре і горловина не крива. Могла б бути оверсайзною бо широка, але рукава вузькі. Розміру відповідає. Для фізкультури підійде.
- Достоинства:
- Бюджетна, рівні шви
- Недостатки:
- Тонкувата
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що футболка вам підійшла та ви оцінили якість пошиття і відповідність розміру.
Дякуємо також за чесні зауваження щодо особливостей крою — ваша думка допомагає нам ставати кращими.
Бажаємо комфортного носіння — нехай футболка стане зручною річчю для фізкультури та повсякденного використання!
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 152. Цвет: Белый
Загальне враження - класична футболка.
Не оверсайз
Замовила 2.
І обидві прийшли з плямою
Тому повернення и 3 зірочки- Достоинства:
- Класичний крой
- Недостатки:
- Пляма
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що Ви отримали товар із недоліком. Ми завжди прагнемо контролювати якість відправлень, проте в окремих випадках можливі непередбачувані ситуації. У таких випадках ми здійснюємо обмін товару неналежної якості, аби Ви залишились задоволені покупкою. Сподіваємось, що Ви дасте нам повторний шанс і наступна покупка залишить у Вас лише позитивні враження!
- Екатерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 140. Цвет: Желтый
Яскравий колір, розмірна сітка відповідає, тканина гарної якості.
- Достоинства:
- Яскравий колір, якісна тканина.
- Недостатки:
Раді бачити, що ви задоволені! Ми завжди намагатимемося бути для вас ще кращими.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 140. Цвет: Темный васильковый
Непогана футболка, нормальна якість
- Виткович А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 152. Цвет: Красный
Футболка классная, но большая. Покупала дочке, но в итоге ношу сама. Размер 146 подходит на взрослый S и не в обтяжку.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 152. Цвет: Белый
Гарна якісна футболка , розмір 146/152 підійшов на 11 років. Не маломірить.
- Недостатки:
Дякуємо за відгук! Раді чути, що футболка вам підійшла і все відповідало очікуванням. Носіть із задоволенням і будемо раді бачити вас знову!
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 164. Цвет: Черный
Гарна якість
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом. Ваші слова надихають нас рухатися вперед!
- оксана м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 140. Цвет: Белый
Очень красивая футболочка хорошего качества
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи! Ми цінуємо вашу довіру. Сподіваємось побачити вас знову!
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 152. Цвет: Белый
Футболка гарна. Білосніжна. Хорошої якості. Без нарікань. Дитині сподобалась. Будемо купувати ще другі кольори.
- Достоинства:
- Бавовна.
- Недостатки:
- Немає.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 140. Цвет: Белый
Футболка гарної якості
Дякуємо за Ваш відгук! Для нас дуже важливий зворотній зв'язок. Очікуємо на Вас за новими покупками!
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 140. Цвет: Темный васильковый
Якісна футболка,сподобалась!
Дякуємо за Ваш відгук. Очікуємо на Вас за новими покупками!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 140. Цвет: Белый
Гарна футболка,розмір відповідає.
Дякуємо за Ваш відгук. Нехай ваші рідні носять із задоволенням. Очікуємо на Вас за новими покупками!
- Инна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 128. Цвет: Светлый малиновый
Футболка непогана, але колір в житті не такий яскравий, як на цих фото. Нова футболка виглядає так, наче вже півроку її прали.
Ну і крій простуватий.
Тканина не фарбується.
Трикотаж нормальний, але не цупкий, тонкуватий.
Для дому, двору чи для спортивних занять підходить чудово.- Представник постачальника
Дякуємо за Ваш відгук. Носіть із задоволенням. Очікуємо на Вас за новими покупками!
- Каріна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 152. Цвет: Черный
Дуже чудова футболка, рекомендую
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням. Очікуємо на Вас за новими покупками!
- Ирина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 164. Цвет: Белый
Очень хорошее качество футболки
- Достоинства:
- Хорошее качество
Соответствие размерной сетке
Соответствует
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням та очікуємо на Вас за новими покупками