Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Дождеватель осциллирующий Gardena AquaZoom L (4078500048118)

Оценка пользователей 2.67/5
  • Отзывы про товар продавца RozetkaEU
  • Виктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Не поливает она тот радиус, который заявлен

• Елена Г***

Параметры зависят от давления в Вашем шланге. У меня на дачном участке давления от скважины хватает на полив участка максимум 3м на 7м .

Достоинства:
    Качество
  • Жук Е***
    Продавец: Rozetka

Просто незаменимая вещь летом. В особо жаркие дни за час полностью промачивал землю с овощами на огороде, при этом не вымывал её. Для газона использую ежедневно - вечером хватает 20 минут.

• Вадим Б***
    Продавец: Rozetka

Больша площадь полива, регулирка стороны качения, быстро семное подключение шланги, пластик крепкий можно не бояться уронить, хотелось чтобы цена подедешевле

• В'ячеслав В***
    Продавец: Rozetka

Гарно поливає, доволі якісний, можна поливати тільки одну сторону, гарне розпилення

• Андрей П***
    Продавец: Rozetka

Пропрацювала рік і перестала обертатися

Продавец: Rozetka

тиск води 4,7 бара, реально поливає ділянку 15 метрів в довжину і 9 метрів в ширину, що являє собою 135 кв. м. всього, в кінцевих положеннях затримується на секунду через що там утворюються калюжі (особливо якщо ширина виставлена в половину), вентиль на ньому не перекриває воду повністю, а залишає 10 см фонтан

Достоинства:
    кути поливу можна налаштувати
    Недостатки:
    реальна площа значно меньша заявленої, калюжі в кінцевих положенях

Шановний Павле!
      Ми гарантуємо, що дана модель дощувача може налаштовуватися для поливу площі від 28 до 350 м2. Повзункові регулятори налаштувань дозволяють гнучко визначати дальність (7–21 метрів) і ширину поливу (4–17 метрів).
      Наші сервісні спеціалісти із задоволенням допоможуть Вам досягнути вказаних показників по дальності та ширині. Тож пропонуємо звернутися за консультацією до Авторизованого сервісного центру GARDENA.

• Павло Д***

це показники коли всі повзунки в максимум розвернуті, фільтр провіряв чистий

• Павло Д***

подзвонив в сервісний центр, і немає там ніяких секретів все в мене вірно налаштовано, в мене є і M і L декілька і всі однаково працюють на 40% від заявлених показників, виходить компанія заявляє якісь показники які не відповідають дійсності для побутового споживання, не рекомендую довіряти дощовикам цієї фірми

• Екатерина Д***
    Продавец: Rozetka

Даний дощівник у нас зламався цього року, був куплений минулого року. Прослужив півсезону минулого літа і місяць цього літа. Перестала працювати поворотна частина дощівника. Він застряє на одному місці. Робить один два махи і застряє. Буває таке, що двадцять махів робить, а буває після першого застряє. Чоловік пробував розібрати, що вияснити, чому застряє, але він навіть не розбирається. Взагалі. Минулий дощівник був також Гардена, прослужив 5 років, проблема сталася та ж, що і з цим, перестав повертатися. Тому купили знову Гардену найдорожчий, а він зламався через рік. Тепер ламаємо голову, якої фірми купити новий.

Достоинства:
    Охоплює велику площу для поливу
    Недостатки:
    Зламався через 1 рік

Доброго дня Катерина,
      Гарантійний термін цієї моделі 5 років. Зверніться будь-ласка до сервісного центру. Також на майбутнє рекомендуємо на вході в дощувач встановлювати фільтр для води. Як правило у воді багато піску та кальцію, який впливає на прискорене зношування механізів.

• Евгений У***

Через час роботи перестав крутитися, сміття, ще не розбирається

Доброго дня Євген,
      На всі дощувачі Gardena надає гарантію, у разі гарантійної поломки замінимо дощувач. Також хочу звернути Вашу увагу на те, що всі дощувачі з маятниковим механізмом для нормальної роботи потребують достатньо чистої води. Якщо у вашій воді на ділянці багато піску та бруду, то рекомендуємо додатково використовувати у системі фільтр для води.