- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Не поливает она тот радиус, который заявлен
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Параметры зависят от давления в Вашем шланге. У меня на дачном участке давления от скважины хватает на полив участка максимум 3м на 7м .
- Достоинства:
- Качество
- Жук Е***Продавец: Rozetka
Просто незаменимая вещь летом. В особо жаркие дни за час полностью промачивал землю с овощами на огороде, при этом не вымывал её. Для газона использую ежедневно - вечером хватает 20 минут.
- Вадим Б***Продавец: Rozetka
Больша площадь полива, регулирка стороны качения, быстро семное подключение шланги, пластик крепкий можно не бояться уронить, хотелось чтобы цена подедешевле
- В'ячеслав В***Продавец: Rozetka
Гарно поливає, доволі якісний, можна поливати тільки одну сторону, гарне розпилення
- Андрей П***Продавец: Rozetka
Пропрацювала рік і перестала обертатися
- Павло Д***Продавец: Rozetka
тиск води 4,7 бара, реально поливає ділянку 15 метрів в довжину і 9 метрів в ширину, що являє собою 135 кв. м. всього, в кінцевих положеннях затримується на секунду через що там утворюються калюжі (особливо якщо ширина виставлена в половину), вентиль на ньому не перекриває воду повністю, а залишає 10 см фонтан
- Достоинства:
- кути поливу можна налаштувати
- Недостатки:
- реальна площа значно меньша заявленої, калюжі в кінцевих положенях
Представник постачальникаШановний Павле!
Ми гарантуємо, що дана модель дощувача може налаштовуватися для поливу площі від 28 до 350 м2. Повзункові регулятори налаштувань дозволяють гнучко визначати дальність (7–21 метрів) і ширину поливу (4–17 метрів).
Наші сервісні спеціалісти із задоволенням допоможуть Вам досягнути вказаних показників по дальності та ширині. Тож пропонуємо звернутися за консультацією до Авторизованого сервісного центру GARDENA.- Павло Д***
це показники коли всі повзунки в максимум розвернуті, фільтр провіряв чистий
- Павло Д***
подзвонив в сервісний центр, і немає там ніяких секретів все в мене вірно налаштовано, в мене є і M і L декілька і всі однаково працюють на 40% від заявлених показників, виходить компанія заявляє якісь показники які не відповідають дійсності для побутового споживання, не рекомендую довіряти дощовикам цієї фірми
- Екатерина Д***Продавец: Rozetka
Даний дощівник у нас зламався цього року, був куплений минулого року. Прослужив півсезону минулого літа і місяць цього літа. Перестала працювати поворотна частина дощівника. Він застряє на одному місці. Робить один два махи і застряє. Буває таке, що двадцять махів робить, а буває після першого застряє. Чоловік пробував розібрати, що вияснити, чому застряє, але він навіть не розбирається. Взагалі. Минулий дощівник був також Гардена, прослужив 5 років, проблема сталася та ж, що і з цим, перестав повертатися. Тому купили знову Гардену найдорожчий, а він зламався через рік. Тепер ламаємо голову, якої фірми купити новий.
- Достоинства:
- Охоплює велику площу для поливу
- Недостатки:
- Зламався через 1 рік
Представник постачальникаДоброго дня Катерина,
Гарантійний термін цієї моделі 5 років. Зверніться будь-ласка до сервісного центру. Також на майбутнє рекомендуємо на вході в дощувач встановлювати фільтр для води. Як правило у воді багато піску та кальцію, який впливає на прискорене зношування механізів.
- Евгений У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через час роботи перестав крутитися, сміття, ще не розбирається
Представник постачальникаДоброго дня Євген,
На всі дощувачі Gardena надає гарантію, у разі гарантійної поломки замінимо дощувач. Також хочу звернути Вашу увагу на те, що всі дощувачі з маятниковим механізмом для нормальної роботи потребують достатньо чистої води. Якщо у вашій воді на ділянці багато піску та бруду, то рекомендуємо додатково використовувати у системі фільтр для води.