- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 5
Замовлення прийшло швидко. Комплектація відповідає. Поки що все працює.
- Достоинства:
- Легкий і простий у використанні
- Недостатки:
- Не має
Представник брендуДякуємо за ваш відгук! Раді, що замовлення було доставлено швидко, а обприскувач Gartner відповідає вашим очікуванням. Приємно чути, що ви оцінили його легкість та зручність у використанні. Бажаємо надійної та комфортної роботи!
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 5
Працює супер задоволена
- Достоинства:
- Рекомендую всім не пожалкуєте
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію. Нам дуже приємно, що ви задоволені роботою акумуляторного обприскувача Gartner і він повністю виправдав ваші очікування. Бажаємо комфортного користування та гарних результатів
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 5
Дуже класний обприскувач, простий у експлуатації, легенький (я не використовувала ремінь на плече) навіть при повному баку.
- Достоинства:
- Легкий, просто користуватись
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
Раді, що акумуляторний обприскувач Gartner виправдав ваші очікування та виявився зручним і легким у використанні навіть із повним баком.
Нехай служить довго та допомагає легко доглядати за рослинами. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Валентина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 5
Прекрасная вещь Я очень в восторге жду не дождусь когда буду пользоваться но я уже испробовала воду наливала работает хорошо Я я очень довольна
Представник брендуДобрий день, Валентино! Дякуємо за ваш відгук.
Дуже раді, що обприскувач вам сподобався та вже показав себе з хорошого боку під час перевірки. Нехай і надалі працює надійно та приносить лише позитивні враження в користуванні!
Якщо виникнуть запитання або буде потрібна допомога — звертайтеся, завжди раді допомогти.
- Станислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 5
Опрыскиватель очень удешевленный, расход воды оказался выше( чем на пневмо опрыскивателе(2.5л,) насадки поливают крупной струёй - нехватает регулировки струи.
Показалось что давление усредненное без запаса, просится 2 режима мощности.
Форма корпуса зачем-то пухлая... корпус по форме (канистра авто масла 5л) был бы удобней более плоским и компактным, насадки, резьба просится с металлическим материалом. Индикатор разрядки нужен ! Прокладки нет в заливной крышке ! Нужно делать больше углубление(ножки корпуса) для расположения там трубки забора воды как в самой нижней точки корпуса -- чтобы не было перепадов давления при малом остатке воды. Опрыскиватель можно сделать еще лучше !- Достоинства:
- Работает от нажатия кнопки, Компактность
- Недостатки:
- Нет насадки опрыскивания туманом, нет регулировки струи на самой насадке, нет светового индикатора разряженного аккума при 5-10% или вариант как повербанках
Представник брендуДякуємо за детальний та конструктивний відгук — це дійсно цінно для покращення продукції.
Нам прикро, що обприскувач не повністю виправдав ваші очікування. Ви підняли важливі моменти щодо якості розпилення, відсутності регулювання струменя, індикації заряду та конструктивних особливостей корпусу. Такі зауваження допомагають краще розуміти потреби користувачів.
Звертаємо увагу, що дана модель належить до базового сегменту і розрахована на прості побутові завдання. Водночас описані вами нюанси можуть впливати на комфорт використання, тому рекомендуємо звернутися до служби підтримки.- Станислав Н***
Надо же, индикатор разрядки есть на плате: мигает синим, можно увидеть в полной темноте просвечивается из щелей, при зарядке красный, в конце синий.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо, що поділилися додатковими спостереженнями щодо роботи обприскувача.
Вдячні, що уточнили інформацію про індикатор заряду — це буде корисно для інших користувачів. Також дякуємо за детальний зворотний зв’язок та ваші побажання щодо конструкції й функціоналу. Ми цінуємо такі коментарі, адже вони допомагають звертати увагу на важливі деталі та покращувати продукцію в майбутньому.
Бажаємо вам комфортного користування технікою Gartner!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 5
Сам опрыскиватель на твердую 5, прислали быстро, но
очень большой минус магазину за
то, что в разгар сезона, а куплен мной товар был в конце марта, его цена была 1100грн, затем она почему то оказалась через пару недель 935 грн, это по моему мнению крайнее неуважение к покупателю, особенно учитывая обстоятельства
Представник брендуДобрий день, Анна! Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку самого обприскувача.
Розуміємо ваше зауваження щодо зміни ціни. Вартість товарів може коригуватися залежно від закупівельної ціни, залишків на складі, акційних пропозицій та ринкової ситуації. На жаль, передбачити або зафіксувати ціну на майбутній період неможливо.
Ми цінуємо кожного покупця і завжди прагнемо формувати максимально справедливі та конкурентні ціни. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це допомагає нам ставати кращими.
- Віктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 5
дуже добре...Дякую...
Представник брендуДякуємо, пане Вікторе, за ваш відгук!
Раді, що обприскувач Gartner вам сподобався та добре справляється зі своїми задачами.
Бажаємо вам зручної роботи та відмінних результатів!
Завжди раді вашим замовленням.
- Валентина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 5
Очень довольна очень удобно хорошая вещь рекомендую
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що акумуляторний обприскувач Gärtner виправдав ваші очікування та виявився зручним у використанні.
Ваші рекомендації допомагають іншим покупцям зробити правильний вибір! Якщо у процесі експлуатації виникнуть запитання — завжди раді допомогти.
- Інна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 5
Ціна якість задовільнила вимоги і очікування
Рекомендую
Представник брендуДякуємо, Інно, за відгук!
Раді чути, що акумуляторний обприскувач Gartner виправдав ваші очікування та відповідає співвідношенню ціни і якості. Дякуємо за рекомендацію!
Нехай і надалі буде корисним у догляді за рослинами.
- Валентина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 5
Отличная вещь я очень довольна
- Достоинства:
- Удобно
- Недостатки:
- Пока не вижу
Представник брендуДякуємо за відгук!
Раді чути, що акумуляторний обприскувач Gartner вам сподобався та виявявся зручним у використанні. Нехай і надалі допомагає легко та ефективно доглядати за рослинами!
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 5
все сподобалось, працювати з ним - задоволення. але акамулятора вистачає ледве- ледве на дві заправки бачка, тобто на 10л розчину. на акамуляторі немає індикатора, тільки на пауєрбанку видно, що він заправляється
- Достоинства:
- зручний, легкий, надійний, простий в обслуговуванні
- Недостатки:
- малий запас акамулятора
Представник брендуДякуємо за розгорнутий відгук! Раді, що обприскувач Gartner виявився зручним, легким та простим у використанні — це дійсно важливі переваги в роботі. Щодо акумулятора — дякуємо за зауваження, це цінна інформація для нас і виробника. Тривалість роботи може залежати від інтенсивності використання та режиму розпилення. Відсутність індикатора заряду також врахуємо як важливий момент для покращення. Якщо виникнуть додаткові питання або потрібна допомога — звертайтесь, завжди раді допомогти!
- Олександр У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 5
Компактний, гарний, надійно
Представник брендуДякуємо за відгук! Раді, що ви оцінили компактність і надійність акумуляторного обприскувача. Нехай він і надалі буде зручним і ефективним помічником у догляді за рослинами.
- Валентина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 5
Хороший опрыскиватель,качественный,для тех кому нельзя поднимать тяжести то что надо,и зарядка удобная
- Достоинства:
- Всё понравилось
- Недостатки:
- Могли бы сделать длиннее шланг
Представник брендуДякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що обприскувач вам сподобався та виявився зручним у використанні. Гарної та легкої роботи!
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 5
Со своей функцией справляется на ура) полтора часа на одном заряде точно работает, проверено)
- Достоинства:
- Лёгкий, удобно носить, максимальная длина удочки 60см - для цветов и кустарников самое оно)
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за відгук!
Раді, що обприскувач акумуляторний Gartner виправдав ваші очікування та працює довго на одному заряді. Легка вага та компактна довжина роблять його зручним для обприскування квітів і кущів.
Нехай служить довго та приносить задоволення в роботі!