- AI аналіз відгуків47 відгуків: Позитивні — 83%, нейтральні — 10%, негативні — 7%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Постійно використовую на дачі, дуже зручно.
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що ножиці Gärtner добре служать вам на дачі та виявилися зручними у використанні. Бажаємо, щоб вони й надалі допомагали легко підтримувати живопліт у доглянутому стані!
- Тарас П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість, легко працювати
Представник брендуДякуємо за відгук, Тарасе! Раді, що Ви задоволені якістю ножиць Gartner та відзначили зручність у роботі. Бажаємо, щоб інструмент і надалі допомагав легко та ефективно доглядати за садом!
- Жанна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ножиці отримала,ріжуть
Представник брендуДякуємо за відгук, Жанна! Раді, що ножиці для живоплоту Gartner успішно справляються зі своєю задачею.
Бажаємо комфортної роботи та гарного результату у догляді за садом!
- Павло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставили швидше ніж обіцяли, це +. Самі ножиці так собі....За такі кошти вимагати від них чогось не варто. Спочатку вони ріжуть добре, працювати зручно, але після стрижки п'яти кущів самшиту леза зовсім затупились. Звісно, їх можна заточити, але 5 кущів це мало... Особисто мені їх вистачить, тому що мені крім цих 5 самшитів більше стригти нічого, але у кого об'єм работи великий рекомендую пошукати щось більш якісне. Леза дуже неякісні.
- Недостатки:
- Леза не якісні, швидко затупились.
Представник брендуДякуємо, Павле, за детальний відгук!
Раді, що доставка була швидкою та водночас нам шкода, що якість лез не виправдала ваших очікувань і вони швидко затупилися.
Ваш коментар дуже цінний — ми обов’язково передамо його виробнику Gärtner для додаткового контролю якості. Для подовження терміну служби рекомендуємо періодично підточувати леза та очищати їх після роботи — це допомагає зберегти ріжучі властивості.
Дякуємо за рекомендацію для інших покупців — це дійсно корисно для тих, хто обирає інструмент під більші обсяги робіт.
Будемо раді допомогти з підбором більш надійної моделі, якщо знадобиться!
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороші ножиці для живоплоту.
- Достоинства:
- Недорогі, гарний дизайн.
Представник брендуДякуємо за ваш відгук! Раді, що ножиці для живоплоту Gärtner справили гарне враження та сподобались вам як за дизайном, так і за доступною ціною. Нехай інструмент служить довго та допомагає легко доглядати за вашим садом! Будемо раді вашим новим відгукам.
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличные ножницы за эти леньги
Представник брендуДякуємо за ваш відгук! Раді, що ножиці для живоплоту Gärtner вам сподобалися та відповідають очікуванням. Бажаємо зручної та ефективної роботи у саду!
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я не разочарован, режут хорошо, свою работу делают
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
Раді, що ножиці Gartner для живоплоту добре ріжуть і повністю справляються зі своїм завданням. Нехай інструмент служить довго та надійно.
- Мирослава Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно справляються з всіма завданнями. Надзвичайно гострі, стрижуть дрібні кущі та високу траву.
- Достоинства:
- Довгі ручки, гостра заточка
- Недостатки:
- Поки що не виявлено.
Представник брендуДякуємо за ваш відгук! Раді чути, що ножиці Gartner виправдали ваші очікування та добре справляються з різними завданнями. Гостра заточка та довгі ручки дійсно роблять роботу зручнішою. Бажаємо приємного та легкого користування і надалі!
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ножиці супер Топ за свої гроші
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуДякуємо за відгук! Раді чути, що ножиці справді виправдали свої гроші та добре показують себе в роботі. Бажаємо легкого та точного підрізання живоплоту!
- Антон Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальні ножиці
Представник брендуДякуємо за відгук! Раді чути, що ножиці для живоплоту Gartner 550 мм вас задовольняють. Бажаємо зручної та ефективної роботи в саду.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кусты можно обрабатыыать
Представник брендуДоброго дня! Так, ножиці Gartner для живої огорожі чудово підходять для обробки кущів. Їхня довжина леза 550 мм забезпечує зручність під час роботи з різними рослинами, зокрема з живими огорожами та кущами. Вони допоможуть здійснювати рівний і акуратний зріз. Бажаю вам приємного процесу догляду за рослинами!
- Срібний Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Характеристика відповідає опису. Із першим завданням справились - стрижка самшита. Враження позитивні за таку ціну.
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що ножиці Gartner 550 мм виправдали очікування та добре впоралися зі стрижкою самшиту. Бажаємо, щоб і надалі служили вам надійно! Якщо знадобиться ще щось для догляду за садом — звертайтесь, завжди раді допомогти.
- Дмитро У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить непогані ножиці, пробував підстригати туї, ріже гарно.
- Достоинства:
- Гострі, ціна, якість
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуДякуємо за позитивний відгук!
Раді чути, що ножиці Gartner 550 мм добре справляються зі стрижкою туй і залишили приємне враження. Дійсно, поєднання гострих лез, доступної ціни та гідної якості — це те, що робить їх хорошим вибором для догляду за живою огорожею.
Гарного вам сезону садових робіт! Якщо буде потреба в іншому інструменті — завжди раді допомогти!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працювати можна. Задоволений
- Достоинства:
- Як заявлен
- Недостатки:
- Не побачив
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за відгук!
- Кліменко. В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ножиці поганої якості, не рекомендую.
- Недостатки:
- Неякісні леза.
- Павло Р***
Згоден
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
Нам прикро, що ножиці не виправдали ваших очікувань. Якість інструменту є для нас пріоритетом, тому ми обов’язково передамо ваші зауваження виробнику для додаткової перевірки.
Якщо у вас є можливість, будемо вдячні за детальніший опис ситуації — це допоможе нам краще розібратися та запропонувати рішення.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
- Наталя Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні забрала і зразу випробувала, дуже дякую добре обрізають кущі, тепер всі мої туї та кущі доглянуті. За таку ціну все супер.
- Достоинства:
- Гострі та ціна
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та час!
Саме зворотний зв'язок дарує нам мотивацію та натхнення кожен день надавати тільки найкращі продукти та високий рівень обслуговування
Ми завжди прагнемо, щоб кожен Клієнт відчував себе задоволеним нашою продукцією.
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв ножиці, прислали швабру. Браво
- Достоинства:
- Недостатки:
- Прислали не той товар що замовляв.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За такі гроші в принципі нормальні ножиці.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий товар
- Симонов Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
був приємно здивований,цьогорічний приріст вейгели 5мм на ура,спирея опше нема питань,щойно 15 туй легенько
- Достоинства:
- ціна,якість
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класні , дякую вже пройшли перевірку, як я без них обходилась не розумію. Дуже вдячна за якісний товар, рекомендую до купівлі.
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ножиці супер,виконають свою роботу навідмінно.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Алексик М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно ріжуть і швидко
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кущі стриже на відмінно.Легкі,зручні та гострі ножиці.Дякую.
- Достоинства:
- Якість,зручність та ціна.
- Недостатки:
- Немає.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко доставлено,якісно упаковані
- Христина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прийшов швидко, якість гарна, ножниці не такі вже й важкі, зручні у використанні, дуже гострі. Добре справляються з обрізкою різних туй та кущів. Рекомендую!
- АлексОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова якість, гарно ріже
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила,щоб стригти ялівець на кладовищі. Мені мабуть попалися якісь браковані: жують гілки, але не ріжуть. Хоч викидай тепер.
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вони суперові, гострі, зручні, на свої кошти - вогонь
- Достоинства:
- Гострі,зручні, ціна
- Яна Б*** МірошниченкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ножиці якісні,стригли восени ними кущі.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ножницы супер ,хорошо режут ветки.
- Екатерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стригут отлично
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За такі гроші
- Юрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував для самшиту, зі своєю задачею справляються чудово.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Непомітив
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На свої гроші, чудовий помічник .
Гострі леза, легкий зріз.
Задоволена новим придбанням.- Достоинства:
- Вартість. Зручні, гострі.
- Недостатки:
- Не мають