Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Пшенично-овсяные снеки Gerber с морковью для детей с 10 месяцев 35 г (7613037315332)

Оценка пользователей 4.81/5
  • AI аналіз відгуків
    120 відгуків:  позитивний: 85%, нейтральний: 8%, негативний: 7%
    За результатами аналізу відгуків, більшість покупців дуже задоволені дитячими снеками Gerber з апельсином та морквою. Основні переваги, які відзначають користувачі — привабливий та натуральний склад, зручне пакування, хороший смак і те, що діти їдять їх із задоволенням. Снеки зручно брати із собою в дорогу або на прогулянку, вони швидко тануть у роті й безпечні для малюків. Проте окремі користувачі нарікали на запах "старого" продукту у деяких партіях, посипку на поверхні, яка може подразнювати шкіру, недостатньо виражений смак, а також відносно високу ціну. Загалом, продукт має дуже позитивні оцінки за зручність, безпечність і користь для дітей, але іноді трапляються зауваження щодо якості окремих партій.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Жанна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Классные пшенично-овсяные снеки Gerber с морковью и апельсином. Чипсинки небольшой формы, желтого цвета с оранжевыми вкраплениями. Форма небольшая, в виде лепестка, удобная для детских ручек.
    На мой взрослый вкус снеки практически безвкусные, не соленые, не сладкие, только посыпка немного имеет вкус. Снеки лёгкие, воздушные, тают во рту, их можно не жевать. Прекрасный вариант для перекуса. Ими можно отвлечь малыша в дороге, удобно брать с собой в поездки.
    Удобная упаковка - жестяная банка с пластиковой крышкой и защитной мембранной.
    Пожалуй единственное, что мне не нравится, так это цена. Она на мой взгляд завышена.

• Вікторія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Ми обожнюємо всю продукцію цієї фірми, і снеки не виключення

Достоинства:
    Якість
  • Наталия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

З великим задоволенням синуля ласуе цi снекi.Гарний склад без консервантiв,не мiстять солi,цукру,пальмового масла.Дуже зручно брать снекi з собою на прогулянку як перекус.Полюбляемо продукцiю Gerber:кашкi,пюрешкi,снекi,все смачне i корисне для малят.Тiшить,коли Розетка робить знижки,намагаемось купити з запасом по можливостi,бо цiна без знижки «кусюча».

Достоинства:
    Натуральний склад без шкiдливих домiшок
    Недостатки:
    Вартiсть
  • Dashka S***

Чудовий легкий перекус

Достоинства:
    Легкі, повітряні
  • Петрик У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5

Те що треба для перекусу . Дитині заходить на ура ! Хороший склад .

Достоинства:
    Склад
  • Ольга С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Очень нравится дочке,всегда их кушает всех вкусов какие продают, главное что без сахара и соли , и можем с мужем сидеть кушать чипсы , а она снеки и не разбирает что у нас что то другое
    Кушаем с двух рук️

Достоинства:
    Удобные ребёнку в ручке
    Недостатки:
    Быстро заканчиваются
  • Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Мені не сподобались ( чути лиш моркву,апельсин не відчула) але дитина їсть з задоволенням

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Аромат( ніби старим)
  • Наталья О***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дитині два роки, залюбки їсть. Зручно брати з собою. Має трішки солодкий смак із за моркви.

Достоинства:
    Смачно, корисно, зручно
  • Аліна Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Ще із початку прикорму віддали перевагу пюрешкам від цієї фірми, зараз спробували снеки. Моїй дитині вони дуже сподобалися - смачні та легкі. Окремо хочу відмітити дизайн. Дуже зручно брати із собою, важливо, що кришка герметично закривається і навіть після відкриття баночки снеки не набирають вологи та залишаються такими же хрумкими та смачними.

• Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Подобається малюку, хороший склад.

Достоинства:
    Корисний смаколик
  • Станіслав

малеча дуже любе

Достоинства:
    легкий готовий перекус-хрумка
  • Наталя Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Найкращий, найсмачніший перекус синочка, завжди беремо на розетці, швидка доставка і акційна ціна часто

• Римма Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Ребенку годик, снэки оценила, грызет с удовольствием. Как перекус в дороге замечательно

• Христина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Коли дитина почала просити скуштувати чіпси, ми пробували знайти різні замінники. І от нарешті знайшли!Дитина дуже полюбляє. Нешкідливі складники.

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Хороши для перекуса, ребенку очень нравится!

Достоинства:
    Хороший состав
    Недостатки:
    Цена)
  • Наливайко К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Любимое лакомство малыша. А для меня удобный способ давать ему витамин д, просто капаю на слайсы несколько капелек, оно впитывается и ребенок не замечая съедает. Потому что заставить проглотить даже этих пару капель витамин никак невозможно.

Достоинства:
    Малыш обожает. Состав хороший
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Велике дякую тим, хто придумав ці снеки. Мало того, що склад чудовий (я прихильниця правильного харчування для своєї дитини), так і сам малюк щасливий. Даю одразу після основного прийому їжі, щоб встигнути поїсти самій. Для перекусу, звісно, вони не підходять

Достоинства:
    Склад, форма, смак
    Недостатки:
    Ціна (без акцій не купую)
  • Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дочка ест с удовольствием ))

• Надежда С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Ребенку нравятся. Очень нежные, хрустящие, неплохой состав

Достоинства:
    Удобно для перекуса. Состав
    Недостатки:
    Дороговато без акций
  • Анастасия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Хороший состав, ребенок ест всю серию с удовольствием. Как перекус отлично)

Достоинства:
    Вкусные
    Недостатки:
    Не нашла
  • Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дуже класні снеки, малий їсть із задоволенням, я навіть трохи під'їдаю )))

Достоинства:
    Смачні
  • Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Хороший склад, зручно використовувати як перекус, малюк їх любить

Достоинства:
    Відсутність цукру та солі
  • Карина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Вкусные, удобно держать в руке. Ребёнок только их и ест.

Достоинства:
    Развивают мелкую моторику
  • Лилия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Із трьох видів смаків саме ці малечі сподобались. Нам 1.7 р. малеча їсть з великим задоволенням

Достоинства:
    Склад: немає цукру
  • Светлана З***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

У дочки сложное пищеварение, но эти снеки пошли нормально. Писали в отзывах, что безвкусные, но у детей другое восприятие вкуса. Мы без сахара и почти без соли, нам нравится. Ест с удовольствием

Достоинства:
    Состав, вкус
    Недостатки:
    Маловато
  • Олена В***

Смачно. Дитині подобається.

Достоинства:
    Смак не насичений. Віриться, що без хімії
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Наталья
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Скуштували новинку від Gerber снеки з морквою та апельсинами. Син просто в захваті! Хрусткі та смачні, дитина просила добавки. Для мене, як для мами, важливо що це здоровий і швидкий перекус, який стимулює мілку моторику і вміння жувати. Всім рекомендую Gerber.

Достоинства:
    Смачне і здорове харчування
  • Танюшка Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Очень вкусный и полезный продукт для ребёнка. Удобно, что можно всегда и везде взять с собой и дать в качестве перекуса, не боясь, что ребёнок перебьет аппетит. Удобная и манящая баночка помагает завлечь ребёнка игрой, благодаря тому, что ручка ребёнка проскальзывает в банку,способствует разработке мелкой моторике, что не может не радовать, как маму так и малыша, мало того, что это всё проходит в игровой форме(доставание снеков с баночки и обратно) так ещё и розвивает мышление, ловкость и находсивость малыша. Однозначно буду рекомендовать всем своим знакомым!!!

Достоинства:
    Полезный и удобный в использовании.
    Недостатки:
    Не увидела.
  • AnnaLev28
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Моему малышу уже 11 месяцев, активно лезут зубки, и ребенок все тащит в рот. Зачастую я покупала галетные печенье, бублики, или соломку. Все никак не решалась купить снеки Гербер. Пробовали данные снеки #снеки_Gerber как рекламную продукцию. И теперь всегда их покупаем. Ребенку очень нравится хрустеть снеками. А мне нравится,что он не давится большими кусками, не пачкает крошками все вокруг, да и кушает с удовольствием! Еще могу разнообразить- заливаю кефиром с фруктами, кормлю его сама- получается некий пуддинг! Очень вкусный, а главное- полезный!

Достоинства:
    Натуральные, полезные, качественные, удобно брать с собой
    Недостатки:
    Не нашли
  • Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Снеки доче нравятся, кушает с удовольствием))) Аллергии нет

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Чудові снеки для дитини та дорослих, прекрасні інгредієнти, зручна баночка, нажаль дуже маленький об'єм хватає на пару разів, а ціна продукції висока.

Достоинства:
    Зручні, смачні, безпечні.
    Недостатки:
    Ціна та об'єм снеків
  • Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

У снеков кукурузный вкус, мало выражен вкус фруктов или овощей, но малышу нравятся все вариации этих снеков (и звёздочки, и хлопья). Нет никаких вредностей в составе. Ещё ребёнок любит вынимать их на столик и складывать назад в баночку. Давали с полугода, сидя в кафе, когда все кушают и малыш просит что-то такое необычное)) В банке много снеков, не смотря на небольшой вес

Достоинства:
    Формат
  • Мар'яна М***

Дитина обожнює,гарний перекус

• Альберт Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Племінниця в захваті від цих снеків

Достоинства:
    Смак та якість
  • Аделина С***

супер

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дуже любить дитина ці снеки. Рекомендую!