Отзывы покупателей о Виски Glen Talloch 3 уо 0.7 л 40% (8711114472042)
Есть в наличии
- Шис. Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.5
Напій віскі е про себе с льоду та сиром, гарний смак.
- Достоинства:
- Гаманець.
- Недостатки:
- Немає.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.5
Гидотніша гидота, до віскі ніякого відношення не має, хто там пише норм , ні воно не норм , ффууу брррр, з колою ледве допив!
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.5
Справжній смак віскі, ні чим не гірше деяких дорожчих брендів, на ранок все добре), рекомендую!
- Достоинства:
- То є віскі
- Недостатки:
- Недоліків не виявив
- антонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Очень даже ничего, есть маленький привкус «самогона», зашел на ура, в чистом виде просто супер, с яблочным соком тоже гуд, но для девушек думаю не зайдет, мужской напиток, мне понравился!
- РентОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.35
Сам віскі непоганий. Кисле яблучко прям з початку. Як подихало, то посолодшало. Ціна адекватна. Розетка мухлює - розлив у Нідерландах. Та й контретикетка імпортера трохи суперечить оригіналу) Але брати можна.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.5
Зовсім не згоден з висновком наступного коментарю, який був відповіддю на мій коментар. Я згоден що він комусь і зайде! як вишуканий смак,але є одне але! Краще він від цього ну ні в'якому разі не стане...
- Достоинства:
- Звичайний,не гидкий,але не очікуйте чогось особливого.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.5
Ну таке собі,нічого особливого,вкус на рівні сіра едвардса вільям піллса і тому подібного.Розраховував на більш приемний смак.
- Достоинства:
- Мабуть тільки ціна.
- Недостатки:
- Смак на рівні звичайного дешевого віскі.
- Олександр К***
"Сір Едвардс"- ні про що, без смаку взагалі і якщо його порівнювати, то з "Клеймором", але останній все одно кращий. "Вільям Піл"- дуже різний. "Подвійна бочка" - більш-менш, жовта лейба- так собі, але у всіх різні смаки і, можливо, комусь подобається. В ще є "Вільям Піл" зерновий. З яким ви порівнювали?Чи це так, щоб "мітку" поставити? Щоб розуміти смак віскі треба починати з азів. З 3 річних купажів і пробувати, пробувати, пробувати. Я, як неофіт, який з більш-менш дорогого пив тільки "21 салют" від Чівас, "Зелену лейбу" від Джонні Вокера(обидва купажовані), півтора десятки 10-12 річних односолодових і сотню звичайних купажів(від3-х до 5-и років), включаючи ірландські і бурбони, мушу сказати вам: не вводьте людей в оману. Серед 3-и річних купажів цей віскі ДУЖЕ ПРИСТОЙНИЙ. А кінцевий висновок кожен зробить для себе сам. Купуйте, багатьом сподобається.
- Виктор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший вискарик,слегка сначала спиртуозный,нужно дать постоять в бокале минут 10
- Достоинства:
- Легко идет
- Кузнецов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
За таку ціну гарний варіант. Строгий аромат, смак насичений, трохи пряний.
- Достоинства:
- Відношення ціна-якість, добре заходить з колою і без.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
При відкритті корку відчувається солодова складова. Аромат дуже схожий на J&B RARE, хоч і слабший. Не жорсткий, а пікантний. Відчувається перчик. Власне тому, як на мене, він цікавіший від середньозважених, більш розкручених марок нижнього, а подекуди і середнього цінового сегменту.
- Достоинства:
- Співвідношення ціна/якість
- Недостатки:
- Не всі люблять гостроту, яку плутають з жорсткістю
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Ничего особенного, пьется тяжеловато (в чистом виде), в этой цене или чуть дороже, есть варианты по интереснее. Второй раз не куплю
- Достоинства:
- Не прочувствовал
- Недостатки:
- Явных нет, просто не мой напиток
- Любомир
Цікаво який то є варіанти кращі за такі гроші?? Ану озвучте
- Михаил Ч***
Ну аналог за эти деньги?
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Приємно вражений. Напій справді "спеціальний", тобто нотки спецій відчуваються, але в міру. Хто скучив за чимось цікавеньким у цьому сегменті - раджу спробувати.
- Достоинства:
- Недорогий
- Сергій К***Продавец: Rozetka. Объем: 1
Отличный вискарь . Брал по акционной цене.
В сегменте Макартур Джон бар и других 300-500, этот вискарь - достойный как по вкусовым качествам таки после!- Достоинства:
- Вкус, послевкусия
- Михаил Ч***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
За эти деньги очень даже хороший блэнд!!!
Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобалося віскі. Ваша оцінка надихає нас і надалі пропонувати тільки найкращу продукцію.
- Олександр Ш***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
В стопці і коньячному бокалі через деякий час пахне по різному, в коньячному навіть не зрозуміло з чим порівнювати, дивний але не неприємний, можливо якісь трави. В стопарі - можливо так і пахне вересковий мед, не нюхав, не спіртуозний. Пьеться легко, але не відчуваю я там фруктів.
- Достоинства:
- Не спіртуозний, з середніми рецепторами можна пити не закусуючи.
- Недостатки:
- Ніразу не фруктовий.
- Сергей Х***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Смело можно брать. Не розачаруетесь.
- Достоинства:
- Виски люблю. Для купажа и за такую цену весьма приличный продукт. Мягкое приятное послевкусие.
- гена ш***Продавец: Rozetka. Объем: 0.35
87 код...
- Достоинства:
- ----
- Недостатки:
- ----
- Антон Г***
від чого це код? і чому оцінка така?
- Сергей Г***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Питкий, м’який), цікавий)