- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Картонна упаковка потертоста, а віскі купувалося на подарунок! Ціна не маленька, як для таких нюансів!!
- Тарас В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Чіткий аромат,ягід та портвейну,відчутна щільність та насиченість смаку.
З додаванням кралі води - стає м'якший,більш питкий.Суб'єктивно - менш питкий за Гленморанджі 12 оригінал. Налити,чудовий - для посмакувати,але провести вечір з ним в компанії - я був би не готовий, ориджінал 12 легший суттєво.- Достоинства:
- Аромат,смак,післясмак.Якісний віскі для колекції,не на кожен день і не для для довгого вечора.
- Недостатки:
- Ціна - якщо без знижки, то кусається
- Євгенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Супер, брала на подарунок не перший раз. Преміум смак, подобається
- Достоинства:
- Акційна ціна
- Павло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Брав на пробу. Як у суху землю.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Виробник зекономив на бочках для витримки віскі. В смаку відчувається гіркота а в ароматі запах спаленого пластику чи якоїсь хімії. Більше брати не буду.
- Достоинства:
- 14 років
- Недостатки:
- гіркота в смаку та запах спаленого пластику
- Павло З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Ну шо я можу сказати. Десь 6 років тому брав - був божественний. Зараз замовив - зовсім не то, спирт один, немає тієї густини, маслянистості, вважаю підробкою! Не рекомендую, гроші на вітер!
- Сергій
від мене теж одна зірочка. Один з найбільших виробників віскі економить на бочках для витримки віскі тому й такий результат.
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Не ражду. Можливо тому що напій продавався зі знижкою, прийшов шмурдяк а не гленморанж. Дуже спиртований напій без післясмаку який не коштує своїх грошей
- Недостатки:
- Якість напою, можливо на знижку поставили палену партію
- Евгений Б***
Дайте возможность напитку раскрыться. Второй шанс так сказать. Уверен, он ещё сможет Вас удивить! Разумеется в лучшую сторону!)
- Владимир В***
одні шмурдякі ту ткароче
- Андрій Г***
Це спостерігається навіть за кордоном - віскі став значно гірший по якості !
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
вкус, аромат, питейность - элитарна
Потрясающе
Если вы сомневаетесь, стоит ли пробовать этот виски - отбросьте сомнения!
Не пожалеете- Достоинства:
- Отличный виски, обязательно для всех любителей Гленморанджи
- Недостатки:
- никаких
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Пока шо, це мій улюблений.
Має насичений смак. Шикарний аромат. - Мхоян М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Очень хороший, рекомендую
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший віскі, але не за повну вартість. Не сперечатимусь, що міг просто не зрозуміти через кустарні умови споживання, але на між погляд є набагато цікавіші позиції.
- Достоинства:
- Приємний віскі
- Недостатки:
- Не виправдав великих очікувань
- Юрій П***
які на ваш посгляд "цікавіші пропозиції" ? порекомендуйте плз
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Нельзя сказать, что виски плох, просто он не оправдал слишком высоких ожиданий от него. Такое ощущение, что взяли хороший молт и махнули в него бокальчик сухого красного. В остальном виски хорош, плотный, ощущается выдержка, но эта кислинка портит все впечатление. Брал по акции и даже со скидкой больше не буду, а без скидки и подавно.
Ранее пил Clynelish 14 - вот он понравился мне в разы больше.- Достоинства:
- Хороший плотный полнотелый молт.
- Недостатки:
- Кислинка слишком сильная.
- Боднарук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороше віскі за свою ціну
- Достоинства:
- Смак і його тривалість, ціна по акції
- КириллОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Виски выдающийся, шедевр. Портвейные ноты прямо вызывают в памяти поездки в Португалию, под конец лёгкая дымность, вкус эволюционирует.
- Достоинства:
- Необычный опыт, нестандартный вкус, эволюция.
- Недостатки:
- Не замечены, цену оправдывает
- олегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Приобрёл. Сервис как обычно, 5 из 5.
Ранее писал здесь "Потреблял старый 12летний релиз, в чёрном оформлении. Роскошно! Шикарственно!
14летку не знаю, но надеюсь вскорости познакомиться."
Отчитываюсь. Познакомился. В целом, всё тот же старый добрый Кинта Рубан. Дополнительные два года мало что добавили к аромату и вкусу. Но сделали его чуть более мощным и ... "мудрым", что ли? То есть профиль тот же, но глубже и более в 3d. Да, и добавилась лёгкая острота как в ржаных виски. Но совсем чуть-чуть.
Поиграл с водой. На 30 мл плюс 2 мл воды, получаем около 43%. Уходит сухость, вкус более сливочный и яркий.
Попробуйте.- Достоинства:
- Все, плюс цена по акции
- Недостатки:
- Нет.
- олегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Потреблял старый 12летний релиз, в чёрном оформлении. Роскошно! Шикарственно!
14летку не знаю, но надеюсь вскорости познакомиться.- Достоинства:
- Всё
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Роскошный представитель северо-западного хайленда.
Вкус плавно меняется несколько раз, пока виски находится в глинкерне.
Для полноты вкусовой картины - добавить пол чайной ложки чистой воды.- Достоинства:
- Non chill filtered, cask strength, Ruby Port finish.
- Недостатки:
- цена
- Женя Р***
Cask strength???
- Дмитрий Д***
От 46% - считается cask strength.
Поясню. Еесть множество скотчей 50%+, позиционируемые как cask strength. И это абсолютно не означает, что в самой бочке до разлива не было 60%+ ;) - Женя Р***
Ніколи не зустрічав, щоб це десь так вважалось так само як не зустрічав, щоб виробник розливав віскі при 46% і писав що це Cask strength. Просто за цією логікою можна будь який віскі при 46% вважати Cask strength, хоча і сам виробник таким його вважати не буде. Якщо віскі іде діжкової міцності, то це відповідно зазначається.
- DockerОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже високий рівень
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Понравился вкус.
- Достоинства:
- Весьма достойный!
- Недостатки:
- Быстро закончился
- MykolaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Неймовірно м'яке віскі.
- Достоинства:
- Багатогранний вишуканий смак.
- Недостатки:
- Немає.
- ДмитроПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Цікавий реліз. Багато хто оцінює його як один з найкращих екземплярів Гленморанж у співвідношенні ціна/якість. Дійсно бочки з під портвейну дають про себе знати одразу як наливаєш драм і робиш перши вдих. Смак точно так само відкривається палітрою сушених фруктів і супроводжується достатньо приємним середнім фінішом з таким же післясмаком маслянистості та фруктовості портвейну. Хоча й чув що старі релізи Рубан 12 та 14 в старому дизайні були кращі, та цей також не розчаровує. Але він суттєво відрізняється від 10 річної версії. Це слід враховувати.
- Alex P***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Шикарний віскі. Вважаю кращим з багатьох. Смак, запах, довгий багатий післясмак, м'який(а йому 14 років і 46°!). Смакова палітра дуже багата, розкривається поступово. Вдихав би і вдихав...))) Раджу всім(хто має можливість придбати). Для любителів диму і торфу - не сюди.
- Достоинства:
- Як на мене - 100%
- Пётр Л***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Я вважаю, що даний напій занадто дорогий, якщо б він коштував 700 гривень, питань взагалі не було б
- Достоинства:
- Міцний напій, для хлопців саме то, але для дівчат занадто
- Недостатки:
- Малувато
- Игорь Р***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Чудовий односолодовий віски. Оскільки має міцність 46%, тож можливо вживати з додаванням води, але це кожному на власний розсуд. Подобається насичений мідний колір. В ароматі поєднані темний шоколад з цитрусовими нотками, з подальшим розкриттям пряного шлейфу з перцю і мускатного горіха. На смак м'який, обволікаючий, з присмаком м'ятного шоколаду і гірко-солодкого апельсина.
- Достоинства:
- Має тривалий післясмак
- Недостатки:
- Не має.
- Василий С***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший виски.
Но. Glen Garioch 12, имея очень родственный вкус, лучше.- Достоинства:
- Вкусный, хороший
- Валерий З***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Ну вот не ожидал - при шикарном аромате во вкусе чувствуется спиртузность
- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
- Спиртуозность
- Андрей Т***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Чудесный напиток.
Взял себе бокалы-тюльпаны, ну и решил под них вискарь добрать.
Он маслянистый, густой, очень насыщенный, но не резкий.
Бокал потом хоть сутки не мой - такой поразительный аромат из него: пустого и высохшего. Удивлён. Буду смаковать.- Достоинства:
- Густой и насыщенный аромат и вкус. Удивительная консистенция, вязкость, маслянистость.
- Недостатки:
- Пока не нашёл.
- Алексей Г***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Рекомендую для досуга и гурманам! Хорошая линейка!
- Достоинства:
- Вкус и аромат!
- АндрійПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
В додачу до чудового шоколадно-фруктового смаку та горіхово-ягідного аромату - класний дизайн та колір, а додаткових 2 роки витримки однозначно зробили свою справу!
Всім бажаю насолоди та задоволення від цього сінгл мальту)) - АндрійПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Найкраще односолодове віскі з тих, що я куштував (куштував немало))).
Яскравий аромат, який розкривається з часом все більше і більше, на початку - фрукти, солодощі, м'ятний аромат, потім - жимолость, яка є в описі, і дійсно, дуже виражено відчувається як в ароматі, так і а смакові. Післясмак продовгуватий: горіхи, шоколад, ягоди. Приємний фруктовий свіжий віскі! Однозначно рекомендую.
P.S.: вперше спробував формат 46° і був приємно здивований м'якістю та повною відсутністю спиртуозності.- Достоинства:
- Повна відповідність заявленим характеристикам. Акційна ціна)
- Недостатки:
- Не виявив.
- Тарас С***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Який насправді цей віскі??? 14-тилітній який вказаний на сайті чи 12-літній на який вже в друге мені висилають рахунок. Хтось може мені сказати чи дійсно на сайті правдива інфо, чи мова йде про 12-літній, і на сайті фото не цього віскі.
- Достоинства:
- поки що не знаю
- Недостатки:
- поки що не знаю
Эксперт RozetkaДоброго дня, Тарас! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- сергій п***
Добрый день
Glenmorangie «Quinta Ruban» действительно 14 летний.
В линейке Glenmorangie есть два вида 12 летних виски, это :
Glenmorangie «Nectar d'Or» и Glenmorangie «Lasanta» и их этикетки действительно отличаются цветом.
Серая этикетка и коробка и Фиолетовая этикетка и коробка соответственно.
- ВасильПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Не повторний смак, найкраще віски
- Достоинства:
- Саме класне віскі
- Недостатки:
- не має