- Артем Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Абсолютно не схожий
Аромат гуми, наче в магазині шкіряного взуття.
Смак такий самий- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
Представник постачальникаАртеме, дякуємо за ваш відгук! Смак — це індивідуальне відчуття для кожної людини. Нам дуже прикро, що цей напій не повністю задовольнив ваші смакові вподобання. Ми цінуємо, що ви обираєте Gordon's.
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
На смак як вода з доместосом
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Можливо, для тих, хто ніколи не пробував джин, цей напій схожий на джин. Але для тих, хто раніше пив джин щодня, це шампунь. Який би коктейль ви не робили, в ньому буде присутня яскрава нотка шампуню. Якщо ви хотіли пити менше, навіть безалкогольного джину, цей напій вам допоможе
- Достоинства:
- Будете менше пити
- Недостатки:
- Не зовсім зрозумів ціноутворювання…
- Дмитро Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Це не джин, а скоріше вода з ароматизаторами.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
С тоником
- Музыка И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Нормальна штука, для тих хто не вживає і не хоче відчувати себе білою вороною
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Цікавий хвойний запах, з тоніком і закритими очима можна сплутати зі справжнім джином )
- Достоинства:
- Відсутність алкоголя
- Недостатки:
- Відсутність алкоголя
Представник постачальникаОлександре, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Це дійсно чудова альтернатива алкогольному напою! Раді, що обираєте Gordon's!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
С тоніком чудово
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже сподобався. Смачно пити з тоніком.
Представник постачальникаДобрий день,Ольго!
Дякуємо за відгук і високу оцінку!
- Олександр Р***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хто пише що в цьому напитку смак джину, рекомендую випити справжнього джину і не писати дурні.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Викинуті гроші на смердюче пойло.
- Катерина Г***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Відчуття ароматизованої води, ніби хвойний мильний розчин. не рекомендую. спроба відтворити джин у безалкогольному форматі, але вийшло дуууже своєрідно
Представник постачальникаДобрий день!
Катерино, дякуємо за ваш відгук! Смак — це індивідуальне відчуття для кожної, тож цілком нормально коли певний продукт не задовільняє смакові вподобання.
Якщо Ви в пошуку саме безалкогольного джину, радимо спробувати - Джин безалкогольный Tanqueray Alcohol Free 0.7л.
- Іван Б***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Якщо пити з тоніком то лише для того щоб перебити жахливий мильний смак, на запах як одиколон з легким ароматом хвої. Не рекомендую.
- Достоинства:
- неиає
- Недостатки:
- запах одикалону, мильний смак, ціна