- Марія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25. Количество упаковок: 1
Чай на смак сподобався, міцний і ароматний. Також приємний бонус - акція ложка в подарунок!))
- Достоинства:
- Ціна, смак, кожен з пекетиків окремо запакований
- Недостатки:
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25. Количество упаковок: 1
Для мене це найсмачніший чай. Не залишає коричневих слідів на стінках чашки, тобто відсутній фарбник. Це величезна рідкість у наш час. Раніше вільно купувала у Харкові, але останні декілька місяців не могла знайти. Дякую Розетці.
- Достоинства:
- Якість.
- Недостатки:
- Нема.
- Сарієв С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25. Количество упаковок: 1
Дуже любимо цей чай. На мою думку, кращий смак у Grace! Але... В замовленні №507803033 вказано 6 пачок за ціною 108 грн, кожна з 25 пакетиками чаю по 2 г, але чомусь надішло пакованный в стрейч-плівці з 6 пачок кожна з 20 пакетиками чаю по 2 г. Під час замовлення при виборі пакування опція "20 пакетиків" на Вашій сторінці недоступна, доступна тільки по 25 пакетиків в пачці - тож помилитися ми ніяк не могли.
- Достоинства:
- Смачний чай, приємний аромат
- Недостатки:
- Майже немає
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25. Количество упаковок: 1
Все таки не цейлонский,тому кто любит ароматный не особо
- Достоинства:
- Хороший,качественный
- Недостатки:
- Слабый аромат
- Сариев С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25. Количество упаковок: 1
Любимый мой чай. В городе как-то перед новым годом пропал. Заказал здесь, всё Ок. Вкусный.
- Достоинства:
- Лучший по моему вкусу из Grace.
- Недостатки:
- Нет.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25. Количество упаковок: 1
Вкусный, ароматный чай
- Недостатки:
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25. Количество упаковок: 1
Смачний
- НИнаПродавец: Rozetka. Фасовка: 25. Количество упаковок: 1
Отличный вкус чая
Покупаю не первый раз
Приятный тонизирующий вкус с ненавязчивым ароматом бергамота
Отлично заваривается Качество чая на высоте - Ксения В***Продавец: Rozetka. Фасовка: 25. Количество упаковок: 1
Качество чая устроило. Заваривается крепким, вкус насыщенный, не химозный, вкусно даже в холодном виде. Не оставляет налета на чашке
- Достоинства:
- Цена, вкус
- ПавлоПродавец: Rozetka. Фасовка: 25. Количество упаковок: 1
Я придбав саме цей чорний чай, бо він має прекрасний смак, що запам'ятовується назавжди. Виготовлений він якісно, надійно запакований та має хороший термін придатності, свіжий. Чай запарюється швидко, він надзвичайно насичений та має класний аромат. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, смак, насичений, недорогий