Отзывы покупателей о Соус Grace острый перечный 85 мл (5035139201023)

Оценка пользователей 4.12/5
на основе 21 отзыв
  • Євген П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Шукав соус з невисоким вмістом оцту, це не він. Оцет тут репресивно домінуючий і на це варто зважати, але загалом далеко не гірший з тих, що я купував.

Достоинства:
    В міру гострий
    Недостатки:
    Не в міру оцтовий

Дякуємо Вам за відгук!
      Соус Grace дійсно має яскраво виражений оцтово-перцевий профіль, характерний для класичних карибських гострих соусів, тому сприйняття смаку може бути дуже індивідуальним.
      Раді, що Ви все ж оцінили його помірну гостроту та загальну якість. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!

• Максим П***

Аналог тобаско

Дякуємо Вам за відгук та 5!
      Раді, що гострий соус Grace Вам сподобався.
      Бажаємо ще більше яскравих і пікантних смакових поєднань!

• Дмитрий Д***

Вкус уксуса и соли

Дякуємо за відгук. Шкода, що смак не виправдав Ваших очікувань.
      Гострі перцеві соуси дійсно можуть мати виражену кислотність та солоність — це пов’язано з їх класичною рецептурою (на основі перцю та оцту). Зазвичай їх додають у невеликій кількості як доповнення до страв, щоб підкреслити смак.
      Дякуємо, що поділилися своєю думкою.

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

По остроте среднее, очень напоминает соус Тобаско классический. Как по мне , ожидал более острый соус. Есть ярко выраженный вкус уксуса.

Достоинства:
    Вкус хороший, напоминает соус Тобаско
    Недостатки:
    Вкус уксуса, ожидал более острый соус

Дякуємо Вам за відгук.
      Раді, що Вам сподобався смак соусу та що Ви відзначили його схожість із класичними перцевими соусами.
      Хочемо зазначити, що для соусів такого типу дійсно характерна виражена кислинка, оскільки оцет є одним з основних інгредієнтів — саме він підкреслює смак перцю та виступає природним консервантом.
      Щодо рівня гостроти — він може відрізнятися залежно від рецептури виробника та індивідуального сприйняття. Якщо Ви шукаєте більш гострий варіант, рекомендуємо звернути увагу на соуси ТМ Encona, які мають більш насичений рівень гостроти та яскравий перцевий смак.
      Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок — він дуже важливий для нас!

• Валентин Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Полюбив цей соус за свій солоний і одночасно гострий смак. Купував в магазині - зараз дуже важко знайти, тому вирішив замовити тут.
    Сам люблю дуже гострі соуси, щоб аж потім важко було сходити в туалет - ну ви розумієте, хто любить гостре. Але тут дуже сподобалось що соус і гострий і солоний.
    Але він не прям пекучий, тому хто любить прям супер пекучі соуси - тут цього не буде.
    Рекомендую новачкам, хто хотів би спробувати гостре.

Достоинства:
    Дуже подобається співвідношення сольоного і гострого
    Недостатки:
    Інколи важко знайти

Дякуємо за такий детальний і щирий відгук!
      Раді чути, що соус Grace гострий перцевий вам сподобався.
      Дійсно, він має збалансований смак — поєднання гостроти та солоності, і чудово підходить для тих, хто лише починає знайомство з пікантними соусами.
      Бажаємо смачних експериментів і нових кулінарних відкриттів!

• Греченко Д***

Не дуже гострий

Недостатки:

Вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук!
      Можливо, соус здається не дуже гострим, адже при постійному вживанні пряних або гострих соусів сприйняття гостроти зменшується. Grace Hot Pepper має збалансований смак і помірну пекучість, щоб його могли оцінити навіть ті, хто не звик до надто гострого

• Анна К***

Топ як завжди . Для тих хто любить дуже гостре

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що соус Grace гострий перцевий 85 мл знову виправдав ваші очікування.
      Це справжня знахідка для тих, хто любить інтенсивну гостроту та насичений смак перцю — чудово підходить до м’яса, закусок і навіть піци.
      Ваш коментар підкреслює стабільну якість продукту. Дякуємо, що ділитеся враженнями!

• Максим Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Гострий в кислий, дешева альтернатива табаско.

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що соус гострий перцевий Grace став для вас доступною альтернативою. Його гостро-кислий смак ідеально доповнює багато страв. Бажаємо вам смачних кулінарних експериментів!

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дуже смачний та помірно гострий соус з приємною оцтовою кислинкою!

Достоинства:
    Гострий, смачний
    Недостатки:
    Маленька пляшка
  • Олександр

Непоганий,з того що Є !

Достоинства:
    Приємний присмак
    Недостатки:
    Рідкій,не гострий,мало в пляшці,за пару днів скінчився,Ціна!
  • Анастасия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Соус острый, есть приятная уксуса кислота ( я люблю уксус). По консистенции жидковат, но на вкус мне очень понравился.

Достоинства:
    Приятный вкус
    Недостатки:
    Не нашла
  • Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Как уже отметили, отличная альтернатива Табаско. Но есть ощущение что Табаско по-крепче, т.к. этот заканчивается быстрее. Хотя может попросту попривык к этой остроте. Беру обычно по несколько штук.

Достоинства:
    Вкус, цена
  • Наталія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Постійно купуємо цей соус.
    Дуже схожий на табаско, а ціна приємніша)

• Олег Л***

Хороший соус замена тобаско

Достоинства:
    Цена
  • Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Примерно та же острота и тот же вкус что у классического Tabasco.

Достоинства:
    Полный аналог классического Tabasco, но заментно дешевле.
  • Ник Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Табаскозаменитель за вдвое меньшие деньги при большем объёме. Точно такая же консистенция, точно такое же количество уксуса, точно такое же отсутствие выраженного вкуса перца. Единственная претензия у меня к остроте. В составе заявлено 53% пюре из хабанеро и кайенских перцев. Второго однозначно там большинство, поскольку общая острота соуса не выше оригинального табаско, если даже не слабее.
    Покупал я его в местном супермаркете с очень щедрой скидкой и при таком условии соус хорош в качестве евридей добавки к чему-угодно для придания лёгкой остринки. За полную же стоимость брать не рекомендую, т.к. за те же деньги есть более вкусный и острый Encona Ямайский.

Достоинства:
    Цена-качество
    Недостатки:
    Уксус
    • Сергей И***

Encona Ямайский как раз менее острый как по мне, но вкуснее, это точно, вот только его в продаже нет уже нигде, во всяком случае не могу найти его уже давно

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

хороший острый соус, альтернатива табаско

Достоинства:
    отличный продукт
    Недостатки:
    цена
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Если покупали когда-то острые маринованные перчики у бабушек на базаре - это вот оно, только в измельченном виде. Кисло-оцетный вкус все перебивает. Любителям приятных сочетаний и насточщей остроты - проходить мимо.

Достоинства:
    Недостатки:
    Чрезмерно уксуса и недостаточная острота
  • Анна М***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Вкуснейший!!! Отличная замена Тобаско, как все и пишут) Я в восторге❤️

Достоинства:
    Цена, вкус
  • Денис П***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Можна брати на заміну дорогому табаско

Достоинства:
    Гострий і кислий, як я і люблю
    Недостатки:
    Недостатньо гострий, в порівнянні з табаско

Доброго дня!
      Дякуємо за відгук! Ми раді, що соус Grace як раз такий, який Ви полюбляете!
      Смакуйте із задоволенням та нехай буде гостро!

• Юлия Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Поддерживаю прошлый отзыв. Кислота убила всю остроту, хотя по составу должен был быть острым. Больше брать не рекомендую. Покупали в коллекцию соусов домой на пробу. Долго там не задержался, не плохо пошел на эксперимент, как добавка к соусу у пицце. Но только добавка, а не вместо соуса. На розетке как всегда радуют цены. Мы же покупали в обычном магазине"возле дома"

Достоинства:
    Состав
    Недостатки:
    Объем, кислый, не острый