Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Упаковка зеленого чая Graff Osmanthus Байховый 2 пачки по 20 пакетиков х 1.5 г (4820279610559)

Оценка пользователей 4.91/5

Вкусно , рекомендую

Дякую, чай сподобався!

• Саша
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 50

Вкусный медовый вкус, не крепкий

Достоинства:
    Сладкий, не крепкий
    Недостатки:
    Для людей, которые любят чай покрепче, может быть не таким вкусным
  • Сергій Л***

Дякую, чай сподобався!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 50
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Я відчуваю тільки ароматизатор османтусу, м'яти зовсім не чути. Ароматизатор не дуже сильний, приємний, але хотілося б ще й м'яти. Не знаю чому пишуть, що чай не міцний - міцний якщо довше заварювати. Загалом пити можна, але як на мене ціна завищена за такий чай і ціна більше за рекламу і красиву упаковку, ніж за сам чай

• Кристина С***

Чай смачний

Дякую за чай.

• Казаченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 20. Количество упаковок: 2

Смачний, гарне пакування

Достоинства:
    Смак
    Недостатки:
  • Рїса
    Отзыв от покупателя. Продавец: VizOK.maket

Обожнюю цей чай за його ніжний смак! Давно шукала чай з османтусом в Україні. Дякую!

• Продавец  VizOK.maket

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Будемо раді бачити Вас в нашому-інтернет магазині)