Отзывы покупателей о Заменитель сахара Green Leaf Эритритол ДП 300 г (4820236270444)
- людмила б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший замінник цукру. Мені підходить. Буду замовляти ще.
- Достоинства:
- Без калорій.
- Недостатки:
- Не відчуваю.
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не солодкий зовсім
Добрий день!
Ерітрітол дійсно має нижчу солодкість у порівнянні з цукром — приблизно 0,6–0,7 від солодкості цукру. Тому на смак він може здаватися менш солодким або навіть «недостатньо солодким», якщо використовувати його в тій же кількості, що й цукор.
Щоб отримати звичний рівень солодкості, рекомендуємо трохи збільшити дозування або поєднувати ерітрітол з іншими підсолоджувачами
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна упаковка
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобно, сладко веусно
- Анастасия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
К сожалению это не мой вкус сахарозаменителя В целом все замечательно, доставка быстрая упаковка герметичная.
- Достоинства:
- На выпечку замечательно подойдёт.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший товар, адекватна ціна.
- Достоинства:
- Зручне пакування.
- Блишун Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Солодкість менша ніж в цукру, треба більшу кількість використовувати. Після смаку немає.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
есть немного химический привкус
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар якісний. Буду замовляти ще. Сподобалось обслуговування в Розетці. Дуже професійно та якісно!
- ЭдуардОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хороший
- Галина К***Продавец: Rozetka
Сладость меньше, чем у сахара,но мне понравился освежающий привкус. Буду заказывать ещё.
- Достоинства:
- Более безопасен, чем другие сах. заменители
- ЄлизаветаПродавец: Rozetka
Раджу брати саме ерітрітол як цукрозаміник і не попадатись на те, що в стевії 1л = 4л цукру, а тут навпаки 2л = 1л цукру. Стевія додає в кожну страву жахливий присмак трави. В мене жодна страва з нею смачною не вийшла. Можу тільки травʼяний чай з нею пити, хоча й там вона дає смак. Хіба що вам дійсно цей присмак сподобається. З ерітрітолом розхід буде більший, так, але ж взагалі 0 присмаків. Солодкість така сама як від цукру. Мінус - ціна і те, що така пачка в 300гр ерітрітолу це, по суті, 150гр цукру.
- Достоинства:
- Ніякого присмаку, солодкість як в цукру.
- Недостатки:
- Ціна.
- Светлана С***
Згодна з вами. Так і є. Ерітрітол набагато краще!