Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Заменитель сахара Green Leaf Эритритол ДП 300 г (4820236270444)

Оценка пользователей 4.4/5
  • людмила б***

Хороший замінник цукру. Мені підходить. Буду замовляти ще.

Достоинства:
    Без калорій.
    Недостатки:
    Не відчуваю.
  • Світлана Л***

Не солодкий зовсім

Добрий день!
      Ерітрітол дійсно має нижчу солодкість у порівнянні з цукром — приблизно 0,6–0,7 від солодкості цукру. Тому на смак він може здаватися менш солодким або навіть «недостатньо солодким», якщо використовувати його в тій же кількості, що й цукор.

Щоб отримати звичний рівень солодкості, рекомендуємо трохи збільшити дозування або поєднувати ерітрітол з іншими підсолоджувачами

• Юлія Л***

Гарна упаковка

• Ирина С***

Удобно, сладко веусно

• Анастасия З***

К сожалению это не мой вкус сахарозаменителя В целом все замечательно, доставка быстрая упаковка герметичная.

Достоинства:
    На выпечку замечательно подойдёт.
    Недостатки:
    Нету
  • Людмила Б***

Хороший товар, адекватна ціна.

Достоинства:
    Зручне пакування.
  • Блишун Т***

Солодкість менша ніж в цукру, треба більшу кількість використовувати. Після смаку немає.

• Марина К***

есть немного химический привкус

• Светлана С***

Товар якісний. Буду замовляти ще. Сподобалось обслуговування в Розетці. Дуже професійно та якісно!

• Эдуард

Очень хороший

• Галина К***
    Продавец: Rozetka

Сладость меньше, чем у сахара,но мне понравился освежающий привкус. Буду заказывать ещё.

Достоинства:
    Более безопасен, чем другие сах. заменители
  • Єлизавета
    Продавец: Rozetka

Раджу брати саме ерітрітол як цукрозаміник і не попадатись на те, що в стевії 1л = 4л цукру, а тут навпаки 2л = 1л цукру. Стевія додає в кожну страву жахливий присмак трави. В мене жодна страва з нею смачною не вийшла. Можу тільки травʼяний чай з нею пити, хоча й там вона дає смак. Хіба що вам дійсно цей присмак сподобається. З ерітрітолом розхід буде більший, так, але ж взагалі 0 присмаків. Солодкість така сама як від цукру. Мінус - ціна і те, що така пачка в 300гр ерітрітолу це, по суті, 150гр цукру.

Достоинства:
    Ніякого присмаку, солодкість як в цукру.
    Недостатки:
    Ціна.
    • Светлана С***

Згодна з вами. Так і є. Ерітрітол набагато краще!