Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Водка Green Day Organic 1 л 40% (4820183102300_4823122200167)

• Станислав Н***
    Продавец: Rozetka

Одна из лучших водок в Украине, за много лет употребления не потеряла своего качества, всегда мягко заходит, действительно высокое качество очистки и хороший спирт.

Достоинства:
    Качество, которое годами остаётся отличным
  • Сергій К***

Горілка приємна міцна.

Достоинства:
    Якість на висоті
  • Володимир
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Відправляли майже тиждень!

• Катерина Я***

можна замовити наложним платежем чи тільки зразу оплатити?

• Артем А***

Наложенным платежом заказать нельзя

• Королюк В***
    Продавец: Rozetka

Місяць назад,була одна з найкращих,зараз якась пальонка,від пару рюмок на ранок голова розривається,раніше такого не було...

Достоинства:
    не рекомендую!!!!!!
    Недостатки:
    НЕ РЕКОМЕНДУЮ,ГРОШІ НА ВІТЕР!!!!!
      Эксперт Rozetka

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригiнальнiсть даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригiнальностi алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.