Отзывы покупателей о Смесь для выпечки Green Leaf Ванильные панкейки ДП 300 г (0.3 кг) (4820236270215)
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Несмачно
Доброго дня!
Дякуємо вам за зворотний зв’язок — для нас важлива кожна думка, навіть якщо вона критична.
Нам дуже прикро, що суміш Ванільні панкейки не виправдала ваших очікувань. Ми розуміємо, що смак — річ індивідуальна, і кожен має свої вподобання. При цьому хочемо поділитися, що понад 99% відгуків на цю суміш — позитивні, і багато клієнтів замовляють її повторно.
Також будемо вдячні, якщо ви ще раз переглянете інструкцію з приготування — іноді на кінцевий смак можуть вплинути, наприклад, співвідношення інгредієнтів чи температура сковороди.
Якщо бажаєте, ми з радістю порадимо іншу нашу суміш, яка може краще відповідати вашому смаку. Будемо раді залишити приємне враження
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Занадто солодко, є специфічний смак. Ціна не виправдала очікувань
- Достоинства:
- Все в одному пакеті, не треба відміряти
- Недостатки:
- Не сподобався смак
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ось свіженьке ранішнє фото. Гарні виходять і головне смачні!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна суміш! Якісна! Все готувала по рецепту і виходять гарні і смачні пенкейки! Єдине, що пораджу тим у кого щось не виходило - у мене яйця були великі тому я трохи менше молока додала. Ще буває додаю протеїновий порошок(у мене полуничний) щоб зробити з них супер поживний сніданок
- Достоинства:
- Склад, смак, легко готувати
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобалися( Все робила за рецептом, проте на сковорідці форма тримається погано, тісто виходить неоднорідне, розшаровується( Смакові якості теж не найкращі
- Достоинства:
- Склад чудовий, тут питань немає
- Недостатки:
- Якість готового тіста, смак готового продукту