Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Смесь для выпечки Green Leaf Ванильные панкейки ДП 300 г (0.3 кг) (4820236270215)

Оценка пользователей 3.6/5
  • Тетяна З***

Несмачно

Доброго дня!
      Дякуємо вам за зворотний зв’язок — для нас важлива кожна думка, навіть якщо вона критична.

Нам дуже прикро, що суміш Ванільні панкейки не виправдала ваших очікувань. Ми розуміємо, що смак — річ індивідуальна, і кожен має свої вподобання. При цьому хочемо поділитися, що понад 99% відгуків на цю суміш — позитивні, і багато клієнтів замовляють її повторно.

Також будемо вдячні, якщо ви ще раз переглянете інструкцію з приготування — іноді на кінцевий смак можуть вплинути, наприклад, співвідношення інгредієнтів чи температура сковороди.

Якщо бажаєте, ми з радістю порадимо іншу нашу суміш, яка може краще відповідати вашому смаку. Будемо раді залишити приємне враження

• Татьяна П***

Занадто солодко, є специфічний смак. Ціна не виправдала очікувань

Достоинства:
    Все в одному пакеті, не треба відміряти
    Недостатки:
    Не сподобався смак
  • Юлія

Ось свіженьке ранішнє фото. Гарні виходять і головне смачні!

• Юлія

Класна суміш! Якісна! Все готувала по рецепту і виходять гарні і смачні пенкейки! Єдине, що пораджу тим у кого щось не виходило - у мене яйця були великі тому я трохи менше молока додала. Ще буває додаю протеїновий порошок(у мене полуничний) щоб зробити з них супер поживний сніданок

Достоинства:
    Склад, смак, легко готувати
  • Олена

Не сподобалися( Все робила за рецептом, проте на сковорідці форма тримається погано, тісто виходить неоднорідне, розшаровується( Смакові якості теж не найкращі

Достоинства:
    Склад чудовий, тут питань немає
    Недостатки:
    Якість готового тіста, смак готового продукту