Отзывы покупателей о Газонокосилка Grunhelm S461VHY (63744)

Код:  14919356
Оценка пользователей 4.73/5
  • AI аналіз відгуків
    52 відгуки:  позитивні - 73%, нейтральні - 15%, негативні - 12%
    Проаналізовано 52 відгуки покупців щодо газонокосарки GRUNHELM 63744. Більшість користувачів висловлюють задоволення потужністю, простотою використання та співвідношенням ціни та якості. Покупці цінують гарну продуктивність, наявність самохідного режиму, ергономіку та економічність. Однак, частина відгуків містить скарги щодо ненадійності пластику, дефектів стартера, проблем із герметичністю бака та якістю сервісу.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Павло Ч***

Працює стабільно, залив/замінив масло, долив палива і вперед. 5 років роботи без жодної поломки, аж до тепер, велика трагедія, трісла кришечка паливного баку.
    Питання, може хто підкаже де знайти, бо всюди діаметр 43мм, а тут 48мм наміряв

• Артем М***

Ох, мене на другий рік тріснула)
      Я просто суперклеєм залив, затиснув добре в лещатах, шоб проклеїлась, та ось вже два роки тримається, просто дуже сильно не закручую і під самий верх не заливаю бачок.
      Чесно не пам'ятаю який суперклей використовував, бо там контакт з бензоном, можливо не кожен підійде, але мені пощастило

• Павло Ч***

та я думав клеїти, але якраз таки контакт з бензином трошки не дає спокою)
      думав ще металевими скобами впаяти

але спочатку шукаю адекватних шляхів))

• Виталий Х***

Дуже гарна перевага те що вона самохідна, не потрібно використовувати зусилля під час руху газонокосарки!

Достоинства:
    Дуже потужний двигун, самохідна!
    Недостатки:
    Дуже шумна, потрібні навушники!
  • Вячеслав Б***

Чудова косарка! З нею легко працювати і вона досить потужна навіть для невисоких, але міцних бур'янів (якщо підняти ніж на максимальну висоту).

Достоинства:
    Потужність. Можна працювати довгий час без перерви.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Микола Б***

Все супер!!! Дуже чудовий апарат!!!

Достоинства:
    Витрати пального!
    Недостатки:
    Не має!!!
  • Назарій

Дуже задоволений

Достоинства:
    Самохідна, зручне регулювання висоти, обʼємний бункер.
    Недостатки:
    Вага при переміщені, довгий запуск після простою.
  • Артём Л***

Апарат те що треба. Те що косив раніше годину тепер за 30хв.

Достоинства:
    Розхід палива
    Недостатки:
    Невичвив
  • Василь П***

Апарат те що треба! Побачим на наступний рік)

• Ігор

Газон виглядає класно, сусіди завидують. Раніше косив ручною мотокосою. В порівнянні з нею, якість покосів краща, косити в рази легше, особливо легше на спину.

Достоинства:
    Користуюся все літо. Раз в 2 тижні. Площа газону біля 10 соток. Потужна, зручна. Заводиться без проблем. Широкий захват. Каміння попадало, не критично для ножа.
    Недостатки:
    Кришка бензобака занадто туго закручується. В комплекті немає свічного ключа, щоб відкрутити свічку, хоч для всіх регламентних робіт це вимагається по іструкції.
  • Іван

працює відмінно,заводиться скоро,стриже нормально і доволі довго.Камінюки теж буває гризе. помічницею в господарстві задоволені,але головне неперестаратись і давати їй відпочивати

Достоинства:
    заводиться скоро,вигляд норм,виконує свою роботу
    Недостатки:
    кришка бака пластмасова,закручується на 3+
  • Христина

Розкішна потужна газонокосарка! Проста у використанні і керуванні. Мінімальні витрати палива. Залишились максимально задоволені цією покупкою.

Достоинства:
    Потужна і легка у використанні
    Недостатки:
    Не виявили
  • Руслан О***

Пока все норм, посмотрим как будет дальше.

Достоинства:
    Нормально
    Недостатки:
    Нагреваеться мотор
  • Коля П***

Працює справно. Двір не впізнати. Непогана,є досвід роботи з різними моделями, можна брати.

• Светлана М***

Конечный получатель очень дополнен брали на подарок
    Не смогли найти инструкции\ю в коробке , но поиск в интернете в течении 30секунд решил проблему

Достоинства:
    Конечный получатель очень дополнен брали на подарок
  • Андрій Д***

Супер ,клас .Просто трактор

• Олег Я***

газонокосарка добра

• Антон Ш***

Здохла в перший же день. Дуже радувала перші кілька годин роботи, поки не заглохла раз, перший, другий. З переляку поїхав взяв бензин на іншій заправці і поміняв масло, хоча було залите нове і правильне. Не допомогло, якимось чином кусок корпусу двигуна тупо відвалився.

Розетке окрема подяка. Здав на наступний день в відділення. Через 16 днів почав писати в підтримку. Виявляється, в акті можна знайти, що ви погоджуєтесь на діагностику протягом 28! Днів. Місяць влітку без косарки. Я вже собаку в "газоні" не бачу, трава вища. 20 днів я вже чекаю.
    Будьте готові місяць просидіти без товару. І ще добре, якщо не скажуть що я сам винен. Останній раз я важливий товар в розетці замовляю.

Достоинства:
    Добра, поки не здохне.
    Недостатки:
    Здохла в перший день.

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Максим С***

Класна газонокосарка за свої кошти.
    Виконує всі покладені на неї обов'язки.

Достоинства:
    Привід
    Недостатки:
    Важка
  • Дмитро Б***

Косарка ракета бімба
    Косить навіть син якому 7 років

Достоинства:
    Гарний бункер
  • Андрій Д***

Супер.

• Оксана М***

Отрамали швидко.Зручна в користувані,йде мало бензини.

Достоинства:
    Легко користуватися навіть жінкам
    Недостатки:
    Поки незнайшли
  • Олександр Б***

Бомба!!!

• Катерина І***

Не косарка - а Трактор!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявлено!
  • Олександр С***

Цей відгук стосується саме сервісу виробника. Через місяць після покупки (користувався 4 рази) під час запуску ручка стартера не повернулась у початкове положення
    Знявши кришку стартера газонокосарки я побачив що там є пружина яка або лопнула або вийшла з кріплення
    Щоб не лізти вже в саму конструкцію (щоб виробник потім не казав «ви самі розібрали») я подзвонив у сервіс стосовно цього випадку на що отримав наступну відповідь:
    - «моніторте самі на сайті запчастин, але зараз стартерів нема і будуть за 1.5 місяці.» Серйозно !? Навіщо мені стартер на газонокосарку у жовтні??!!!
    - «це не гарантійний випадок, бо ми не знаємо що ви з нею робили…» аргумент богів сервісу. Я так розумію в цього виробника все є не гарантійним випадком, бо такий аргумент можна застосувати до будь чого

Висновок: я можу і сам купити стартер - не самий бідний, може навіть починю його - подивлюсь, але з таким сервісом я буду наступні десятки тисяч гривень втрачати на продукцію інших компаній, але не цієї. Коли вже наші компанії зрозуміють, що кидаючи покупця на якісь сотні гривень вони потім втрачають і довіру і кратно більше грошей. Не кажучи вже про те що відсутність запчастин у сезон використання газонокосарки це також ненормально

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Сервіс
    • Олександр С***

Продовжуючи відгук. Стартер я тоді починив сам. З тих пір проблем з газонокосаркою не було. Враховуючи що користувався с тих пір я так само і вже досить багато часу, можна зробити висновок що то був виробничий дефект стартера, але з таких, які даний виробник (судячи зі спілкування з сервісом) ніколи не визнає.
      Саме тому, хоча газонокосарка в інших аспектах більш менш надійна, я б рекомендував таки купувати техніку виробників більш відповідальних і лояльних в плані сервісу.
      Стосовно з продукту, якщо без дефектів, то лише перевіряй/доливай мастило та бензин. Бензобак не герметичний - наливайте помірно, бо лишивши пів баку - за тиждень -два він випаровується.

• Вадим

Як це бак не герметичний, бензин випаровується.. це жарт?

• Олександр С***

Так, бензин випаровується, нажаль не жарт. Причина - бак і кришка пластикові, не дуже якісні. Пластик дуже сильно грає від перепадів температури, трохи нагрівся - і кришку руками ви вже не відкриєте, я відкривав здоровим водопроводним ключем. Потім вночі охололо - все вжалось, кришка вже не герметична, випаровується бенз. Або іншими шляхами. Також в липні 2025 протерся трос стартеру. Думаю за весь час той трос запускав газонокосарку 50-70 разів. робіть висновки. я зробив. За 2 роки жодного коментаря на мій відгук від виробника. Висновок - краще переплатити, але взяти більш надійний агрегат.

• Дмитрий Д***

Користуюсь два місяці. Все чудово. Інструкція трохи пришиблена - шукав в ютубі порядок налаштування. Але все інше як треба.

• Максим С***

Купувався не собі, але по відгукам володаря цього монстра, то дуже якісна і комфортна в роботі косарка

Достоинства:
    Потужність, комплектація
  • Денис С***

На Розетці купую не вперше. Якістю задоволений. Зі своїми функціями справляється.

Достоинства:
    Брав по акції
  • Олег

Перший пробний заїзд, робота плавна і якісний зріз трави. Надіюсь так буде і в майбутньому!)

Достоинства:
    Потужність і ціна
    Недостатки:
    Всього рік гарантії, тобто один сезон...
  • Віра М***

Це не газонокосарка - це танк! Косить все і всюди! Цього літа потрібно було скосити траву висотою до півметра, і хоча цей апарат призначений для косіння газону та траву скосив за два підходи без проблем.

Достоинства:
    Регулювання висоти скошування, мульчування, боковий викид, привід коліс, система миття косярного відділу
    Недостатки:
    Як будь-який танк косярка доволі важка. Але для чоловіка в самий раз!
  • роман О***

Газононокосарка пройшла випробувальний термін, від весни до осені, кожні два тижні приходилося викошувати приблизно 3 сотки подвір'я. З роботою справлялася на ура, дуже зручна і маневрована. Косіння після тримера ,одне задоволення.

Достоинства:
    Самохідна, зручна в користуванні
    Недостатки:
    В спекотну погоду, під час роботи, заводилася після невеличкої перерви
  • Олександр Л***

Купувалась на подарунок, поки ніби все окей, косили навіть не загостреним ножем, стриже нормально

• Виктор Б***

замовив по чудовим відгукам,чекаю доставку

• Тарас К***

І що, відправили вже ?

• Виктор Б***

газонокосаркой задоволений -5 балів
      масло-10w30
      бензин -А95 (купуйте відразу якісний , на WOG,KLO...)

• Александр К***

Через год умер двигатель. Дайте номер сервисного центра

• Валерий

працює нормально. Торохтить трохи пластмаса. У мене дві косарки, перша АЛКО, але ціна підскочила. Вирішив зекономити. Не жалію. Працюють однаково.

Достоинства:
    ціна відповідає якості
    Недостатки:
    трохи важкувата
  • роман О***

Отримав косарку 30- го січня,на виглял дуже добротно все зроблено.Завелася добре. В роботі ще не випробував.

Достоинства:
    Привід на колеса,великий травозбірник.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • роман О***

Як можна купити в "розетці" косарку,як вже 7-9місяців,її немає в наяності

• Иван Б***

После электрогазонокосилок одни положительные эмоции. Тот же участок раза в 2-3 быстрее косишь. Один сезон пока отработала, дальше посмотрим.

Достоинства:
    Хорошая газонокосилка за свои деньги. По уровню шума в норме, особенно после китайской бензокосы) Металлический корпус, объёмная корзина для травы.
    Недостатки:
    Пока не заметил