День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Газонокосилка Grunhelm S461VHY (63744)

Код:  14919356
Оценка пользователей 4.71/5
  • Назарій

Дуже задоволений

Достоинства:
    Самохідна, зручне регулювання висоти, обʼємний бункер.
    Недостатки:
    Вага при переміщені, довгий запуск після простою.
  • Артём Лук'яненко

Апарат те що треба. Те що косив раніше годину тепер за 30хв.

Достоинства:
    Розхід палива
    Недостатки:
    Невичвив
  • Василь Піціль

Апарат те що треба! Побачим на наступний рік)

• Ігор

Газон виглядає класно, сусіди завидують. Раніше косив ручною мотокосою. В порівнянні з нею, якість покосів краща, косити в рази легше, особливо легше на спину.

Достоинства:
    Користуюся все літо. Раз в 2 тижні. Площа газону біля 10 соток. Потужна, зручна. Заводиться без проблем. Широкий захват. Каміння попадало, не критично для ножа.
    Недостатки:
    Кришка бензобака занадто туго закручується. В комплекті немає свічного ключа, щоб відкрутити свічку, хоч для всіх регламентних робіт це вимагається по іструкції.
  • Іван

працює відмінно,заводиться скоро,стриже нормально і доволі довго.Камінюки теж буває гризе. помічницею в господарстві задоволені,але головне неперестаратись і давати їй відпочивати

Достоинства:
    заводиться скоро,вигляд норм,виконує свою роботу
    Недостатки:
    кришка бака пластмасова,закручується на 3+
  • Христина

Розкішна потужна газонокосарка! Проста у використанні і керуванні. Мінімальні витрати палива. Залишились максимально задоволені цією покупкою.

Достоинства:
    Потужна і легка у використанні
    Недостатки:
    Не виявили
  • Руслан Олейник

Пока все норм, посмотрим как будет дальше.

Достоинства:
    Нормально
    Недостатки:
    Нагреваеться мотор
  • Коля Поливач

Працює справно. Двір не впізнати. Непогана,є досвід роботи з різними моделями, можна брати.

• Светлана Манько

Конечный получатель очень дополнен брали на подарок
    Не смогли найти инструкции\ю в коробке , но поиск в интернете в течении 30секунд решил проблему

Достоинства:
    Конечный получатель очень дополнен брали на подарок
  • Андрій Дук

Супер ,клас .Просто трактор

• Олег Яворський

газонокосарка добра

• Антон Шевчук

Здохла в перший же день. Дуже радувала перші кілька годин роботи, поки не заглохла раз, перший, другий. З переляку поїхав взяв бензин на іншій заправці і поміняв масло, хоча було залите нове і правильне. Не допомогло, якимось чином кусок корпусу двигуна тупо відвалився.

Розетке окрема подяка. Здав на наступний день в відділення. Через 16 днів почав писати в підтримку. Виявляється, в акті можна знайти, що ви погоджуєтесь на діагностику протягом 28! Днів. Місяць влітку без косарки. Я вже собаку в "газоні" не бачу, трава вища. 20 днів я вже чекаю.
    Будьте готові місяць просидіти без товару. І ще добре, якщо не скажуть що я сам винен. Останній раз я важливий товар в розетці замовляю.

Достоинства:
    Добра, поки не здохне.
    Недостатки:
    Здохла в перший день.

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Максим Супрун

Класна газонокосарка за свої кошти.
    Виконує всі покладені на неї обов'язки.

Достоинства:
    Привід
    Недостатки:
    Важка
  • Дмитро Боровик

Косарка ракета бімба
    Косить навіть син якому 7 років

Достоинства:
    Гарний бункер
  • Андрій Дук

Супер.

• Оксана Маркевич

Отрамали швидко.Зручна в користувані,йде мало бензини.

Достоинства:
    Легко користуватися навіть жінкам
    Недостатки:
    Поки незнайшли
  • Олександр Большой

Бомба!!!

• Катерина Іванова

Не косарка - а Трактор!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявлено!
  • Олександр Сергійович

Цей відгук стосується саме сервісу виробника. Через місяць після покупки (користувався 4 рази) під час запуску ручка стартера не повернулась у початкове положення
    Знявши кришку стартера газонокосарки я побачив що там є пружина яка або лопнула або вийшла з кріплення
    Щоб не лізти вже в саму конструкцію (щоб виробник потім не казав «ви самі розібрали») я подзвонив у сервіс стосовно цього випадку на що отримав наступну відповідь:
    - «моніторте самі на сайті запчастин, але зараз стартерів нема і будуть за 1.5 місяці.» Серйозно !? Навіщо мені стартер на газонокосарку у жовтні??!!!
    - «це не гарантійний випадок, бо ми не знаємо що ви з нею робили…» аргумент богів сервісу. Я так розумію в цього виробника все є не гарантійним випадком, бо такий аргумент можна застосувати до будь чого

Висновок: я можу і сам купити стартер - не самий бідний, може навіть починю його - подивлюсь, але з таким сервісом я буду наступні десятки тисяч гривень втрачати на продукцію інших компаній, але не цієї. Коли вже наші компанії зрозуміють, що кидаючи покупця на якісь сотні гривень вони потім втрачають і довіру і кратно більше грошей. Не кажучи вже про те що відсутність запчастин у сезон використання газонокосарки це також ненормально

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Сервіс
    • Олександр Сергійович

Продовжуючи відгук. Стартер я тоді починив сам. З тих пір проблем з газонокосаркою не було. Враховуючи що користувався с тих пір я так само і вже досить багато часу, можна зробити висновок що то був виробничий дефект стартера, але з таких, які даний виробник (судячи зі спілкування з сервісом) ніколи не визнає.
      Саме тому, хоча газонокосарка в інших аспектах більш менш надійна, я б рекомендував таки купувати техніку виробників більш відповідальних і лояльних в плані сервісу.
      Стосовно з продукту, якщо без дефектів, то лише перевіряй/доливай мастило та бензин. Бензобак не герметичний - наливайте помірно, бо лишивши пів баку - за тиждень -два він випаровується.

• Дмитрий Дубов

Користуюсь два місяці. Все чудово. Інструкція трохи пришиблена - шукав в ютубі порядок налаштування. Але все інше як треба.

• Максим Старосельський

Купувався не собі, але по відгукам володаря цього монстра, то дуже якісна і комфортна в роботі косарка

Достоинства:
    Потужність, комплектація
  • Денис Сидорук

На Розетці купую не вперше. Якістю задоволений. Зі своїми функціями справляється.

Достоинства:
    Брав по акції
  • Олег

Перший пробний заїзд, робота плавна і якісний зріз трави. Надіюсь так буде і в майбутньому!)

Достоинства:
    Потужність і ціна
    Недостатки:
    Всього рік гарантії, тобто один сезон...
  • Віра Миндюк

Це не газонокосарка - це танк! Косить все і всюди! Цього літа потрібно було скосити траву висотою до півметра, і хоча цей апарат призначений для косіння газону та траву скосив за два підходи без проблем.

Достоинства:
    Регулювання висоти скошування, мульчування, боковий викид, привід коліс, система миття косярного відділу
    Недостатки:
    Як будь-який танк косярка доволі важка. Але для чоловіка в самий раз!
  • роман Олексишин

Газононокосарка пройшла випробувальний термін, від весни до осені, кожні два тижні приходилося викошувати приблизно 3 сотки подвір'я. З роботою справлялася на ура, дуже зручна і маневрована. Косіння після тримера ,одне задоволення.

Достоинства:
    Самохідна, зручна в користуванні
    Недостатки:
    В спекотну погоду, під час роботи, заводилася після невеличкої перерви
  • Олександр Лаворик

Купувалась на подарунок, поки ніби все окей, косили навіть не загостреним ножем, стриже нормально

• Виктор Бондар

замовив по чудовим відгукам,чекаю доставку

• Тарас Курило

І що, відправили вже ?

• Виктор Бондар

газонокосаркой задоволений -5 балів
      масло-10w30
      бензин -А95 (купуйте відразу якісний , на WOG,KLO...)

• Александр Кравченко

Через год умер двигатель. Дайте номер сервисного центра

• Валерий

працює нормально. Торохтить трохи пластмаса. У мене дві косарки, перша АЛКО, але ціна підскочила. Вирішив зекономити. Не жалію. Працюють однаково.

Достоинства:
    ціна відповідає якості
    Недостатки:
    трохи важкувата
  • роман Олексишин

Отримав косарку 30- го січня,на виглял дуже добротно все зроблено.Завелася добре. В роботі ще не випробував.

Достоинства:
    Привід на колеса,великий травозбірник.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • роман Олексишин

Як можна купити в "розетці" косарку,як вже 7-9місяців,її немає в наяності

• Иван Борисов

После электрогазонокосилок одни положительные эмоции. Тот же участок раза в 2-3 быстрее косишь. Один сезон пока отработала, дальше посмотрим.

Достоинства:
    Хорошая газонокосилка за свои деньги. По уровню шума в норме, особенно после китайской бензокосы) Металлический корпус, объёмная корзина для травы.
    Недостатки:
    Пока не заметил
  • Людмила Коровина

Очень довольны покупкой!!!! Газонокосилка отличная!!!!

Достоинства:
    Самоходная, удобная, красива я газонокосилка!
  • lusia.may4 ЛЮДМИЛА

Из множества представленных моделей, остановились на этой исходя из отзывов покупателей.
    Пока стоит запечатанная, т.к. пользуемся старой газонокосилкой. Думаю, что испробуем новую газонокосилку уже в начале следующего сезона.)

Достоинства:
    Покупали по акции. Быстрая доставка.
  • Ігор Приліпко
  • Татьяна

Користуємося данною газонокосаркою вже третій сезон, нарікань немає жодних. Гарне співвідношення ціни і якості. Газонокосарки з такими характеристиками інших виробників коштують набагато дорожче. Довго вибирала між електричною та бензиновою, так як боялась, що не зможу сама заводити, але з цьою задачею справляюсь, правда не на початку сезону, коли вона довго простояла без роботи. Тут потрібна чоловіча сила) Покупкою задоволена. Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, характеристики, привод (сама їде, не потрібно штовхати)
    Недостатки:
    Не виявила.
    • Сергей Дубенко

а как вы сезоны считаете отзыв написан 4,07,2020 прошло меньше года, а вы пишете 3 сезона?