Дуже задоволений
Апарат те що треба. Те що косив раніше годину тепер за 30хв.
Апарат те що треба! Побачим на наступний рік)
Газон виглядає класно, сусіди завидують. Раніше косив ручною мотокосою. В порівнянні з нею, якість покосів краща, косити в рази легше, особливо легше на спину.
працює відмінно,заводиться скоро,стриже нормально і доволі довго.Камінюки теж буває гризе. помічницею в господарстві задоволені,але головне неперестаратись і давати їй відпочивати
Розкішна потужна газонокосарка! Проста у використанні і керуванні. Мінімальні витрати палива. Залишились максимально задоволені цією покупкою.
Пока все норм, посмотрим как будет дальше.
Працює справно. Двір не впізнати. Непогана,є досвід роботи з різними моделями, можна брати.
Конечный получатель очень дополнен брали на подарок
Не смогли найти инструкции\ю в коробке , но поиск в интернете в течении 30секунд решил проблему
Супер ,клас .Просто трактор
газонокосарка добра
Здохла в перший же день. Дуже радувала перші кілька годин роботи, поки не заглохла раз, перший, другий. З переляку поїхав взяв бензин на іншій заправці і поміняв масло, хоча було залите нове і правильне. Не допомогло, якимось чином кусок корпусу двигуна тупо відвалився.
Розетке окрема подяка. Здав на наступний день в відділення. Через 16 днів почав писати в підтримку. Виявляється, в акті можна знайти, що ви погоджуєтесь на діагностику протягом 28! Днів. Місяць влітку без косарки. Я вже собаку в "газоні" не бачу, трава вища. 20 днів я вже чекаю.
Будьте готові місяць просидіти без товару. І ще добре, якщо не скажуть що я сам винен. Останній раз я важливий товар в розетці замовляю.
Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
Класна газонокосарка за свої кошти.
Виконує всі покладені на неї обов'язки.
Косарка ракета бімба
Косить навіть син якому 7 років
Супер.
Отрамали швидко.Зручна в користувані,йде мало бензини.
Бомба!!!
Не косарка - а Трактор!
Цей відгук стосується саме сервісу виробника. Через місяць після покупки (користувався 4 рази) під час запуску ручка стартера не повернулась у початкове положення
Знявши кришку стартера газонокосарки я побачив що там є пружина яка або лопнула або вийшла з кріплення
Щоб не лізти вже в саму конструкцію (щоб виробник потім не казав «ви самі розібрали») я подзвонив у сервіс стосовно цього випадку на що отримав наступну відповідь:
- «моніторте самі на сайті запчастин, але зараз стартерів нема і будуть за 1.5 місяці.» Серйозно !? Навіщо мені стартер на газонокосарку у жовтні??!!!
- «це не гарантійний випадок, бо ми не знаємо що ви з нею робили…» аргумент богів сервісу. Я так розумію в цього виробника все є не гарантійним випадком, бо такий аргумент можна застосувати до будь чого
Висновок: я можу і сам купити стартер - не самий бідний, може навіть починю його - подивлюсь, але з таким сервісом я буду наступні десятки тисяч гривень втрачати на продукцію інших компаній, але не цієї. Коли вже наші компанії зрозуміють, що кидаючи покупця на якісь сотні гривень вони потім втрачають і довіру і кратно більше грошей. Не кажучи вже про те що відсутність запчастин у сезон використання газонокосарки це також ненормально
Продовжуючи відгук. Стартер я тоді починив сам. З тих пір проблем з газонокосаркою не було. Враховуючи що користувався с тих пір я так само і вже досить багато часу, можна зробити висновок що то був виробничий дефект стартера, але з таких, які даний виробник (судячи зі спілкування з сервісом) ніколи не визнає.
Саме тому, хоча газонокосарка в інших аспектах більш менш надійна, я б рекомендував таки купувати техніку виробників більш відповідальних і лояльних в плані сервісу.
Стосовно з продукту, якщо без дефектів, то лише перевіряй/доливай мастило та бензин. Бензобак не герметичний - наливайте помірно, бо лишивши пів баку - за тиждень -два він випаровується.
Користуюсь два місяці. Все чудово. Інструкція трохи пришиблена - шукав в ютубі порядок налаштування. Але все інше як треба.
Купувався не собі, але по відгукам володаря цього монстра, то дуже якісна і комфортна в роботі косарка
На Розетці купую не вперше. Якістю задоволений. Зі своїми функціями справляється.
Перший пробний заїзд, робота плавна і якісний зріз трави. Надіюсь так буде і в майбутньому!)
Це не газонокосарка - це танк! Косить все і всюди! Цього літа потрібно було скосити траву висотою до півметра, і хоча цей апарат призначений для косіння газону та траву скосив за два підходи без проблем.
Газононокосарка пройшла випробувальний термін, від весни до осені, кожні два тижні приходилося викошувати приблизно 3 сотки подвір'я. З роботою справлялася на ура, дуже зручна і маневрована. Косіння після тримера ,одне задоволення.
Купувалась на подарунок, поки ніби все окей, косили навіть не загостреним ножем, стриже нормально
замовив по чудовим відгукам,чекаю доставку
І що, відправили вже ?
газонокосаркой задоволений -5 балів
масло-10w30
бензин -А95 (купуйте відразу якісний , на WOG,KLO...)
Через год умер двигатель. Дайте номер сервисного центра
працює нормально. Торохтить трохи пластмаса. У мене дві косарки, перша АЛКО, але ціна підскочила. Вирішив зекономити. Не жалію. Працюють однаково.
Отримав косарку 30- го січня,на виглял дуже добротно все зроблено.Завелася добре. В роботі ще не випробував.
Як можна купити в "розетці" косарку,як вже 7-9місяців,її немає в наяності
После электрогазонокосилок одни положительные эмоции. Тот же участок раза в 2-3 быстрее косишь. Один сезон пока отработала, дальше посмотрим.
Очень довольны покупкой!!!! Газонокосилка отличная!!!!
Из множества представленных моделей, остановились на этой исходя из отзывов покупателей.
Пока стоит запечатанная, т.к. пользуемся старой газонокосилкой. Думаю, что испробуем новую газонокосилку уже в начале следующего сезона.)
Користуємося данною газонокосаркою вже третій сезон, нарікань немає жодних. Гарне співвідношення ціни і якості. Газонокосарки з такими характеристиками інших виробників коштують набагато дорожче. Довго вибирала між електричною та бензиновою, так як боялась, що не зможу сама заводити, але з цьою задачею справляюсь, правда не на початку сезону, коли вона довго простояла без роботи. Тут потрібна чоловіча сила) Покупкою задоволена. Рекомендую!
а как вы сезоны считаете отзыв написан 4,07,2020 прошло меньше года, а вы пишете 3 сезона?