Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Пистолет-распылитель Gruntek 9-ти режимный (296276599)

Код :  102046362
  • Сергей Б***
    Продавец: Rozetka

Качественная вещь, вопросов к .работе пока нет, надеюсь и не будет. Розетке респект за быструю доставку!

Достоинства:
    Надежный, удобная регулировка
  • Олександр П***

сподобався

• Андрей К***

Добре зроблено

• Кирилл Г***
    Продавец: Rozetka

Купив перший, наче прикольний, зламався переключатель, але так як сам розпилювач сподобався подумав шо не повезло може, купив другий і той так само зламався. Не рекомендую в жодному разі.

Достоинства:
    Та наче зручний і на вигляд якісний, але насправді одноразовий
    Недостатки:
    Було 2 штуки і 2 зламались після одного сезону. В 1 зламався ричаг регулювання у другому переключення режимів, ремонтонепридатні, просто на смітник.

Добрий день, Шановний Кириле!

Судячи з Вашого відгуку, у нас складається враження, що Ви купляли цю модель не в Розетці. Якщо це так, то Ви могли натрапити на некондиційний товар. Ми багато років успішно продаємо цю модель і жодного разу до нас не зверталися з подібними поламками.

9-ти режимний пістолет-розпилювач Gruntek - це проста, надійна і не дорога модель, яка цілком відповідає критерію ціна-якість. Якщо Ви купляли пістолет в Розетці, пропонуємо Вам гарантійну заміну. Для цього зверніться до менеджера, який оформлює замовлення. Ваш пістолет ми відправимо на діагностику в Сервісний центр, щоб отримати компетентний висновок.

• Лилия С***

Удобная насадка для полива. Раньше мучилась вручную придумывая струю)) а сейчас насадил на шланг установил режим полива, закрепил и можно заниматься своими делами пока оно распыляет воду. Правда некоторые функции не функциклируют( 2 режима) - возможно ещё не разобралась, но так вполне удобная вещь для полива у которых раньше не было ничего)))

• Алинка Ш***
    Продавец: Rozetka

Хороший пистолет, купила по Акции и очень довольна. Куча режимов, я правда ещё не поняла зачем мне так много, но хай будет.)) Приятно держать в руке, не скользит и супер-удобная регулировка потока воды - скобу одним пальцем двигаешь вверх-вниз и поток меняется.
    Мне как постоянному покупателю Грюнтека пора уже скидку давать ))

Достоинства:
    Удобная регулировка подачи воды
    Недостатки:
    ?