Отзывы покупателей о Газонокосилка бензиновая GTM 5 л. с., 48 см, 30-80 мм, 70 л несамоходная (LM48)

• Олександр

Гарна газонокосарка, достатньо потужна для густої високої трави. До цього у мене було три електричні тримера різної потужності і електрична акумуляторна газонокосарка. Цей варіант на голову вище всього що було до цього. Взагалі не шкодую про покупку і вам рекомендую

Достоинства:
    Налаштування, розміри, якість збірки
    Недостатки:
    Невеликий бак (це як плюс так і мінус)

Олександр, дякуємо за Ваш зворотній зв'язок.
      Користуйтесь із задоволенням!

• Інна С***

Міцний агрегат! Подарувала чоловіку-задоволенийШвидко і без зусиль покосив газони собі і сусідам

Достоинства:
    Якісна; легка; економічна

Дякуємо за Ваш відгук!

• Андрей Д***

за свои деньги отличная газонокосилка. косит хорошо, быстро (примерно половину времени вывозил скошенную траву), бака бензина (300мл) хватает сотки на 3-4 минимум. хотелось бы чтобы ножи были не жестко на валу, а через что-то что смягчало бы удары (типа проскальзывающего сцепления или хотя бы сменной муфты) - но придется аккуратно пользоваться там, где нет камней и т.п., а на сложных участках пользоваться электро или триммером.

Достоинства:
    экономичная, косит хорошо, мотор производства zongshen
    Недостатки:
    ножи на валу мотора - если наедет на камень то может побить подшипники
  • Дмитро

Під час першого покосу подвіря трава була висока 30-40 см і густа. Відверто кажучи думав що коса піде на гарантію в перший день але вона впоралась , на мій подив косити було легко (в порівнянні з ручною) і подвіря залишається чисте непотрібно збирати і виносити траву.

Достоинства:
    зручно
    Недостатки:
    Висока і мокра травазабиває боковий викид
  • Сергій Д***

Газонокосарка достатньо потужна косити нею легко та швидко. Заводиться легко, спеціальний коректор для миття з шланга. Хороша ціна.

• Артем

Сьогодні забрали, косарка суперова, косить взагалі без зусиль , метровий бурʼян як під лезо йде, легка в зборці, все виглядає дуже якісним, колеса великі для нерівного ґрунту взагалі тема, заводиться з пів оберту. Коротше кажучи , дуже задоволений) густу траву також бере навіть без навантаження, розхід пального взагалі мінімальний. Єдине питання, не знайшов в інструкції, навіщо там для шлангу швидкозʼємник? Типу щоб після покосу мити ніж чи що з ним робити?
    Рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Потужна, якісна, маленька витрата пального, бриє як лезо навіть високу траву, регулюється, легко збирається, працює як часи.
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо за відгук.
      Косритуйтесь із задоволенням.

• Швиднюк А***

Магазин Розетка на протязі 9 днів не може відправити оплачений товар, щоразу переносять дату відправки не надаючи пояснень. При купівлі зазначалось що товар є в наявності і буде відправлений на протязі 3 днів. Жахливий сервіс

Нам дуже шкода, що сталась така ситуація. Інколи бувають форс-мажори. Ми розберемось в чому причина та обов'язково в майбутньому виправимо ситуацію.

• Сергей Н***

Купил и уже испробовал. То что искал. Для дачи супер. Лучше любой мотокоссы. За счёт запаса мощности, отсутствия самоходных механизмов, 4т двигателя и удачной конструкции бокового выброса справляется налегке с метровым бурьяном (за 2 прохода, 1-й валит и стрижет, 2-й чистовой, добирает остатки). А на обычной траве даже не напрягается, катаешь коляску, а ззади уже чисто. Это не мотокосой махать). Стоит каждой потраченной гривны! Аналогов чтобы боковой выброс и не самоходка нет. Рекомендую.

Достоинства:
    Боковой выброс, запас мощности, простота эксплуатации.
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Ігор М***

А какое у нее расстояние между колесами, по внешнему габариту?

Доброго дня.
      Дякуємо за Ваше питання.
      По зовнішнім габаритам відстань 51см

Дякуємо за Ваш відгук.
      Користуйтесь з задоволенням.

• Денис Л***
    Продавец: Rozetka

Бічний викид, потужність, легко заводиться і з нею легко стригти газон.
    Бачу є питання про зовнішні габарити не зовсім зрозуміло на що це впливає і як це але додаю фото.

Достоинства:
    Для такої якості дуже нормальна ціна

Дякуємо за Ваш відгук.
      Користуйтесь з задоволенням.

• Олександр

Ну насправді досить корисну інформація. Я наприклад якраз обирав газонокосарку яка би могла би проїжджати у вузьких місцях на дачі та між ряжами винограду, але була досить потужною водночас

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що ви звернули увагу саме на маневреність і потужність — ми якраз і прагнули створити модель, яка комфортно працює у вузьких місцях, і водночас забезпечує достатню продуктивність.
      Сподіваємось, що газонокосарка повністю виправдає ваші очікування та стане надійним помічником