Отзывы покупателей о Кастрюля Gusto Level GT-1103-18 18 см 2.6 л (BP90853)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Валерія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 3.6

Дно наче рівне, але не зовсім щільно стоїть на плиткі, але це не створює на перший погляд відхилень у роботі моєї плитки.

Достоинства:
    Працює на індукційній плиткі Hilton як рідна, бо це моя перша спроба на новій плиткі
    Недостатки:
    Нещільно прилягає до поверхні плитки
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 4.7

Чудова каструля! Використовую на газовій плиті. Для мене було важливо, щоб не пригоріло молоко. Тест пройден на відмінно. Досить важка, товсте дно, ручки зручні. Співпадає обʼєм. Загалом дуже подобається, покупкою задоволена!

Достоинства:
    Гарний дизайн, зручні міцні ручки, щільна кришка, відповідає опису повністю, не пригорає, легко миється, добротно важка
    Недостатки:
    Немає взагалі
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 1.9

Каструлька гарна.Використовую на електроплиті.

Достоинства:
    Якість металу норм.Обрезинені ручки на каструлі та на кришці теж обрезинена ручка.Всредині каструлі нанесена шкала літражу.
    Недостатки:
    Немає.
  • Олена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 2.6

Каструля чудова,відмінна якість

Достоинства:
    1. Капсульне дно
    2. Якісне покриття
    3. Удобний розмір
    4. Ручки не нагріваються
    5. Якісна прозора кришка
    Недостатки:
    Немає недоліків!