Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Джин Haister 0.7 л 42% в подарочной упаковке (4820050236749)

Оценка пользователей 3.7/5
  • Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Була серед перших 100 передзамовлювачів, тепер постійно купую.

Достоинства:
    Класний український джин
    Недостатки:
    Не помітила

Євгеніє, раді бачити ваш коментар. Кажуть, потрапити в число перших ста поціновувачів — неабияка честь! Дякуємо, що спостерігали та стали частиною нашої історії. Будемо раді бачити ваші нові замовлення. Бережіть себе і гарного вам дня.

• Віталій В***

Чудовий джин!
    Не розумію логіки авторів попередніх відкугів, які роблять висновки субʼєктивно спираючись на якісь речі, що геть не мають прямого відношення до продукту - тим самим псуючи рейтинг товару до 1 зірочки!
    Невже пошарпаний акциз дає - 4 зірки??
    І як сталося, що для товару в нас лишається всього 1 зірка! Абсурд.

Нереально крутий продукт.
    Обʼєктивно заслуговує як мінімум 4-4,5 зірочки)
    Шкода, що не підчищають відгуки які не мають безпосереднього відношення до продукту!

Достоинства:
    Смак
    Якість виготовлення
    Нереальний дизайн
    Увага до деталей
    Недостатки:
    Незаслужено зіпсований рейтинг

Віталію, дякуємо за відгук. Радіємо, що сформували коло фанатів бренду, які готові за нас сперечатись в коментарях! Таку прихильність важко заслужити, і ми пишаємось, що нам це вдається. Будемо раді бачити від вас нові замовлення та читати нові коментарі. Дякуємо, що обираєте — бережіть себе і гарного вам дня.

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Прийшлось купувати два рази так як в коробці була пляшка з пошматованим акцизом.Виставилили таку ціну так потрудіться щоб вигляд продукції був на рівні.На подарунок не беріть ні в якому разі!

Недостатки:
    Смак -нічого особливого.Дуже слабкий аромат ялівцю.Є набагато кращі вироби з Іспанії та Естонії

Олександре, кожна пляшка отримує свою акцизну марку не в магазині, а на виробництві. Саме там контроль відповідності акцизу дуже суворий, тому всі акцизні марки на 100% цілі і проходять перевірку перед відправкою. Перш ніж потрапити на полиці магазину, коробка транспортується логістичною компанією та співробітниками маркетплейсу — їх роботу ми проконтролювати не можемо, на жаль. Будемо раді прочитати ваш коментар, який стосуватиметься продукту.

• Аня
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Не знаю хто і чому занижує рейтинг цьому джину. В даному ціновому сегменті цей джин хороший вибір. Отримала його в подарунок і була дуже задоволена, джин тонік виходить відмінний, та і сам джин має дуже класний хвойний аромат та лишає приємний післясмак.

Достоинства:
    український виробник, смак і аромат, прикольна концепція і дуже естетичне брендування - обожнюю щось унікальне
    Недостатки:
    не можу сказати нічого поганого

Аню, дякуємо за ваш коментар. Ми завжди раді бачити досвідченого джинлавера і читати такі відгуки. Джин-тонік — найкращий напій для «тестування» джину, тож, здається, в нас стався «метч». Наступного разу на черзі має бути Негроні! Бережіть себе і гарного вам дня.

• Олексій
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Дуже смачний джин, здивований, що у нас таке роблять. Плюс дуже круте оформлення і пакування, чудово підійде на подарунок, особливо - іноземцям. Раджу.

Достоинства:
    Презентабельність пакування, смак, післясмак
    Недостатки:
    За ці гроші - не знайшов

Олексію, дякуємо за ваш відгук. Раді бачити однодумців, що знаходять деталі та цінують їх, як і ми. Завжди будемо раді бачити ваші замовлення. Бережіть себе і гарного вам дня.

• Яна
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Без пояснення в день отримкання перенеслась доставка. на 3 дні. Не знаю в чому причина - але гарно працюєте, так тепер хочеться купувати цей товар)

Достоинства:
    не визначені
    Недостатки:
    Невідповідність терміну доставки

Яно, нам шкода, що ви зіштовхнулись з невдалим сервісом. Команда джину Гайстер не має можливості впливати на логістичні складнощі маркетплейсу. Будемо раді прочитати ваш відгук, коли ви спробуєте джин.