Отзывы покупателей о Виски Hankey Bannister Original 3 года выдержки 1 л 40% в подарочной упаковке (5010509414081_5010509415071)
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Все чудово!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
.....
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Чудовий смак за свої гроши.
- Зух О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
На свої гроші дуже пристойний віскі. Співвідношення ціна/якість 5
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Відмінно
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Все супер, дякую
Ольго, дякуємо за відгук!
Раді, що Hankey Bannister Original залишив приємне враження.
Дякуємо, що обрали наш віскі й поділилися досвідом!
- Кирило І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Брав не собі. Сказали сподобалось
- Достоинства:
Кириле, дякуємо за відгук!
Приємно, що Hankey Bannister Original сподобався людині, для якої ви його брали.
Гарний варіант, коли потрібно взяти зрозумілий шотландський віскі за адекватною ціною.
Дякуємо, що поділилися враженням!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Гарне співвідношення ціни та якості
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже смачний напій.
- Достоинства:
- Смак
Руслане, дякуємо за відгук!
Приємно, що Hankey Bannister Original сподобався вам саме за смаком.
Дякуємо, що обрали Hankey Bannister і поділилися враженням!
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Явно це не Хенку Баністер. Спільне з оригіналом тільки колір. Їдкий запах спирту і страшна головна біль на ранок. Випито було геть мало, щоб взагалі, щось можна було відчути на ранок. Однак стан після вживання був дуже поганий, це було отруєння. Більше в Розетка не купуватиму алкоголь
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
Юрію, дякуємо, що детально описали ситуацію.
Нам шкода, що Hankey Bannister Original залишив у вас таке враження, особливо якщо йдеться не лише про смак, а й про погане самопочуття після вживання. Подібні симптоми можуть мати різні причини, тому не хочемо залишати ваш відгук без предметної перевірки.
Продукція Hankey Bannister на Rozetka постачається через офіційні канали. Якщо пляшка у вас залишилася, просимо зберегти її, етикетку та залишок вмісту. На пляшці є код партії, за яким ми зможемо перевірити поставку та передати інформацію на додаткову перевірку.
Будь ласка, зверніться за номером імпортера ТОВ «Маркетвін», зазначеним на зворотній етикетці. Для нас важливо розібратися в цій ситуації по конкретній пляшці.
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Як завжди)))
Максиме, дякуємо за відгук!
Приємно, що Hankey Bannister Original для вас уже стабільний вибір.
Дякуємо, що знову обрали наш віскі й поділилися враженням!
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Із 2 пляшок ,прийшла 1 бита ,просто в щент.чекаю зворотнього зв'язку та щоб хтось повернув гроші
- Недостатки:
- Прийшла бита пляшка в щент
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Віктор І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Товар оригінальний. Все якісно і швидко
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Недостатки:
Вікторе, дякуємо за відгук!
Приємно, що Hankey Bannister Original залишив хороше враження і ви відзначили оригінальність товару, якість та ціну.
Раді, що покупка пройшла швидко й без зайвих питань.
Дякуємо, що обрали Hankey Bannister і поділилися враженнями!
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Живий спирт.трішки закрашений.раніше брали було добре,а цього разу бормотуха.
- Достоинства:
Романе, дякуємо за ваш відгук.
Нам шкода, що цього разу Hankey Bannister Original залишив у вас таке враження, особливо якщо раніше досвід був позитивним. Сприйняття смаку може відрізнятися залежно від температури подачі, часу після відкриття та індивідуального сприйняття, але сам продукт має зберігати свій звичний характер.
Якщо пляшка у вас залишилася, рекомендуємо звернутися за номером імпортера ТОВ «Маркетвін», зазначеним на зворотній етикетці. За кодом партії ми зможемо перевірити поставку та передати інформацію на додаткову перевірку.
Дякуємо, що повідомили про свій досвід.
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Прекрасно
- Достоинства:
- Чудовий напій
- Недостатки:
Миколо, дякуємо за відгук!
Приємно, що Hankey Bannister Original залишив настільки хороше враження.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Напій нормальний
- Достоинства:
- Ціна -якість.
- Недостатки:
Олено, дякуємо за відгук!
Приємно, що Hankey Bannister Original виправдав очікування за співвідношенням ціни та якості.
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
На одному рівні з РедЛейблом.
Андрію, дякуємо за відгук!
Цікаве порівняння — Hankey Bannister Original справді може бути близьким за стилем до знайомих класичних блендів: без зайвої складності, з прямим і зрозумілим смаком.
Приємно, що напій залишив у вас таке враження. Дякуємо, що поділилися досвідом!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Неодноразово купляв на Розетці віскі Hankey Bannister, віскі інших брендів і все було чудово до тепер, лише читав негативні відгуки про неякісний віскі на Розетці.
А на днях купив 4 пляшки по 0,7 л. віскі Hankey Bannister за акційною ціною. Так ось, я не сомельє і не експерт з віскі, але з впевненістю можу заявити, що відкрита одна з чотирьох пляшок цього так би мовити «віскі» за смаком і ароматом нічого спільного з Hankey Bannister не має. Те саме підтвердила моя дружина, коли спробувала. Це просто якийсь дешевий зафарбований спиртовий шмурдяк, навіть натяку на віскі не має, підійде хіба що в бачок омивача автомобіля.
При цьому зауважу, що сама пляшка зовні ніяких підозр не викликає. Якось так((- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Суцільний жах, а не віскі
Олексію, дякуємо, що так детально описали ситуацію.
Нам справді шкода, що одна з пляшок Hankey Bannister Original залишила настільки різке негативне враження, особливо після попереднього позитивного досвіду з цим віскі. Те, що ви придбали одразу 4 пляшки й питання виникло саме до відкритої пляшки, важливо перевірити окремо.
Просимо, будь ласка, зберегти пляшку, етикетку та, за можливості, вміст. На пляшці є код партії, за яким ми зможемо перевірити поставку та передати інформацію на додаткову перевірку. Рекомендуємо звернутися за номером імпортера ТОВ «Маркетвін», зазначеним на зворотній етикетці.
Якщо ви зможете передати нам цю пляшку для перевірки, ми зі свого боку готові замінити її на нову.
Hankey Bannister, представлений на Rozetka, постачається через офіційні канали, тому для нас важливо розібратися в такій ситуації предметно, а не залишити її без відповіді.
Дякуємо, що повідомили про цей випадок.
- виталий к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
З бюджетних, мабуть найкращій. Мені подобається.
- Достоинства:
- Ловке відношення; ціна-качество
- Недостатки:
- Рідко у акціях
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Якість супер, оригінал.
Класс
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
- Александр Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Доставка
- Достоинства:
- Качество
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Завжди довіряю, пропоную, і надалі буду придбавати
- Достоинства:
- Смачний
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Класний за таку ціну. Рекомендую.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Вкусный,Jameson больше нравится но там и цена совсем другая.
- Иванов Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Ціна відповідає якості
- Достоинства:
- Достатньо міцний.
- Недостатки:
- Поки немає
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
На кожен день по-трішечки за таку ціну Ок. Звичайно, не про вишуканість, а про буденність, без наслідків на завтра. Є невеликі відмінності між партіями, але не критичні.
- Достоинства:
- Непогана якість за помірну ціну по акції.
- Недостатки:
- Не всі знають міру.
Олександре, дякуємо за такий чесний і точний відгук!
Ви добре описали характер Hankey Bannister Original: це м’який і зрозумілий шотландський бленд для спокійної подачі, без зайвої складності, але з приємним балансом смаку та ціни.
Щодо різниці між партіями — незначні відмінності у сприйнятті смаку можливі, але основний стиль напою залишається незмінним.
І повністю погоджуємося з вашим зауваженням: міра завжди важлива. Дякуємо, що поділилися досвідом!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Очень интересный напиток особенно если сравнивать с коньяком!Коньяк когда пьёшь то напиток медленно скатывается вниз и в теле появляется ощущение тепла.Когда пьёшь этот напиток то такого эффекта нет совсем и кажется,что напиток пошёл вверх и испарился).Ощущения хорошие,но не привычные,на утро голова не болит.Употреблять лучше под холодные закуски,лимон не обязателен.
- Достоинства:
- Существенно отличается от самогона и коньяка.
- Недостатки:
Олеже, дякуємо за такий детальний відгук!
Дуже цікаво було прочитати ваші перші враження від Hankey Bannister Original, особливо порівняння з коньяком. У віскі справді інший характер: він може сприйматися легше, сухіше й менш солодко, тому відчуття під час дегустації відрізняються від звичних коньячних.
До такої подачі добре підійдуть холодні закуски: витриманий сир, м’ясна нарізка, в’ялене м’ясо, оливки, горіхи або легкі канапе. Лимон справді не обов’язковий — краще обирати закуски, які не перебивають смак напою.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Наталья А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Всё супер
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Норм
Михайле, дякуємо за відгук!
Раді, що Hankey Bannister Original залишив у вас позитивне враження.
Цікавий факт: у різні періоди Hankey Bannister цінували не за важкий димний профіль, а саме за м’який і стриманий стиль класичного шотландського бленду.
Дякуємо, що поділилися враженнями!
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Якість норм
Вадиме, дякуємо за відгук!
Раді, що якість Hankey Bannister Original залишила у вас позитивне враження.
Цікавий факт: Hankey Bannister свого часу постачали до британського королівського двору, а сам бренд історично асоціювався з класичним стриманим стилем шотландського бленду.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Гарний віскі!
Людмило, дякуємо за відгук!
Приємно, що Hankey Bannister Original вам сподобався.
Дякуємо, що обрали наш віскі й поділилися враженнями!
- Макарчук Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
якість стабільна
- Руслан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
- Маргарита И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Достойный вискарь
- Достоинства:
- Приятный аромат без приторных добавок,средней мягкости.Легко пьётся.Голова после него ясная.