- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Віскі як міксерс буде гарно. (кола лайм лід)
Якщо бажання пити чистим то тут треба дивитись на щось інше.
Взагазі для ознайомлення з таким напоєм як віскі то гарний варіант- Достоинства:
- При такій ціні що купувався (299грн за 0,7л) питань немає.
- Арман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Класний Віски,поки що дилер серед Віски..не зіпсуйте враження..
- Достоинства:
- Легко пити,голова не болить..
- Недостатки:
- Нема,..
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Норма
- Достоинства:
- Ціна - якість
Володимире, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що Hankey Bannister Original залишив у вас позитивні враження та що ви відзначили його співвідношення ціни та якості.
Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Женя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Не сподобалось, що дуже швидко закінчується. Навіть коли береш 3шт. Доведеться замовляти щє.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Швидко закінчується
Женю, дякуємо за ваш відгук!
Зізнаємося, це один із найприємніших недоліків, про які нам доводилося читати
Раді, що Hankey Bannister Original припав вам до смаку. Будемо раді бачити вас знову серед поціновувачів нашого віскі.
Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Перевірив дома спиртометром міцність напою, показує 35%. Цей віски має бути 40% (без варіантів). Не дивлячись на позитивні відгуки, щодо смакових якостей цього напою, я разочарований. Якість ароматизованого самогону (звісно смак не самогонний, але абсолютно не той, як його романтично описують, мовляв з нотками...).
- Достоинства:
- Дешеве.
- Недостатки:
- Смак і міцність.
Юрію, дякуємо за ваш відгук.
Шкода, що Hankey Bannister Original не виправдав ваших очікувань.
Щодо вимірювання міцності: побутові спиртометри зазвичай призначені для водно-спиртових розчинів без додаткових компонентів і можуть показувати некоректні результати при вимірюванні віскі через наявність природних ароматичних та екстрактивних речовин, отриманих під час витримки в дубових бочках.
Hankey Bannister Original виробляється та розливається у Шотландії з міцністю 40% об. відповідно до стандартів Scotch Whisky. Якщо у вас залишилася пляшка, рекомендуємо звернутися за номером телефону імпортера, зазначеним на етикетці. За номером партії ми зможемо відстежити поставку та надати документацію щодо контролю якості продукції.
- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Обратите внимание , те кто заказывают. Раньше даже если Вы заказывали товар. И он был в наличии с Вас ни когда не брали стоимость доставки.так как товар ест в наличии. Сегодня я задал логичный вопрос ... За что сверху 46 если товар есть в наличии. Мне сказали что его привезли, по данным информации о доставке он был в наличии на от момент. будет внимательны и если Вас пытаются обмануть котращируете этот момент
Работникам на Запорожье ,Бочарова минус. Всегда буду контролировать и отказываться от товара- Достоинства:
- Минус
- Недостатки:
- Максимально
- Яна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дякую продавцю, замовлення виконав швидко
Яно, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви залишилися задоволені сервісом та швидкістю виконання замовлення.
Бажаємо, щоб і Hankey Bannister подарував вам лише приємні враження. Дякуємо, що обрали нас!
- Михайло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Ціна якість, - 111%!
Михайле, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що Hankey Bannister Original настільки високо виправдав ваші очікування
Приємно знати, що ви оцінили його співвідношення ціни та якості. Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дякую хлопцям з пункту видачі м. Дніпро бульвар Зоряний 1а. Ви кращі... Молодці !!! Віскі бомба !!!
Володимире, дякуємо за ваш чудовий відгук!
Раді, що Hankey Bannister Original припав вам до смаку. Особливо приємно бачити такі емоції від наших поціновувачів
Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом, і бажаємо вам ще багато приємних моментів із Hankey Bannister!
- Марія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Товар оригінальний, приїхав швидко, упакований на совість — усе ціле, нічого не побилося. Рекомендую!
Маріє, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та що Hankey Bannister Original прибув швидко й у належному стані.
Дякуємо за вашу рекомендацію та за те, що поділилися своїм досвідом. Бажаємо вам приємних вражень від нашого віскі!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Проблема ханки в том, что он от партии к парти, абсолютно разного качества. И от литража. Конкретно сейчас 0.7 с привкусом и с запахом. А пару недель назад в литровых все было ок. В этом отношении Вильям Пел честнее - стабильно жёсткий, но без посторонних запахов и привкусов, хотя вроде как по рангу ниже.
- Достоинства:
- Цена по акции
Олеже, дякуємо за ваш відгук.
Шкода, що цього разу Hankey Bannister залишив у вас такі враження. Хочемо зазначити, що рецептура та стандарти виробництва продукту залишаються незмінними для всіх партій.
Водночас сприйняття аромату та смаку може відрізнятися залежно від умов зберігання, температури подачі та часу, який віскі провів після відкриття пляшки. Молоді шотландські бленди особливо чутливі до цих факторів.
Дякуємо, що поділилися своїми спостереженнями. Для нас важливий зворотний зв'язок від покупців, які регулярно обирають Hankey Bannister.
- Прилуцький А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже класний продукт. Головне не перепивати.
Анатолію, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що Hankey Bannister Original залишив у вас такі позитивні враження. А щодо другої частини відгуку — тут важко не погодитися: гарні речі найкраще смакують у міру
Дякуємо, що обрали Hankey Bannister та поділилися своїм досвідом!
- Леся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Чудовий напиток
Лесю, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що Hankey Bannister Original припав вам до смаку. Саме такі прості й щирі відгуки особливо приємно отримувати.
Дякуємо, що обрали Hankey Bannister та поділилися своїм враженням!
- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Спіртяк... вінницького розливу...
- Достоинства:
- Спіртяк
- Недостатки:
- Спіртяк
Володимире, дякуємо за ваш відгук.
Шкода, що Hankey Bannister Original залишив у вас саме такі враження.
Дозвольте лише уточнити один факт: Hankey Bannister є шотландським віскі, який виробляється та розливається у Шотландії відповідно до вимог категорії Scotch Whisky.
Що ж до смаку, то він завжди залишається питанням особистих уподобань. Original — це молодий бленд із доволі прямим характером, який може подобатися не всім поціновувачам віскі.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Нет, это не подделка. Это производитель делает такое, что пить невозможно.
Андрію, дякуємо за ваш відгук.
Шкода, що Hankey Bannister Original настільки не виправдав ваших очікувань.
Hankey Bannister — це один із класичних шотландських блендів з історією, яка починається ще у XVIII столітті. Його стиль історично будувався не навколо важкого диму чи «складної» дегустації, а навколо м’якого, прямого та доступного характеру для щоденного споживання. Саме тому Original є доволі легким і сухим блендом без агресивної торф’яності чи солодкості, яку часто очікують від сучасних популярних віскі.
Водночас ми чудово розуміємо, що смак віскі — дуже індивідуальна річ. Комусь подобаються більш різкі та прямі бленди, а комусь — більш округлі, солодкі або витримані профілі. Якщо хочеться більш глибокого і м’якого характеру в стилі Hankey Bannister, радимо звернути увагу на Hankey Bannister 12 YO — він значно м’якший, складніший і більш витриманий за стилем.
У будь-якому разі дякуємо, що поділилися своєю думкою.
- Василий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Из этого сегмента лучший
- Достоинства:
- Хорош на вкус и крепость
- Роман Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Интересно, что же ответит представитель компании? Как всегда: "мы продаём только оригинал" ?
- Недостатки:
- Реально пить такое невозможно
Романе, дякуємо за ваш відгук.
На зворотній етикетці пляшки зазначений номер телефону імпортера ТОВ «Маркетвін» — ви можете звернутися безпосередньо до нас. Просимо, за можливості, зберегти пляшку: на ній є унікальний код партії, за допомогою якого ми зможемо повністю відслідкувати продукт, перевірити поставку та надати всі необхідні сертифікати якості.
Будемо чекати на ваше звернення.
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Олександра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже дивно, що ROZETKA продає товар такої сумнівної якості. Напій має незвичний смак і запах, через що виникли підозри щодо оригінальності алкоголю. Від такого великого магазину очікується контроль якості та перевіреніпостачальники. Сподіваюся, ситуацію перевірять і вирішать. такої сумнівної якості. Напій має незвичний смак і запах, через що виникли підозри щодо оригінальності алкоголю. Від такого великого магазину очікується контроль якості та перевірені постачальники. Сподіваюся, ситуацію перевірять і вирішать.
Пити зовсім не можливо
- Олександра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Нам дуже не сподобалось……шкодую що не прочитали відгуки… не рекомендую!
Олександро, дякуємо за ваш відгук.
Нам щиро шкода, що Hankey Bannister Original не виправдав ваших очікувань.
Це класичний шотландський бленд із доволі прямим характером, який може по-різному сприйматися залежно від особистих смакових вподобань. Найкраще він розкривається трохи охолодженим або після кількох хвилин у келиху.
У будь-якому разі дякуємо, що поділилися своєю думкою.
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Упаковка норм ,хочется чтобы так и дальше было!
- Достоинства:
- Цена-качество!
Олександре, дякуємо за ваш відгук.
Раді, що ви відзначили співвідношення ціни та якості Hankey Bannister, а також упаковку продукту.
Будемо намагатися й надалі тримати цей рівень. Щиро дякуємо, що поділилися своїм враженням.
- Сорич Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Напевне, це підробка, якою торгують на роземці. Запах - фу, смак - фу,фу,фу
- Достоинства:
- Не знаю, бо такий напій був у селі із самогонки з буряка
- Недостатки:
- Дуже неякісна самогонка
Ніно, дякуємо за ваш відгук.
Шкода, що знайомство з Hankey Bannister Original залишило у вас саме такі враження.
Дозвольте запевнити: продукція, представлена на Rozetka, постачається через офіційні канали та є оригінальним шотландським віскі, виробленим відповідно до стандартів Scotch Whisky.
Hankey Bannister Original має доволі прямий і сухий характер — саме таким історично створювався цей класичний бленд. Водночас сприйняття аромату та смаку завжди залишається дуже індивідуальним.
У будь-якому разі вдячні вам за відвертий відгук і за те, що поділилися своєю думкою.
- Сорич Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
горілка із цукру при якісних дріжжах, якісному самогонному апараті - це майже Hennesi , а я раніше це вважала звичайним якісним самогоном. Так ваш напій - це дуже неякісний самогон. Мені дуже прикро давати таку характеристику Вашому віскі, але нікому не раджу цей напій ні на звичайну зустріч, ні на святковий стіл.
- Достоинства:
- Не знаю, бо такий напій був у селі із самогонки з буряка
- Недостатки:
- Дуже неякісна самогонка
Ніно, дякуємо за ваш відгук.
Нам шкода, що Hankey Bannister Original залишив у вас настільки негативне враження.
Це класичний шотландський бленд, який виробляється та розливається у Шотландії відповідно до стандартів Scotch Whisky. Молоді бленди можуть мати більш прямий і різкий характер, особливо у чистому вигляді, тому сприйняття смаку часто є дуже індивідуальним.
Рекомендуємо дати віскі кілька хвилин «подихати» після наливання або спробувати з льодом — це допомагає зробити аромат і смак більш м’якими та збалансованими.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Брали в іншому магазині оригінал добрий. Тут брали 5 різів. Якість інакша етикетка не та 1 літр смак не той голова болить. Кому як попадае
Але можу сказати підробка файна, можна пити але насолоди як від оригіналу не буде.- Достоинства:
- Недостатки:
- Неоригінал
Тетяно, дякуємо за ваш відгук.
Нам шкода, що цього разу Hankey Bannister залишив у вас таке враження.
Хочемо зазначити, що продукція на Rozetka постачається через офіційні канали та є оригінальною. Зміни можуть стосуватися лише задніх етикеток — це пов’язано з оновленням маркування для українського ринку або різними партіями постачання. Передня етикетка продукту залишається незмінною.
Сприйняття смаку також може відрізнятися залежно від умов зберігання, температури подачі та індивідуальних відчуттів. Рекомендуємо дати віскі кілька хвилин «подихати» у келиху — це допомагає пом’якшити спиртуозність і краще розкрити аромат.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
- Артем Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
замовляв по акціі 1-літровий за 399 грн за пляшку, а выслали 0.5, хоча навіть 0.7 продают за таку ціну. Фокусники
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Непоганий за таку ціну
- Достоинства:
- Добрий на смак
- Недостатки:
Олено, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що Hankey Bannister вам сподобався і виправдав очікування за свою ціну
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
За свою ціну дуже пристойне віскі
- Достоинства:
- Приємне
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Замовляв два тижні тому. Кришку довелось зрізати, оскільки вона не відривалась по перфорації і прокручувалась. Крім того, назад вже ця кришка закручуватисьине хотіла. Якесь зроблене на колінці. Категорично не рекомендую.
Андрію, дякуємо за ваш відгук.
Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією — це дійсно не відповідає очікуваному рівню упаковки.
Іноді подібні випадки можуть бути пов’язані з особливостями конкретної пляшки або транспортуванням. Рекомендуємо звернутися за номером, зазначеним на етикетці — ми зафіксуємо звернення та зможемо передати інформацію виробнику для додаткової перевірки.
Дякуємо, що звернули на це увагу — це допомагає нам покращувати якість.
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Відмінна стабільна якість та смак, як для цієї ціни. Швидка, зручна доставка.
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Найкращий
- Достоинства:
- Якісний
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Связались быстро прислали всё на точку розетки рекомендую продавца
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Більш за все підробка, чи дуже невдала партія.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.- Представник постачальника
Олександре, дякуємо за ваш відгук.
Нам шкода, що у вас склалося таке враження від Hankey Bannister Original.
Хочемо зазначити, що на Rozetka представлений виключно оригінальний продукт, який постачається через офіційні канали та проходить контроль якості відповідно до стандартів виробника.
Якщо у вас виникли сумніви щодо конкретної пляшки, рекомендуємо звернутися за номером, зазначеним на етикетці — ми зафіксуємо звернення та зможемо перевірити відповідну партію. За можливості просимо зберегти пляшку або етикетку з номером партії.
- Роман Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Было давно замечено, что, чем больше скидка по акции, тем хуже партия. Но не до такой же степени!....
Дякуємо за ваш відгук.
Хочемо звернути увагу, що акційна ціна жодним чином не впливає на якість продукту — всі партії Hankey Bannister постачаються офіційно та відповідають єдиним стандартам виробника.
Нам шкода, що цього разу смак не виправдав ваших очікувань. Сприйняття може відрізнятися залежно від умов зберігання, температури або індивідуальних відчуттів.
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Брал по акции