Отзывы покупателей о Набор чая Hello tea Ассорти 20 пакетиков (4820208950510)
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 20. Количество упаковок: 1
Все супер та смачне
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 20. Количество упаковок: 1
Багатий асортимент!
- Недостатки:
- На любителя.
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 20. Количество упаковок: 1
Дякую))) дуже смачний чай , діти також смакують смачний , травʼяний
- АКОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 20. Количество упаковок: 1
Чай цієї фірми рекомендую - він справді якісний. Але при відкритті посилки я була в шоці: уся коробка була сильно пом’ята. Так не робиться! Будь ласка, упаковуйте такі товари в коробки, а не лише в плівку. Чаї брала на подарунки, а тепер вони в абсолютно непрезентабельному вигляді -навіть не уявляю, що з ними робили під час доставки.
- Достоинства:
- Сам чай дуже смачний, беру вже не вперше. Але от у якому вигляді його доставили цього разу - залишає бажати кращого (це мʼяко кажучи)
- Недостатки:
- Якість доставки від магазину "Розетка"