Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Коньяк Hennessy VS 4 года выдержки 0.5 л 40% в подарочной упаковке (3245995817111_3245990287407_3245990820512)

Оценка пользователей 4.46/5
  • AI аналіз відгуків
    43 відгуки:  67% позитивних, 13% нейтральних, 20% негативних
    Більшість клієнтів задоволені якістю коньяку Hennessy, особливо відзначають його смак, універсальність для подарунків та зовнішній вигляд. Проте, значна кількість відгуків містить скарги на сервіс Rozetka — проблеми з бронюванням, затримки доставки, неточності із замовленням та пакування. Деякі клієнти вважають ціну коньяку завищеною стосовно якості, рідше — сумніваються в оригінальності продукту чи мають зауваження до смаку.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олег Б***

Брав на подарунок. Нарікань не було, значить все добре.

• Володимир Б***

Все пройшло чудово. Товар відповідає своїй якості. Був в наявності. Отримав своєчасно. Дякую!

• Ярослав Д***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Смак дійсно багатогранний і м'який. Аромат теж супер! Порівнював наш коньяк Карпати і Hennessy VS, то як на мене Hennessy значно м'якший на смак а Карпати жорсткіший.
    По акції взяв би ще.

Достоинства:
    смачний, м'який, не відчувається спиртуозність, справжній французький коньяк
    Недостатки:
    не знайшов
  • Богдан П***

купив 2 на подарунок, 2 з 2 сказали що поганий

• Ірина К***

Какая то паль. Отдает сильно спиртом, будто дешман шабо

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.

• Анастасія П***

Все супер

• Андрей К***

Все відмінно.

• Євгеній П***

Зарезервований товар через додаток був куплений у відділенні звичайним покупцем. Хоча у додатку зазначалося очікує у відділенні, насправді як виявилося його просто продали з вітрини. Який сенс був бронювання не розумію

Достоинства:
    Відомий бренд, смакові якості,акція
    Недостатки:
    Якість обслуговування Розетки

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Євгеній П***

До коньяку претензій немає. Але якість обслуговування Розетки на рівні ноунейм магазину. Товар був замовлений 4.12 і статус того ж числа був очікує у відділенні. Того ж дня я звернувся у відділенні і мені сказали, що його вже продали з вітрини якомусь рандомному покупцеві, це добре що я проживаю за 100м від точки доставки. Питання навіщо робити бронювання на сайті і як можна на щось розраховувати або планувати?Замовляв раніше необхідного терміну, тому що вже приходилося мати проблеми із термінами доставки.

Достоинства:
    Якісний товар, відомий бренд, акція
    Недостатки:
    Якість обслуговування, терміни доставки, не дотримання умов бронювання, недостовірна інформація стосовно статусу товару

• Олександр П***

Не зрозумів що в ньому хорошого,як на мене то йому ціна 500грн

• Володимир Х***

Брав на презент. Нарікань не було, значить все ок.

• Шидлівський Ю***
    • Общее впечатление

Замовив на подарунок 24.09, термін савмовивозу з магазину розетка переносили 3 рази, отримав 29.09, на день народження прийшов без подарунка, дякую

Недостатки:
    терміни доставки

Доброго дня!
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Віта К***

Хороший коньяк

• Богдан Р***

Знову кайф обслуговування від розетки
    Замовив людині на подарунок. Розетка у вівторок показує що можна буде забрати у вівторок з 18 до 20
    Я роблю оплату, щоб все встигнути, замовляю на імʼя людини які це адресовано як подарунок на ДН.
    У вівторок замовлення у обробці.
    У середу у обробці і змінюється доставка на забрати можно у середу с 18 до 20
    Все ще в обробці.
    Сьогодні четвер, у людини ДН, а розетка все ще оброблює замовлення яке було одразу оплачене, і яке я міг так само замовити в будь-якому місці за такі самі гроші. Але обрав розетку тому що можна отримувача указали іншу людину (іменинника) а самому одразу оплатити, для зручності.
    На виході зручність така - гроші заплачені, третій день обробки, людина без подарунка на ДН))) Чисто сервіс від розетки. Дякую за зіпсований подарунок.
    Сам напій гуд, багато разів куштував, напій 5 сервіс 0.

• Олександр В***

Відмінно

• Анна Ш***

Обманули, тк я заказывала за 1200 бутылку в подарочной упаковке- литр коньяка А теперь вижу все исправлено,как так можно обманывать людей принесли 0,5 ну подорожало у вас так вы напишите,а нет же втихаря вбухали

• Виталий Т***

Гарний напій

• Павло О***

Смачний.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Нема.
  • Яков К***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Я не знаю, это я, может, какой-то ненормальный, но несколько раз брал VSOP и, хоть убейте, мне вот этот дешёвый VS нравится больше! То же касается и Курвуазье - и VS, и VSOP, и мне, и супруге, и паре друзей понравились меньше, чем этот. Единственный коньяк, который для меня вкуснее - Реми Мартэн VSOP.

Лично моё блюдо и рекомендация, если хотите прям мурашки по спине и чтоб волосы на руках встали, то "закус": долька груши, сверху Дорблю, сверху мёд.

Достоинства:
    Цена, бренд
    • Евгений С***

Дело вкуса. Мне тоже больше нравятся 3* коньяки, из-за мягкости. Больше выдержки - не значит лучше, т.к. сырье одинаковое, но купаж и легкость питья меняется

• Таня

Це ж Hennessy хто розбирається в коньяках той знає що він не потребує додаткової похвали

Достоинства:
    Hennessy
  • Оксана Г***

Пляшечка ціла,все добре.Ще не смакували.

• Игорь Л***

Дуже гарний на смак ))

Достоинства:
    М'який на смак та ароматний
  • Анатолий Л***

Смачно

• Андрей Ш***

Отличный коньяк! Мягкий, приятный.

Достоинства:
    Вкус
  • Алёна

Это самый мой любимый алкоголь! Больше добавить нечего. Это Хеннесси, по другому быть не может !)

• Лунёв С***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Хенесі - прекрасна річ, для того щоб отримати насолоду від смаку і аромату. Взяв одну пляшку в офлайновому магазині і після другого бокалу докупив ще, одразу згадав за що він мені подобається.

• Олексій Є***

Хороший Французский Коньяк

Достоинства:
    Цена, вкус, аромат
  • Ярослав М***

Отличный коньяк.

Достоинства:
    Цена
  • Денис Н***
  • Игорь О***
  • Кучеренко В***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Серед французьских коньяків, Хенесси - це такий собі стандарт, рівний, без зухвалих акцентів, як еталон одиниці вимірювання. Для тих хто починає знайомитись з коньяками - чудовий варіант. Проте, якщо ціна кусається, раджу скуштувати украйнський Potemkin Premium 5*. У пряме порівняння я іх не ставив би, бо різні напрямки, але ж і ціна різна. Гідний коньяк.

Достоинства:
    збалансований смак та аромат
    Недостатки:
    ціна кусається
  • Володимир П***
    • Общее впечатление

Дякую, все добре.

Достоинства:
    Вчасне відправлення, висока якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Шепанюк А***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Подскажите пожалуйста более мягкий и ароматный вкус и не очень дорогой?

Достоинства:
    Красивая упаковка
    Недостатки:
    Он очень крепкий, ожидал более приятного и мягкого послевкусия
    • Денис Л***

Любой аррарат или еще лучше айк 11,даже дешевле этого шмурдяка.

• Влад О***

Чайка
      ссылка

• Елена С***

Выбрали его на подарок. Именинник остался доволен. Но по собственным ощущениям могу сказать, что за эту цену, можно взять другие аналоги, которые намного лучше по качеству и на вкус.

• Ирина

Подскажите, пожалуйста, какие другие аналоги хорошего коньяка на подарок знаете?

• Максим

Коньяк не поганий,але як для своєї ціни не дотягує,Арарат 3 зірки не гірший.

• Антон U***

арарат спиртовой-шмурдяк , имхо конечно

• Максим

Не согласен,арарат хороший коньяк,имхо конечно...

• Степаненко В***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

ни разу не пробовал его, покупал преподавателю как благодарность за помощь с дипломной работой, защитил на 5 так что думаю можно сказать что коньяк хороший

Достоинства:
    хороший подарок
    Недостатки:
    стоит покупать только по скидке, сам по себе он дорогой