- AI аналіз відгуків43 відгуки: 67% позитивних, 13% нейтральних, 20% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав на подарунок. Нарікань не було, значить все добре.
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все пройшло чудово. Товар відповідає своїй якості. Був в наявності. Отримав своєчасно. Дякую!
- Ярослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смак дійсно багатогранний і м'який. Аромат теж супер! Порівнював наш коньяк Карпати і Hennessy VS, то як на мене Hennessy значно м'якший на смак а Карпати жорсткіший.
По акції взяв би ще.- Достоинства:
- смачний, м'який, не відчувається спиртуозність, справжній французький коньяк
- Недостатки:
- не знайшов
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
купив 2 на подарунок, 2 з 2 сказали що поганий
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Какая то паль. Отдает сильно спиртом, будто дешман шабо
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все відмінно.
- Євгеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зарезервований товар через додаток був куплений у відділенні звичайним покупцем. Хоча у додатку зазначалося очікує у відділенні, насправді як виявилося його просто продали з вітрини. Який сенс був бронювання не розумію
- Достоинства:
- Відомий бренд, смакові якості,акція
- Недостатки:
- Якість обслуговування Розетки
- Євгеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До коньяку претензій немає. Але якість обслуговування Розетки на рівні ноунейм магазину. Товар був замовлений 4.12 і статус того ж числа був очікує у відділенні. Того ж дня я звернувся у відділенні і мені сказали, що його вже продали з вітрини якомусь рандомному покупцеві, це добре що я проживаю за 100м від точки доставки. Питання навіщо робити бронювання на сайті і як можна на щось розраховувати або планувати?Замовляв раніше необхідного терміну, тому що вже приходилося мати проблеми із термінами доставки.
- Достоинства:
- Якісний товар, відомий бренд, акція
- Недостатки:
- Якість обслуговування, терміни доставки, не дотримання умов бронювання, недостовірна інформація стосовно статусу товару
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не зрозумів що в ньому хорошого,як на мене то йому ціна 500грн
- Володимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав на презент. Нарікань не було, значить все ок.
- Шидлівський Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив на подарунок 24.09, термін савмовивозу з магазину розетка переносили 3 рази, отримав 29.09, на день народження прийшов без подарунка, дякую
- Недостатки:
- терміни доставки
Експерт RozetkaДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Віта К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший коньяк
- Богдан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Знову кайф обслуговування від розетки
Замовив людині на подарунок. Розетка у вівторок показує що можна буде забрати у вівторок з 18 до 20
Я роблю оплату, щоб все встигнути, замовляю на імʼя людини які це адресовано як подарунок на ДН.
У вівторок замовлення у обробці.
У середу у обробці і змінюється доставка на забрати можно у середу с 18 до 20
Все ще в обробці.
Сьогодні четвер, у людини ДН, а розетка все ще оброблює замовлення яке було одразу оплачене, і яке я міг так само замовити в будь-якому місці за такі самі гроші. Але обрав розетку тому що можна отримувача указали іншу людину (іменинника) а самому одразу оплатити, для зручності.
На виході зручність така - гроші заплачені, третій день обробки, людина без подарунка на ДН))) Чисто сервіс від розетки. Дякую за зіпсований подарунок.
Сам напій гуд, багато разів куштував, напій 5 сервіс 0. - Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обманули, тк я заказывала за 1200 бутылку в подарочной упаковке- литр коньяка А теперь вижу все исправлено,как так можно обманывать людей принесли 0,5 ну подорожало у вас так вы напишите,а нет же втихаря вбухали
- Виталий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний напій
- Павло О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачний.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Нема.
- Яков К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я не знаю, это я, может, какой-то ненормальный, но несколько раз брал VSOP и, хоть убейте, мне вот этот дешёвый VS нравится больше! То же касается и Курвуазье - и VS, и VSOP, и мне, и супруге, и паре друзей понравились меньше, чем этот. Единственный коньяк, который для меня вкуснее - Реми Мартэн VSOP.
Лично моё блюдо и рекомендация, если хотите прям мурашки по спине и чтоб волосы на руках встали, то "закус": долька груши, сверху Дорблю, сверху мёд.- Достоинства:
- Цена, бренд
- Евгений С***
Дело вкуса. Мне тоже больше нравятся 3* коньяки, из-за мягкости. Больше выдержки - не значит лучше, т.к. сырье одинаковое, но купаж и легкость питья меняется
- ТаняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це ж Hennessy хто розбирається в коньяках той знає що він не потребує додаткової похвали
- Достоинства:
- Hennessy
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пляшечка ціла,все добре.Ще не смакували.
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний на смак ))
- Достоинства:
- М'який на смак та ароматний
- Анатолий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачно
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный коньяк! Мягкий, приятный.
- Достоинства:
- Вкус
- АлёнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это самый мой любимый алкоголь! Больше добавить нечего. Это Хеннесси, по другому быть не может !)
- Лунёв С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хенесі - прекрасна річ, для того щоб отримати насолоду від смаку і аромату. Взяв одну пляшку в офлайновому магазині і після другого бокалу докупив ще, одразу згадав за що він мені подобається.
- Олексій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший Французский Коньяк
- Достоинства:
- Цена, вкус, аромат
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный коньяк.
- Денис Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Игорь О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Кучеренко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Серед французьских коньяків, Хенесси - це такий собі стандарт, рівний, без зухвалих акцентів, як еталон одиниці вимірювання. Для тих хто починає знайомитись з коньяками - чудовий варіант. Проте, якщо ціна кусається, раджу скуштувати украйнський Potemkin Premium 5*. У пряме порівняння я іх не ставив би, бо різні напрямки, але ж і ціна різна. Гідний коньяк.
- Достоинства:
- збалансований смак та аромат
- Недостатки:
- ціна кусається
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую, все добре.
- Достоинства:
- Вчасне відправлення, висока якість
- Шепанюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подскажите пожалуйста более мягкий и ароматный вкус и не очень дорогой?
- Достоинства:
- Красивая упаковка
- Недостатки:
- Он очень крепкий, ожидал более приятного и мягкого послевкусия
- Денис Л***
Любой аррарат или еще лучше айк 11,даже дешевле этого шмурдяка.
- Влад О***
Чайка
ссылка
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Выбрали его на подарок. Именинник остался доволен. Но по собственным ощущениям могу сказать, что за эту цену, можно взять другие аналоги, которые намного лучше по качеству и на вкус.
- Ирина
Подскажите, пожалуйста, какие другие аналоги хорошего коньяка на подарок знаете?
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коньяк не поганий,але як для своєї ціни не дотягує,Арарат 3 зірки не гірший.
- Антон U***
арарат спиртовой-шмурдяк , имхо конечно
- Максим
Не согласен,арарат хороший коньяк,имхо конечно...
- Степаненко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ни разу не пробовал его, покупал преподавателю как благодарность за помощь с дипломной работой, защитил на 5 так что думаю можно сказать что коньяк хороший
- Достоинства:
- хороший подарок
- Недостатки:
- стоит покупать только по скидке, сам по себе он дорогой