Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Степпер наклонный HMS S3096 с регулируемыми ручками и экспандерами (5907695518023)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Артур
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Вчора отримав. Доставка супер. Алє: Немає інструкції з експлуатації українською мовою як правильно користуватися, щоб обладнання не вийшло з ладу

Достоинства:
    Покі не має
    Недостатки:
    Покі не має
    • Артур

Браво Розетка на мій запит надійшла відповідь:
      Надаємо інструкцію в електронному вигляді. Інструкція українською мовою починається з 40 сторінки

• Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Все відповідає заявленій характеристиці, недоліків не знайшли, зроблено якісно, ​​однозначно рекомендуємо до покупки .

Достоинства:
    Якісний, корисний и дуже зручний тренажер.
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Andr

Вітаю. Підкажіть, є регулювання навантаження ?

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Якісний товар. Працює добре. Все як в рекламі.

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Все чудово, ручки для упора без додаткового навантаження, але це і не професійний апарат, розподіл навантаження норм. Резинки досить комфортні навантаження достатнє для основних вправ.(При бажанні безліч варіантів) Значний вибір навантаження. Бігає як малий 7 років так і я. Доволі тихий. Від вібрацій взяв коврик.

Достоинства:
    Все класно, читайте відзив.
    Недостатки:
    Тестую
  • Виктория Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Займає мало місця, повністю виконує свої функції

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Кріпатура
  • Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Отримала степпер, але в однієї ручці відсутня різьба для зборки. Розетка мені запропонувала повернути у Польшу цій прилад. Мало того, що я його чекала досить довго, так тепер ці 10 кг мені треба нести до Розетки. Не рекомендую.