Жах. При першому косінні сторонній гуркіт мотору. На заявку гарантії 0 реакції
Доброго дня Ігор,
Ви зверталися до менеджера Розетки з гарантійного питання?
Неймовірна косарка, косить ідеально, після покосу тримером це новий досвід, газон рівномірний, вся трава в контейнері треба, економія часу велика. 7-8 соток покосив за 3,5 годин з відпочинком, очисткою бункера і першим досвідом керування, першу годину косив не зовсім оптимально потім набив руку. Все сподобалося, дуже раджу цю косарку.
Скажіть не буде важкою як для жінки?Вага дійсно 20 кг?
Лола, вага дійсно близько 20 кг, перед собою штовхати не важко, трохи важче тягнути за собою, і може буде важкувато маневрувати (прийоми керивання дитячої коляски тут теж бдобре працюють, ручку можна як важіль використовувати), але все ще залежить від площі, на парі соток я думаю будь хто зі скромними фізичними силами впорається.
Якісний товар. Рекомендую
В мене ділянка 5-6 соток. Років 5 тому купив саму дешеву косарку. Вона справляється але з натяжкою. Потім купив бошевську тисяч за 6000 грн була не погана, але десь перекосило через 2 роки роботи лезо пішло в пластмасовий корпус і накрився двигун. Вирішив взяти цю. Зробив на даний момент 2 покоси. Дуже потужна, великий захват та не малий мішок для збірки. Кошу рази в 2 швидше ніж з бошевською. Тільки важкувата і не дуже маневрова. Хоча без мішка маневруе непогано.
Скажите огород чуть с с бурьяном и сухостоем пока не высокий возьмет ?
Доброго дня Андрій,
Бур'ян буває різним, але загалом у користувачів проблем не виникало.
Прошу підказати реальну вагу без коробки?