Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Культиватор Husqvarna TF 230 (9673167-01)

Оценка пользователей 4.29/5
  • Максим М***

Купив та випробував. Все подобається, треба пристосуватись. Але це з кожним інструментом.

Достоинства:
    Рекомендую.
    Недостатки:
    На 4 сотках городу не виявлено.
  • Роман Б***
    Продавец: Rozetka

Хороший культиватор,користуюсь 4 роки,без проблем

Достоинства:
    Надійний,швидкий запуск, потужний
    • Іван

Ви користувались плужком для підгортання (прополки), яка відстань між грунтозацепами, яка відстань між рядками картоплі, чи вистачає 50-55 см між рядками для культиватора?

• Кирило В***

Хороший культиватор. Вже випробував. Є нюанси з завести двигун (не треба до кінця закривати повітряну заслінку). Нема ключа до контр гайки важіля перемикання передач, постійно відкручується. Ощадний в бензині. Задоволений. Головне навчитись керувати, тоді багато проблем зникає

Достоинства:
    За свої гроші хороша штука
    Недостатки:
    Немає одного ключа
  • Ігор

Ще не збирав

• Мариана Д***

Отличный культиватор. С нашей твёрдой землёй,в которую лопату воткнуть сложно,справился на отлично. Спасибо

Достоинства:
    Достаточно мощный
  • Владимир Б***

Все норм. Нужно привыкнуть. Перепахивает отлично. Особого расхода масла и топлива нет. Сборка качественная. Рекомендую.

• Любава Я***

Культиватором ще не користувалися, але вже є неприємний сюрприз- тріснутий ніж фрези.:(

• наталья б***

Разочарование

Недостатки:
    20 часов работы- большой расход масла( 3 часа 150г), 35 часов- оторвался трос сцепления, запасных частей в наличии нет

Доброго дня, Наталія,
      Скажіть, будь ласка, чи зверталися ви до сервісного центру? Якщо так, то який результат Вашого звернення?