Отзывы покупателей о Набор в кроватку Papaella одеяло всесезонное 100х135 + подушка 40х60 (4820227286256)

Оценка пользователей 4.63/5
  • AI аналіз відгуків
    39 відгуків:  позитивний — 73%, нейтральний — 15%, негативний — 12%.
    Клієнти в цілому задоволені покупкою дитячого комплекту: відзначають його теплоту, легкість, та гарну якість ковдри. Особливо цінується оптимальне співвідношення ціни та якості. Серед головних переваг – зручність, м’якість та добротне пошиття. Основна скарга стосується надто тонкої подушки, яка підходить лише для найменших дітей. Декілька відгуків вказують на невідповідність або дефекти розмірів, а також окремі зауваження щодо шумності матеріалу.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Все супер. Білосніжне, запаху ніякого немає. Ковдра м'якенька, дитині під нею комфортно, не пітніє. Брала на один рочок подушка якраз хороша, не занадто висока

Достоинства:
    Чудова якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Представник бренду

Дякуємо за оцінку і ваше враження! Здоров'я малятку!

• Влада Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Гарний набір, все як в описі. Розміри відповідають заявленим, все чітко підійшло в ліжечко. Ковдра дуже легка, малюку під нею не важко, алергій у нас не було. Будемо брати ще один комплект на зміну

• Представник бренду

Дякуємо за оцінку і ваш відгук! Користуйтесь з задоволенням!

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Косплект сподобався. найбільше переживала за прання, бо з дітими це стабільно раз на тиждень, прала на делікатному режимі то все добре, ковдра висохла швидко, наповнювач залишився по місцях нічого не збилось

Достоинства:
    Все добре
    • Представник бренду

Дякуємо за враження і теплі слова. Користуйтесь з задоволенням!

• Алина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Розмір не співпадає з комплектом котрий замовляла разом.

Доброго дня! Дуже шкода, що вам не сподобався набор. Він шиється з якісного матеріалу на сучасному устаткуванні, що зводить до мінімуму можливість помилок з розмірами.
      Однак якщо ви впевнені, що вам поставили товар не з тими характеристиками, що ви замовляли, ви можете звернутися для вирішення цього питання в підтримку Розетки ссылкаЗа результатами контрольних вимірів прийматимуться подальші рішення.

• Маргарита Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Користуємось вже приблизно місяць. Ковдра тепла, дитина не мерзне, легка і не надто товста.Розміри відповідають заявленим. Подушка дуже тонка, не бачу в ній смислу, ми добивали синтепону, бо вона тоньша за ковдру. Не подобається що воно шуршить коли вкриваєш дитину, іноді від цього будиться( на ліжко 60/120 краще б купила меншу (дитині 1 рік) бо не зручно що забагато зайвої ковдри збивається в високу кучу біля ніжок дитини.

Достоинства:
    Тепла, легка
    Недостатки:
    Шуршить. Надто тонка подушка

Дякуємо за вибір та високу оцінку

• Христина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

ковдра і наповнення супер, але подушка виявилась з діркою, сама тканина не прошита по шву((( фото прикріпляю
    що за браки такі?

Недостатки:
    недошиті шви, брак

Доброго дня! Просимо вибачення, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Для вирішення питання зверніться будь-ласка в підтримку Розетки. ссылка

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Ковдра тепла та легка…з часом використання буде видно яка по якості,поки нарікань немає.
    Подушка розрахована на діток до 1 року,вона дуже тонка…

Достоинства:
    Поки немає
    Недостатки:
    Поки немає

Дякуємо за вибір та високу оцінку

• Екатерина

Тепла ковдра

Дякуємо за вибір та гарну оцінку

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Чудовий набір нам дуже сподобався. Одіялко м'яке, легке та тепле. Приємне на дотик.

Достоинства:
    Ціна, хороша якість, швидка доставка

Дякуємо за вибір та гарну оцінку

• Анастасия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Приятно удивлена качеством ,за такую демократичную цену. Хорошие прострочки,приятеля ткань. Надеюсь нашему малышу будет очень комфортно спать с этим комплектом.

Достоинства:
    Цена,качество
    Недостатки:
    Не обеаружила

Дякуємо за вибір та гарну оцінку. Дуже раді що вам все сподобалось

• Олександра Л***

Подушкою поки не користуємося
    Ковдра тепла та легенька, те що треба!

Дякуємо за вибір та чудову оцінку

• Мушинська М***

Чудова ковдра та подушка

Достоинства:
    Легеньке, приємне на дотик
    Недостатки:

Дякуємо за вибір та чудову оцінку.

• Анастасия Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Идеально подходит для малыша , тонкая подушка и тёплое одеяло

Дякуємо за вибір. Раді що вам та малюку все підійшло.

• Наталия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Я здивована, приємно здивована, що за такі гроші такий крутий набір)
    Пухке, легеньке та гарного розміру ковдра) гарна плоска подушечка до трьох років взагалі супер враховуючи, що не обов'язково діткам цього віку спати на подушечці тому добре, що плоска) якщо дітям по старше, швидше за все, що буде за тонка)
    Прошито все гарно ниточки не стирчать)
    От доставка трохи підвела( довгенько доставляли(
    А так все супер)

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    По товару немає недоліків, а по доставці була затримка

Дякуємо за вибір та позитивний відгук. Шкода що довго прийшлося чекати, але раді що вам подобається якість набору.

• Роман О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

В целом хорошее, стирки переносит нормально.

Достоинства:
    Хороший набор
    Недостатки:
    Немного кашлатится спустя год.

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Замовляла постіль цієї ж фірми під параметри цього набору. Все підійшло чудово крім подушки,вона велика для наволочки (

Добрий вечір, Катерино! Щиро вдячні Вам за гарну оцінку. Дивно, що на пдійшла подушечка під білизну. Адже і подушка і наволочка мають розмір 40*60 см. Вона створювались тандемно. Сподіваємось, і ковдрочка, і білизна будуть служити добре протягом тривалого часу. Мирного неба нашій малечі у переможній країні!

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Гарний якісний набір. Думаю, і на осінь і на зиму підійде. На літо може бути жаркувато, тому краще на літо тоненький плед купити.

Достоинства:
    Гарний набір за адекватну ціну
    Недостатки:

Добрий день, Олено! Щиро вдячні за покупку і що знайшли час повернутись, поставити оцінку та поділитись враженням! Ми дуже раді, що Вам сподобалась наша продукція! Користуйтесь з задоволенням! Нашим діточкам мирного неба у переможній країні!

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Хороший набір, користуємося з задоволенням

Достоинства:
    Зручний, приємний
    Недостатки:
    Відсутні

Приємні Ваші теплі слова. З нетерпінням чекаємо, коли Ви завітаєте до нас знову!

• Аня
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Отличный и качественный набор.

Достоинства:
    Не пластиковая, не скользит, мягкое одеялко, удобная подушка особенно для малышей до года
    Недостатки:
    Нету

Аня, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені. Вам гарного користування та піднесеного настрою.

• Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Набір якісний, все сподобалось окрім подушки. Подушка дуже плоска, в описі і на зображенні здається об'ємніша ніж насправді.

Достоинства:

Доброго дня, Аліна. Дякуємо Вам за покупку. Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість нашої продукції. Форма та висота подушки відповідають фізіологічним особливостям новонароджених. Вона має оптимальну висоту для для комфортного сну малюків. Надіємось, в подальшому, у Вас будуть тільки приємні враження.

• Яна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Купувала для 5 місячної дитини. Комплект теплий і комфортний.
    Користуємось більше місяця, поки що всім задоволені.

• Ирина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Покупкою задоволена,легенькі,м'які і ковдра і подушечка.

Достоинства:
    Легка,комфотна ковдра
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дуже задоволена покупкою. Ковдра дуже тепла і приємна, подушка ідеальна для діток з 1 до 3 років. Доньці як раз рік, почали користуватись коли похолодало. Чудово підходить комплект постільної білизни у мішечку того самого виробника.

Достоинства:
    Бюджетна ціна, чудова якість
    Недостатки:

Доброго дня, Ольга. Велике дякуємо Вам за покупку, та відгук. Нам дуже приємно, що Вам сподобався товар нашого виробництва. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення.

• Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Поки що користуємось лише подушкою, ковдру будемо використовувати на більш прохолодну погоду. Якістю задоволена. Подушка чудово підходить для використання з перших днів життя, для старших діток може бути занизька.

Достоинства:
    Ціна. Якість. Швидка доставка.
    Недостатки:
    Не виявила
  • Анна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Ковдра дуже гарної якості, м'яка, зручна у використанні, тепла, приємна на дотик.

Достоинства:
    Все
  • Татьяна

Хороший набор , приятная цена

• Татьяна Ч***

Набор супер

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Купувала по акції на чорну п’ятницю. Ціна адекватна. Ковдра супер легенька і мягка. Єдине не знаю як на рахунок прання, але то вже згодом

• Вика Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Одеяло не тонкое, приличное такое тёплое одеяло. И как картон. Знаете такое, не ложится по телу)

• Катерина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

За таку ціну ковдра чудова!

Достоинства:
    Якість
  • Ольга Е***

Бюджетный вариант одеяла.

Достоинства:
    Очень лёгкое одеяло.
    Недостатки:
    Подушка печаль. Толщина ее меньше ширины пальца.
  • Наталия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Отличный комплект.Подушка как раз для роворожденных деток.Одеяло легкое и теплое.Рекомендую к покупке)

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Ковдрою задоволені, тепла і дуже легка. Подушку використовуємо, як матрасик, щоб покласти малюка на тверду поверхню, або заколихати.

Достоинства:
    Гарна якість за помірну ціну. Під час прання не збивається.
    Недостатки:
    Не помітили.
  • Сташенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Набор очень хороший. Лёгкий,но при этом тёплый.

Достоинства:
    Хорошее качество
    Недостатки:
    Нету
    • Katya V***

Подойдет на зиму?

• Руслана

Да, подойдет.

• Виктория М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Забрали комплект! Очень классное качество))) Подушка годится с рождения даже))))
    Отдельное спасибо за подарок!!!!))))))

• Алёна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Не смогли пользоваться и вряд ли будем в ближайшее время. Так как не подошло постельное белье этого же производителя, которое заказывали по размерам одеяла и подушки. Комплект постельного белья IDEIA Ранфорс Корона 100х135. "Спасибо" за доставленные неудобства, очень разочарованы, рекомендуем пересмотреть размеры своей продукции и указать на сайте корректные!!!!

Достоинства:
    Нормальное качество
    Недостатки:
    Размеры, форма и высота подушки не подходит для сна ребёнка
    • Андрей П***

и какие реальные размеры?