Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Триммер IKRA Mogatec ES 1000 E (78001600-CL)

Оценка пользователей 2.71/5
  • Анна В***

В начале лета купили "Кентавра" с теми же характеристиками, через месяц он сгорел. Мастера насчитали 1500 за ремонт, вместе с пересылкой запчастей - при цене агрегата ремонтировать его смысла не было. Они же посоветовали нам брать триммер, чей сервис-центр есть в городе. Поэтому выбрали "Икру", в той же ценовой категории. И она неожиданно оказалась намного удобнее "Кентавра" по части геометрии - сподручнее, меньше человеческих энергозатрат на процесс. Косим, всем довольны. Если что с ним случится со временем, допишу обязательно)

Достоинства:
    Удобный, недорогой и работает)
    Недостатки:
    Не нашли пока.
  • Ваня
    Продавец: Rozetka

Добротний тример, виявилося дуже зручним використання т-образної рукоятки, нагадує ручну дуже, мені сподобався, надійшов разом з лескою швидко

• Олександр О***

Загалом задоволений, але не без ньюансів. Перший найсуттєвіший - нестандартна шпуля. Абиде не купиш. Другий (легко виправити) шпуля не працює ударом об землю. Лікується п'яти хвилинною роботою напилком по прижимному болту (на фото), буквально 1-2 десятих міліметра по площині. Третій можна сказати натягнутий, але є - конструкція шпуля допускає намотування всередину трави (не часто, але трапляється), що унеможливлює подачу жилки. Не часто, але періодично доводиться чистити. Підсумую позитивом. Потужності вистачає, працювати приємно, по акції цілком виправдовує капіталовкладення. П.С. Посадковий шестигранний шпулі 16мм, діаметр вісі з внутрішньою різьбою 10мм, різьба М8.

Достоинства:
    Ціна, потужність
    Недостатки:
    Шпуля
  • Андрій Г***

Придбав електротример "Ікра Могатек" для пари бензотримеру з теж вигнутою штангою та ідентичною шпулею "Інтерскол КРБ 43-25". По потужності, по конструкції, по вазі та габаритах -- однакові. Різниця тільки в двигунах і швидкості оборотів. " Інтерсколу" вже 6 років. У нього проблеми постійно із стартером, злітає "возвратна" пружина. У ного від не вчасного змащування привідних гнучких валів і нижньої вихідної втулки, уже є шат і вібрація. Шпулю, з невеликою доробкою, поставив від "Штіля ФС-38". Думаю, що нижня частина від "Ікри" по кріпленню теж підійде до "Інтерскола", але ще не пробував. По потужності та по діаметру струни один в один. Навіть по ціні вони одинакові, правда "Ікра" вже подешевшала, тому і вирішив її придбати. Двома словами -- час покаже!

Достоинства:
    Електричний, збалансований по вазі, зручний при роботі, бо збалансований і без сильної вібрації. ціна відповідає і якості, і потужності.
    Недостатки:
    Потрібно часто змащувати, а точки змащування закриті кожухами. На вигляд перехідник - запобіжник дуже делікатний, тому краще не перегружати ні діаметром струни, ні діаметром трави. Немає плавного пуску двигуна.
  • Юрий

Купил недавно, пользовался один раз - скосил 2 сотки высокой и густой травы.
    Леска входящая в комплект диам 1,6 мм, часто рвалась и полностью была израсходована на этом небольшом участке. Установил 2 м квадратного сечения( другой под рукой не оказалось) и износ лески сократился в разы, хотя бы перестала рваться. Посмотрим в дальнейшем насколько надежен пластик деталей - пластиковые детали(корпус,нижний редуктор, соединительная втулка) Bosch ART 37 выдержали только три года - а это большен половины цены нового.

Достоинства:
    Конструкция очень похожа на аналоги известных брендов, качество сборки
    Недостатки:
    Плохая штатная леска, не совсем удобное крепление наплечного ремня - неудобно работать
    • vero13nika

Ви повністю праві ! У мене теж самі проблеми!

• Сергей Я***

Редуктор ПЛАСТИКОВЫЙ ?!!!!!?

• Алексей Р***

Мощный двигатель, но оно почти не косит, по крайней мере с родной леской, и подача лески не работает абсолютно, приходится вручную откручивать шпулю и вытягивать леску(

Достоинства:
    Двигатель
    Недостатки:
    Плохо косит, леска не подается при ударе о землю, только вручную
    • Вадим Д***

Леску нужно правильно наматывать, посмотрите в инструкции. Лески от производителя не качественные, то пробник. Я, например, купил леску с кордом 2,4 мм. Буду проверять в работе. С той страшной травой на даче никакие из обычных пластиковых нормально не справляляются – она живучая как Джон Уик

• Алексей Р***

Поставил нормальную леску и дело пошло, пользуюсь досихпор. Но подача лески всё равно не работает.

• Олексій С***

Купляв давно, але користувався мало (5 разів), потім щось зламалося (не передається крутний момент на катушку з лескою). В сервісі сказали: на смітник! Бо тросик відірвався, якій пайці не підлягає. Знайти для заміни всю верхню частину дорого, а головне практично не можливо.
    Тому категорично не раджу цю модель. Беріть щось із прямим тримачем (штангою) і щоб складалася не з 2 частин, а з однієї. Такі, як сказали в сервісцентрі, більш надійні.

• Слепенко Ю***

Жаль нельзя поставить 0*
    При том, что использовался только в выходные дни, проработал менее 2 месяцев.

Достоинства:
    Недостатки:
    сплошные
    • Алекс

А що саме у вас зламалося? Можна подробиці?

• Василий О***

Я долго выбирал триммер. И такой, чтобы был не дорогой, и работал качественно, и вот нашел!
    Вообще, мне кажется, что сотворение такой фирмы, как ROZETKA?, не обошлось без участия Самого
    Господа, да будет так! И конечно, от всего сердца, хочу поблагодарить всех сотрудников этой фирмы.
    Огромное всем Вам спасибо! И товар качественный, и так вовремя пришел, одним словом, нет просто
    слов, чтобы выразить свой восторг, по отношению ко всем, кто работает на этой фирме. И в завершение,
    хочу пожелать всем Вам - дорогие сотрудники, всех, всех, всех, Божьих благословений! С искренним уважением ко всем Вам - Василий. Храни Вас Господь!

Достоинства:
    Всё супер! И не просто супер, а супер-пупер!
    Недостатки:
    Недостатков, как на мой взгляд, вообще нет!
  • Сергій Я***

Де можна купити шпульку для такого тримера???? Це питання задається НЕ ВПЕРШЕ. Важко відповісти? Хочете, представник компанії, аби при виході з ладу шпулі клієнт купував НОВИЙ ТРИМЕР? Не замислювалися, як така позиція впливає на екосистему планети, котра НА МЕЖІ КОЛАПСУ? Хочете передати дітям у спадок 1000000$ та ПЕКЛО, в котрому можна жити лише в скафандрі? Пропоную ОПАМ'ЯТАТИСЯ, та викласти на продаж в Розетці шпулю для цього тримера за ПРИТОМНОЮ ЦІНОЮ в 20-30 грн.

• Николай

С сервисным центром производителя не связывались? Я думаю они помогут найти новую шпулю

• vero13nika

Де можна купити шпульку для такого тримера????

• Сергей Я***

Он выглядит так, или как в разделе "Фото"?

• Стас

так они одинаковые

• Гость
    Продавец: Rozetka

Леска выдвигается и обрезается автоматически?

• Олег

Нажимаешь на катушку и леска вытягивается. Лишняя обрезается об специальный уголок на защитном кожухе.

• Евгений П***
    Продавец: Rozetka

есть ли у него защита от перегрева мотора?

• Наталія
    Продавец: Rozetka

Яку максимальну товщину лєски і якого саме виду можна використовувати для цього тримера? Чи можна встановити на нього ніж?

• Юрій
    Продавец: Rozetka

У використанні більше 3-х років. У роботі показав себе добре, нарікань немає.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Неможливо знайти шпульку до нього
  • Сергей Я***

Так есть ли в комплекте ремень на плечо?

Эксперт Rozetka

Добрый день, Сергей Яр. В комплектации есть наплечный ремень.