Отзывы покупателей о Виски Éiregold Blended Irish Whiskey 0.7 л 40% (5391528960477)
Есть в наличии
- Олексій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Як на мій смак, він мені здався занадто спайсі і занадто солодкий. Другий раз не придбаю. Хоча якість напою хороша.
Дякуємо за ваш відгук. Смаки та вподобання у кожного різні. Цей віскі можна вживати як у чистому вигляді, так і використовувати як основу для класичних коктейлів, зокрема Whiskey Sour, Highball чи Manhattan. Ми постійно працюємо над якістю нашого асортименту та рівнем сервісу, а також цінуємо кожен відгук, адже він допомагає нам ставати кращими.
- Кирилл С***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Если вы хотите чтобы вам снесло башню, или любите жёсткий виски - вам сюда
- Достоинства:
- Пряность, солод во вкусе
- Недостатки:
- Жёсткий вкус, сам по себе напиток жёсткий и по эффекту, и по послевкусию. Если вы как и я привыкли к мягкому приятному вкусу и эффекту Джемесона - лучше это не пробовать
Дякуємо клієнту за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями від продукції. Ми цінуємо кожну думку та уважно ставимося до зворотного зв’язку.
Водночас хочемо зазначити, що дана продукція відповідає встановленим вимогам щодо якості та користується значною популярністю серед наших клієнтів. Розуміємо, що смакові вподобання є індивідуальними, тому кожен відгук для нас важливий.
Дякуємо за ваш коментар!
- Сергій Ч***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
По якості, вищий ніж Сhivas та інші відомі віскарі. Це дуже недооцінений та не такий розрекламований віскі, але якість топ
- Достоинства:
- М'який односолодовий
- Недостатки:
- Не так часто буває по знижці
- ЕвгенийПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже крутий ірландський віскі!