- андрей а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Джемісон безумовно краще. Оригінальність смаку наче і є, але якось дуже оригінально. Не смачно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Смак відверто гидкий
Доброго дня!
Дякуємо, що поділилися своїм враженням — для нас це дуже цінно.
Хочемо звернути увагу на важливий момент: Eiregold Single Malt Irish Whiskey — це односолодовий віскі, який має більш виражений, насичений і «сухіший» смаковий профіль. Саме тому він може сприйматися як міцніший і різкіший.
Для порівняння, Jameson належить до категорії blended Irish whiskey (купажований віскі), який зазвичай є м’якшим, більш округлим і легшим у сприйнятті. Тому порівнювати їх напряму за смаком не зовсім коректно — це різні стилі віскі.
Якщо ж вам ближчий саме м’який, класичний стиль ірландського купажованого віскі, радимо звернути увагу на:
- Eiregold Blended Irish Whiskey 40% 0,7 л,
- або Hyde Blended Irish Whiskey — це продукція того ж виробника, але у blended-стилі, з більш делікатним і збалансованим смаком.
Будемо раді, якщо ви підберете для себе варіант, який максимально відповідатиме вашим смаковим вподобанням. Дякуємо за зворотний зв’язок та інтерес до ірландського віскі!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Бутилку навіть без лейби
Доброго дня, Олександре!
Нам дуже прикро, що у вас залишився негативний досвід користування продуктом.
Звертаємо вашу увагу, що продукція, представлена на маркетплейсі Rozetka, виготовлена компанією “Hibernia Distillers” в Ірландії та постачається на Розетка офіційним імпортером. Продукт є оригінальним, проходить обовʼязковий контроль та має всі необхідні сертифікати якості та відповідності.
Якщо у вас виникли сумніви щодо якості або справжності товару, на задній етикетці пляшки розміщена вся необхідна інформація про продукт, а також контакти гарячої лінії імпортера, за якими ви можете звернутися безпосередньо. Усі звернення обов’язково розглядаються, а зауваження беруться до уваги.
Дякуємо за ваш відгук — він допомагає нам покращувати сервіс.
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Супер віскі, подібне до дорожчих зі Спейсайду. Смачний, зігріваючий і в той же час бюджетний. Один з найкращих ірландських віскі з цієї цінової категорії які я пробував, достойний, дуже мені сподобався.
- Достоинства:
- М'який смачний, легко п'ється, післясмак приємний
- Недостатки:
- Немає.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Сподобався, за акційною ціною можна брати, як на мене кращий за Johnny Kree та James Wyld, але не такий цікавий як Loch Lomond Original
- Достоинства:
- Непоганий односолодовий віскі по акції
- Ілля Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Трохи кращий за Джемесон, гірший за Башмілз
- светлана Б***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Замовляла на подарунок.Нажаль прийшла пляшка з розірваним акцизом з двох сторін.Прийшлось відмовитись.Дуже прикро і не приємно
- Недостатки:
- 100
- Игорь К***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Лайтовий single malt. В смаку: домінантні ноти французької випічки, марцепан, фрукти та зелений банан на фініші. Єдине до чого можна докопатись то формат пляшки та винтова пробка як у більш дешевих позиціях
- Євген Г***
Ваш опис смаку та опис від продавця геть різні...може цей напій взагалі немає стабільного смаку від партії до партії :-)
- ЕвгенийПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
очень вкусный!
- Достоинства:
- мягкий
- ЕвгенийПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
хороший ирландский сингл молт, легко и вкусно пьется.
- Достоинства:
- аромат и вкус