- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупкой довольна
Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку!
Раді, що зелені оливки фаршировані анчоусами ITLV виправдали Ваші очікування. Дякуємо за довіру та бажаємо смачних покупок надалі!
- Наталія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляю не вперше. Смачні
Дякуємо за відгук! Радий, що оливки зелені з анчоусами ITLV Вам смакують. Це класичне поєднання з виразним середземноморським смаком, яке хочеться купувати знову.
- НародОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На смак гірші ніж такі самі фаршировані лимоном або лососем ...
За ті поставили 5 зірок ...
Хоча на колір та смак кожному своє ...- Представник постачальника
Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук та оцінку!
Справді, смаки — індивідуальні, і ми повністю згодні: «на колір і смак товариш не всяк». Оливки з анчоусами мають більш виразний і специфічний смак, який подобається не всім. Раді, що ви вже знайшли для себе улюблені варіанти — з лимоном та лососем, і оцінили їх на найвищий бал.
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями — це допомагає іншим покупцям зробити вибір.
Бажаємо вам лише вдалих та смачних покупок!
- Розетки П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Количество оливок в банке - нормальное, банка забита почти до дна.
Масса рассола - 185 грамм. На банке заявлено 300 грамм "всего" и 110 грамм оливок. 300-110 = 190 ожидаемого рассола. Сходится - 5 грамм рассола легко могла уйти на съеденных оливках + погрешности измерений.
Надо было, конечно, взвесить сухую массу - но подумал об этом только после того, как съел больше половины.
Масса пустой банки без крышки - 40 грамм. Если кому-то интересно.
Оливки среднего размера - длина ~25 мм, диаметр ~20 мм. Все оливки в банке примерно одного размера. Попалась только одна "лопнутая" оливка - остальные целые.
Сами оливки средней плотности, маслянистые на вкус - т.е. не совсем жмых, хотя ел я и повкуснее у той же ITLV. Оливки фаршированы пастой анчоусов. Вкус всей композиции - на любителя. Я - иногда любитель такого но не каждый раз.
В целом - оливки (с учётом специфического вкуса) нравятся. Беру не первый раз.- Недостатки:
- Специфический вкус, который зайдёт не всем
Дякуємо за такий докладний і аналітичний відгук!
Ваш підхід до оцінки продукту — із вимірюванням ваги, порівнянням, зауваженням на консистенцію й смак — вражає. Цінно, що ви поділилися власним досвідом не лише щодо смакових якостей, а й про кількість та стан оливок у банці.
Дійсно, поєднання зелених оливок з пастою анчоусів має характерний, специфічний смак, який не всім до вподоби — і ви дуже точно це підмітили.
Раді, що продукт в цілому вам сподобався і що ви вже не вперше його обираєте!
- Антон Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкус очень "так себе", в банке 2/3 рассола. Больше не куплю, даже по акции.
- Достоинства:
- Акционная цена
- Недостатки:
- Не вкусно, и в банке в основном рассол.
Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук! Шкода, що смак оливок вам не підійшов. Продукти з анчоусами мають досить специфічний смак, який подобається не всім. Щодо кількості розсолу — він необхідний для збереження якості, але самих оливок у банці дійсно багато, і вони одного з найбільших калібрів серед імпортованих. Дякуємо за чесний зворотний зв’язок — він допомагає нам удосконалювати асортимент.
- Наталия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень вкусные!
Вітаємо. Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалися оливки з анчоусами ITLV — це дійсно цікавий і пікантний смак! Якщо любите експериментувати, вони чудово поєднуються з овочевими закусками або в тапасах. Смачного!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар супер
Добрий день. Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалися оливки ITLV із анчоусами. Смачного!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляю третій раз.
Оливок наче менше в банці і на смак вони гірші, якісь м'які, як каша.
Не рекомендую!!!- Достоинства:
- Недостатки:
- м'які
Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що ви не отримали очікувану якість. Кількість оливок у банці залишилась такою ж, і вони не є м'якими. Можливо, це питання конкретної партії продукції. Сподіваємося, що наступна покупка буде відповідати вашим очікуванням.
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оливки понравились: плотные, крупные, вкусные, с начинкой.
- Достоинства:
- Плотные, крупные
- Недостатки:
- Не обнаружила
Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Рада, що оливки зелені фаршировані анчоусами ITLV вам сподобались! Їхній великий розмір та смачний наповнювач — це справжній делікатес. Бажаємо вам ще багато смачних моментів!
- Євген І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добренько,рекомендую.
Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалися оливки зелені фаршировані анчоусами ITLV 314 мл. Рекомендуємо й надалі насолоджуватися їх чудовим смаком!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Анчоус маленький, но плотный. Как вариант, что бы разнообразить классическую версию.
- Достоинства:
- На базе классики
Добрий день. Дякуємо за відгук про оливки ITLV з анчоусами 314 мл! Раді чути, що оливки вам сподобалися, а їхній щільний смак додав різноманіття класичній версії. Ваша порада надихне інших любителів оливок спробувати цей унікальний варіант.
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошие. Качественные. Плотные. Анчоусы отдают кислинку.
Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно чути, що вам сподобалися оливки, їх якість та щільна текстура. Раді, що легка кислинка анчоусів припала вам до смаку.
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кращі оливки за свою ціну
Добрий день, Костянтин. Дякуємо за ваш чудовий відгук! Раді чути, що ви вважаєте оливки зелені фаршировані анчоусами ITLV найкращими за свою ціну. Ми прагнемо забезпечити наших клієнтів високоякісною продукцією.