- Наталія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже люблю ці оливки. Рекомендую
Дякуємо вам за відгук!
Ми дуже раді, що вам сподобались наші оливки ITLV. Ваша підтримка надихає нас і надалі тішити вас якісними та смачними продуктами.
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачно
- Достоинства:
- Смачно і соковито
- Недостатки:
Дякуємо за відгук! Радий чути, що оливки ITLV з лососем Вам сподобалися. Гарний вибір для смачної закуски чи доповнення до страв.
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класс!!! Для салатов и канапе.
- Достоинства:
- Вкуснее,чем у других торговых марок.
- Недостатки:
- Мало))
Вітаємо!
Щиро дякуємо за такий теплий відгук про фаршировані оливки з лососем ITLV 314 мл. Раді, що їхній смак приємно виділяється серед інших ідеально підходить для салатів та канапе. Повністю згодні — смачних оливок завжди мало :)
Будемо раді бачити вас знову!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачні, але дуже мало(((
- Достоинства:
- смак
- Недостатки:
- кількість
Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам сподобався смак оливок ITLV з лососем — вони дійсно мають ніжний і збалансований смак.
Щодо кількості: оливки ITLV мають калібр 200/220, тобто в банці об’ємом 314 мл зазвичай міститься приблизно 20–22 штуки. Це стандарт для такого типу оливок, щоб зберігати якість начинки та смакову рівновагу.
Дякуємо за вашу увагу до деталей — і смачного!
- НародОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий день! Щиро дякуємо за вашу високу оцінку!
Раді, що оливки ITLV з лососем припали вам до смаку. Це дійсно вдале та вишукане поєднання для поціновувачів оригінальних смаків.
Дякуємо за довіру та бажаємо вам смачних вражень і нових гастрономічних відкриттів!
- Аліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачні
Добрий день! Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку!
Раді, що оливки ITLV з лососем вам сподобалися. Вони справді мають ніжний, делікатний смак, який вирізняє їх серед інших начинок. Дякуємо за довіру до бренду та бажаємо вам смачних покупок і нових приємних відкриттів!
- Вероника О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оливки дуже смачні , смак приємний, запах трішки віддає рибкою, хоча шматочки лосося не дуже великі , але при вживанні приємний присмак,,,
- Достоинства:
- Ціна, доставка,
- Недостатки:
- Відсутні ,,,
ВІтаємо. Дякуємо за Ваш відгук!
Раді чути, що Вам сподобались оливки зелені з лососем ТМ ITLV. Ми стараємося пропонувати не тільки якісні, а й цікаві за смаком продукти. Ваші враження важливі для нас!
Смачного і до нових замовлень!
- Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маркетологи не дремлют, баночка выглядит нормально, но когда ее открыть и воду слить, то оливок там кот наплакал.
- Достоинства:
- Вкусные
- Недостатки:
- Мало оливок, меньше половины банки.
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам сподобався смак оливок — це для нас найголовніше.
Щодо кількості — дійсно, частину об’єму займає розсіл, який допомагає зберігати якість і смакові властивості продукту. Оливки ITLV мають калібр 200/220, тобто в банці близько 20–22 великих за розміром оливок. Саме цей великий калібр і відрізняє наш продукт від інших на ринку. Сподіваємося, що і надалі ви залишатиметесь нашим задоволеним покупцем!
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачні оливки, але дуже м'які, як на мене , наповнення банки могло б бути кращим
- Достоинства:
- Смачні кисленькі
- Недостатки:
- Мало оливок в банці
Вітаємо. Дякуємо за ваш чесний і детальний відгук!
Дійсно, у даній банці використовуються великі м’ясисті оливки калібру 220, тому в упаковці — приблизно 22 штуки. Для порівняння: у ішших торгових марках оливки з калібром 380 — до 38 штук, але ці плоди значно дрібніші та часто сухіші. Ми навмисно обираємо великий калібр, щоб забезпечити соковитість та ніжну текстуру, які добре поєднуються з начинкою з лосося.
Щодо м’якості — дякуємо за зауваження, передамо його у відділ якості. Для нас дуже важливо чути думки споживачів, аби вдосконалювати продукт.
Дякуємо, що обираєте ITLV
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Некоторые банки заполнены даже НЕ на половину. Десять МЕНЕЕ оливок, а ОСТАЛЬНОЕ РАССОЛ!
НИКОГДА впредь НЕ куплю подобное консервирование.- Достоинства:
- ВКУСНАЯ продукция.
- Недостатки:
- КОЩУНСТВЕННО БЕССОВЕСТНОЕ КОНСЕРВИРОВАНИЕ продукции
Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що у вас склалося таке враження про продукт. Ми передамо вашу інформацію виробнику для перевірки якості фасування. ITLV завжди прагне відповідати найвищим стандартам, і ваші зауваження допомагають нам ставати кращими. Також при виявленні подібних ситуацій просимо робити фото та додавати їх до відгуку – це допоможе нам оперативніше реагувати на подібні випадки.
Сподіваємось, що зможемо повернути вашу довіру до бренду! - Александр К***
Предлагаете ..просимо робити фото. Но это АБСУРД! Кто-то может открыть банку, съесть больше полбанки и ПРИСЛАТЬ Вам ФОТО. И что Вы поверите?
Добрий день. Ми розуміємо ваші сумніви, але фото чи відео допомагають нам об'єктивно оцінити ситуацію та передати інформацію виробнику. Якщо виявляється брак або невідповідність стандартам, ми завжди намагаємося знайти рішення на користь покупця. Вашу думку важлива для нас, і ми цінуємо зворотний зв'язок!
- Лариса І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісні смачні ціна просто супер
- Достоинства:
- Дужє смачні
- Недостатки:
- не має
Добрий день. Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Вам сподобались зелені оливки ITLV фаршировані лососем. Якість і смак — наші пріоритети, і ми раді, що Ви це оцінили. Сподіваємося, що вони стануть Вашим улюбленим делікатесом! З нетерпінням чекаємо на Ваші нові покупки.
- Кирило К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачно. Гарна ціна по акції
- Достоинства:
- Смачно
Доброго ранку. Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що оливки зелені фаршировані лососем ITLV вам сподобались! Це дійсно смачний і зручний перекус, а акційна ціна робить покупку ще вигіднішою. Бажаємо вам і надалі насолоджуватись цією смачною закускою!
- Антонюк М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер. Все класно Рекомендую.
- Достоинства:
- Смачно.
- Недостатки:
Добрий день. Дякуємо за відгук. Раді, що вам сподобалися зелені оливки з лососем ITLV 314 мл х 2 шт. Це дійсно чудовий вибір для тих, хто цінує насичений і незвичайний смак. Бажаємо вам приємного смакування та чекаємо на ваші нові замовлення!
- ДанилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачні оливки, відчувається смак лосося.
- Достоинства:
- Наповнення, смак
- Недостатки:
- Хочеться ще =)
Добрий день. Дякуємо за чудовий відгук про зелені оливки фаршировані лососем ТМ ITLV! Раді, що вам сподобались смак та якість наповнення. Що ж, коли продукт такий смачний, завжди хочеться більше! Дякуємо за ваш вибір!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Из четырех видов эти мне показались с специфическим вкусом. Употребляю чистыми, не в салат.
Доброго ранку. Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви оцінили особливий смак оливок з лососем ITLV — їхній витончений аромат і делікатна начинка роблять їх неповторними. Чудовий вибір для тих, хто любить щось незвичайне та насичене!
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Более нежный вкус, чем у оливок с анчоусами. Хорошее наполнение.
Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Розуміємо, що ніжний смак і якісне наповнення є важливими для вас. Раді, що оливки зелені фаршировані лососем вам сподобалися! Смачного!
- Алексей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Миксні
- Тарасенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобались. Буду брати ще))
Добрий день. Дякуємо за відгук! Чудово, що оливки зелені фаршировані лососем ТМ ITLV вас вразили. Сподіваємось, вони й надалі будуть вашим улюбленим вибором. Смачного!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень вкусные. Заказала ещё)))
- Достоинства:
- вкус, цена по акции
- Недостатки:
Добрий день, Анна. Дякуємо за чудовий відгук. Нам приємно чути, що ви оцінили смак оливок зелених фаршированих лососем ТМ ITLV. Дякуємо за ще одне замовлення. Смачного!
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обалденные!и под мартини и в салат.
- Достоинства:
- Вкусные,крупные.Рекомендую
- Недостатки:
- Мало)
Добрий день, Вікторія! Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук про оливки зелені фаршировані лососем ТМ ITLV! Ми дуже раді чути, що вам сподобався їх смак і розмір, і що вони ідеально підходять як для салатів, так і під мартіні.
Ваші позитивні слова надихають нас продовжувати забезпечувати наших клієнтів продукцією найвищої якості. Ми розуміємо, що вони такі смачні, що їх завжди хочеться більше! Смачного!
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень вкусные и крупные
Добрий день, В'ячеслав!
Щиро дякуємо за ваш відгук про зелені оливки фаршировані лососем ТМ ITLV. Ми дуже раді, що вам сподобалися смак і розмір оливок. Ваші позитивні відгуки надихають нас продовжувати радувати наших клієнтів високоякісною продукцією. Рекомендуємо спробувати інші смаки оливок ТМ ITLV. Смачного.
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
топ оливки за свою ціну
- Достоинства:
- смак, ціна
- Недостатки:
- не виявив
Добрий день, Костянтин. Дякуємо за чудовий відгук! Ми раді чути, що ви оцінили смак і ціну наших оливок. Ваші позитивні коментарі надихають нас продовжувати надавати якісні продукти за доступною ціною. Рекомендуємо спробувати весь асортимент оливок ITLV. Смачного!
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачні
- Достоинства:
- Цікавий смак
Добрий день, Олег. Щиро дякуємо вам за ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені смаком оливок зелених з лососем ТМ ITLV. Рекомендуємо спробувати інші смаки. Смачного!