Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Упаковка оливок ITLV Super Черные без косточки 370 мл х 2 шт (1410179002699)

Оценка пользователей 4.55/5
  • Людмила

Помірно солоні, смак нагадує класичні оливки, які були у дитинстві, без сторонніх присмаків.

Достоинства:
    Смачні
    Недостатки:
    У банці можуть бути оливки різного калібру

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам сподобався смак оливок ITLV — дійсно, їхній класичний і збалансований смаковий профіль знайомий багатьом ще з дитинства
      Щодо різного калібру оливок у банці — це може бути пов’язано з особливостями сортування, адже продукт є натуральним. Водночас ми обов’язково передамо ваш коментар виробнику для додаткового контролю якості.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Юрий Т***

Крупные хорошие оливки. Все целые.

Достоинства:
    Вкусные. Крупные.
    Недостатки:
    Не обнаружил.

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що оливки ITLV Super Чорні без кісточки вам сподобалися. Оливки великі, смачні та цілі.

• Вікторія Б***

Дуже смачні маслини. Рекомендую!

Добрий день. Дякуємо за відгук!
      Раді, що маслини ITLV Super вам сподобались! Вони дійсно мають чудовий смак і великий розмір, що додає їм ще більшої привабливості. Дякуємо за рекомендацію!

• Вероника О***

Відкрила та використала лише одну банку чорних оливок , смак не дуже приємний, привкус нібито трохи пригнившої , оливки у банці різних розмірів, деякі просто розлазились ,,, Термін придатності нормальний, а от його місткістю дуже не задоволена,,, Якщо буде і друга банка така , і десятому закажу не купувати цей товар,,,

Достоинства:
    Ціна акційна,,,
    Недостатки:
    Поганий смак , деякі оливки просто розлазились у руках нібито гнилі,,,

Добрий день. Дякуємо за ваш зворотній зв’язок! Нам дуже шкода, що Оливки чорні SUPER ТМ ITLV не виправдав ваших очікувань. Ми перевірили дану партію товару та відкрили кілька банок – усі оливки виявилися цілими, великого розміру, зі звичним приємним смаком. Можливо, у вашому випадку товар був пошкоджений під час транспортування чи зберігання. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищу якість продукції. Після відкриття другої банки, просимо Вас також написати зворотній зв'язок. Дякуємо за розуміння.

• Андрій

Не перша спроба за багато років купути чорні без кісточки, але знов марно :( Почитав відгуки і оцінки та подумав ось вони! ось мій варінт, нарешті :) Але вони нічим не краще за інших брендів. Смака нема, просто так собі губка яка ввібрала ароматику росола в якому дуже відчутний хлор! Але більш мене здивувало що інші зелені оливки цієї фірми мають навпаки дуже смачні характеристики! а з цими щось не так.

Достоинства:
    акційна ціна
    Недостатки:
    запах та смак

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук про ITLV Super Чорні без кісточки 370 мл. Нам прикро, що продукт не виправдав ваших очікувань, хоча багатьом іншим покупцям ці оливки дуже подобаються. Ми цінуємо вашу думку та обов’язково передамо зауваження виробнику. Сподіваємось, що серед нашого асортименту ви знайдете продукти, які повністю відповідатимуть вашим вподобанням. Дякуємо за вашу відвертість і довіру!

• Євген І***

Клас,смаколик

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що оливки ITLV Super Чорні без кісточки вам сподобалися. Смачного!

• Татьяна В***

Вместо двух банок пришла одна. Очень странная акция. Печалько. Не стала забирать одну банку по цене двух.

• Анна П***

Смачні, мають твердість. Замовила повторно).

Достоинства:
    Смак
    Недостатки:

Добрий день, Анна. Щиро дякуємо вам за ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що вам сподобався смак олвиок і що ви оцінили його текстуру. Особливо приємно чути, що ви вирішили замовити повторно. Дякуємо і смачного!

• Надія М***

Мало бути дві баночки, прийшла одна

• Татьяна Г***

Спасибо, мне очень понравились.

Добрий день, Тетяно.
      Дякуємо. що обрали оливки ТМ ITLV. Смачного!

• Олена Р***

Очень удачная покупка, качественные и вкусные маслины

Достоинства:
    Крупные,вкусные
    Недостатки:
    Не выявлено

Добрий день, Олена.
      Дякуємо, що обрали оливки ТМ ITLV. Нам приємно, що Ви оцінили смак та якість оливок. Смачного!

• виталий Ш***

Хорошие оливки без косточек.
    Твердые,а не раскисшие как у других производителей

Достоинства:
    Тугенькі

Віталій, добрий день.
      Дякуємо за Ваш відгук. Оливки ТМ ITLV дійсно відрізняються від інших виробників, вони більші за розміром та мають щільну текстуру. Виробник контролює постійну якість оливок. Смачного!

• Виктория Б***

Во-первых,касательно акции и нового дизайна банок.Да,мне достались 2 банки,Но На этих на фото написано whoul,а на моих-super.Может оба названия и означают,что маслины целые и крупные,но тем не менее,внешний вид у банок разный и наверное,разная цена.Во-вторых,по качеству маслин.Они действительно крупные и терпкие,ближе к натуральным.

Достоинства:
    Если сравнивать с Иберикой или Маэстро де олива,то как по мне,они мне понравились больше,из-за большего раскрытия вкуса самих маслин,а не рассола
    Недостатки:
    Хотелось бы узнать у Розетки,есть ли все же тот вариант на фото и сравнить виды консервации.

Добрий день, Вікторія. Дякуємо, що обрали оливки ТМ ITLV. На сайті була допущена помилка при заливці фото. Фото вже оновлені.
      Нажаль наразі оливок Супер з кісточкою не має.
      В асортименті у виробника досить широкий асортимент зелених та чорних оливок. В найближчий час будемо намагатись додати до асортименту й інші смаки. Дякуємо, що оцінили якість оливок ТМ ITLV в порінянні з іншими торговими марками.

• Віктор Ч***

На жаль, замовлений товар не отримали, тому що замість двох банок маслин, до магазину доставили одну. Дайте відповідь на запитання : " Де ділася друга акційна банка? " Номер замовлення 807071149. Сподіваємося, що ви надішлете товар згідно з замовленням. Очікуємо вирішення проблеми, яка сталася не з нашої вини.

Достоинства:
    Недостатки:
    Акція не працює.