Отзывы покупателей о Упаковка оливок черных без косточки ITLV 314 мл х 2 шт (1410179003030)

Оценка пользователей 4.53/5
  • AI аналіз відгуків
    46 відгуків:  позитивний – 75%, нейтральний – 10%, негативний – 15%
    Маслини ITLV без кісточки отримали загалом позитивні оцінки від покупців. Відзначають їхній гарний смак, якість, щільність та відсутність пошкоджених плодів. Багато хто задоволений розміром і свіжістю оливок. Серед недоліків — зустрічаються скарги на невідповідність ваги/об’єму банок заявленим, а також поодинокі випадки неякісного товару або пошкодження під час доставки. Деякі споживачі вказують, що плоди інколи бувають трохи дрібні чи жорсткі.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ирина С***

Норм, но можно лучше...

Дякуємо Вам за відгук!
      Шкода, що продукт не повністю виправдав Ваші очікування. Нам дуже важлива Ваша думка, адже саме завдяки таким відгукам ми можемо ставати кращими.
      Сподіваємось, що інші продукти ITLV сподобаються Вам більше

• Таисия А***

Нажаль, не можу надати відгук на товар, бо він просто не дїйшов. Було одне
    замовлення на паску і на оливки, то паска є, а оливок немає, хоча в повідомленні вказано, що замовлення надійшло все, ціна висвічується за все разом і на екрані - все разом. В пункті видачі працівники дуже ввічливо і терпляче все перевіряли, шукали. Дякую їм за турботу. Неприємно отримувати такі подарунки до Великого свята .
    Поставила одну зірочку, бо не проходить "відгук" без заповнення строки.

Дякуємо Вам за відгук і щиро перепрошуємо за цю ситуацію

Нам дуже прикро, що Оливки чорні без кісточок ITLV 314 мл не були доставлені разом із замовленням, особливо напередодні свята. Розуміємо Ваші емоції — такі ситуації дійсно неприємні.

Дякуємо також за відзначення роботи співробітників пункту видачі — нам важливо, що вони намагались допомогти та перевірити замовлення.
      Рекомендуємо звернутися до служби підтримки для вирішення цього питання — вони зможуть перевірити ситуацію по замовленню та запропонувати рішення (повернення коштів або повторну відправку товару).
      Щиро сподіваємось, що найближчим часом Ви все ж таки зможете спробувати ці оливки та вони Вам сподобаються.
      Ще раз перепрошуємо за незручності та дякуємо за Ваше розуміння.

• Валентина Т***

Подобаються

Дякуємо за Ваш відгук!
      Дуже раді, що чорні оливки ITLV Вам сподобались і отримали таку високу оцінку.
      Будемо раді, що Ви обираєте наші продукти!
      Чекаємо на Вас знову!

• Ірина Л***

Чуже смачні,і не гіркі

Дякуємо Вам за відгук!
      Раді, що чорні оливки без кісточки ITLV Вам сподобались та Ви відзначили їхній приємний смак без гіркоти.
      Дякуємо за Ваш вибір!

• Татьяна К***

Небольшие но вкусные

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що чорні оливки без кісточки ITLV вам сподобалися. Нехай і надалі тішать вас своїм смаком!

• Людмила Ч***

Купуватиму ще.

Достоинства:
    Смачно. Недорого.
    Недостатки:
    Не виявила.

Дякуємо Вам за відгук!
      Раді, що ITLV чорні оливки без кісточки 314 мл Вам сподобалися. Приємно знати, що Ви оцінили їхній смак та вигідну ціну.
      Дякуємо за довіру та будемо раді Вашим новим замовленням!

• Татьяна Н***

Дуже смачні і великі

Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку!
      Раді, що чорні оливки без кісточок ITLV сподобалися Вам своїм смаком і розміром. Смачного та приємних покупок надалі!

• Тетяна В***

Смачні

Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку!
      Раді, що чорні оливки без кісточок ITLV Вам сподобалися. Смачного та приємних покупок надалі!

• Олег Г***

Не погані

Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку!
      Раді, що чорні оливки без кісточок ITLV Вам сподобалися та не викликали зауважень. Дякуємо за довіру й бажаємо смачних покупок надалі!

• Ірина Б***

Смачні та корисні!

Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку!
      Раді, що чорні оливки без кісточок ITLV сподобалися Вам і за смаком, і за користю. Смачного та приємних покупок надалі!

• Татьяна Н***

Добрі

• Людмила

Оливки смачні, тверді, середнього розміру, не сильно солоні.

Достоинства:
    Смачні та тверді

Дякуємо Вам за детальний та позитивний відгук!
      Раді, що чорні оливки без кісточок ITLV 314 мл сподобалися Вам за смаком, текстурою та помірною солоністю. Дякуємо за високу оцінку та довіру до нашого продукту. Приємних покупок і надалі!

• Вадім В***

Гарні ,смачні олівки

Достоинства:
    Крупні і смачні
    Недостатки:
    Немае

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що оливки ITLV вам сподобалися та ви оцінили їхній смак і розмір. Дякуємо за вибір нашого магазину — будемо раді вашим наступним покупкам!

• Валерий М***

Неплохие оливки за эту цену. Мелкие, слабо выраженные, но не плохие, не залежались.

Достоинства:
    цена +
    Недостатки:
    мелкие

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що оливки вам сподобалися та виправдали очікування за свою ціну. Дякуємо, що поділилися зауваженнями — вони корисні для інших покупців. Гарних покупок і до нових замовлень!

• Ксения К***

Маслини якісні.

Дякуємо за відгук!
      Раді, що ви оцінили якість маслин ITLV. Смачного та приємних покупок!

• Ольга І***

Дякую, Орлівки дуже смачні. На подарунок в самий раз.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Ніяких

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що оливки ITLV сподобались і навіть стали гарним подарунком. Гарних покупок і смачних моментів!

• Екатерина

Як завжди смачні
    Розмір середній

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
      Раді, що оливки ITLV, як завжди, смакують і розмір вас влаштовує.
      Гарних вам покупок і до нових зустрічей!

• Яна Б***

Товарный вид не очень. Две банки помятые.

Дякуємо за ваш відгук.
      Нам шкода, що товар надійшов у неідеальному зовнішньому вигляді. Деформація банок могла виникнути під час транспортування. За умови збереження герметичності упаковки це не впливає на якість і безпечність продукту.

• Катерина

Смачні , один в один . Не було пошкодженних оливок. Розмір середній.

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що оливки вам сподобалися: смачні, цілі та гарної якості. Дякуємо за високу оцінку — нехай покупка й надалі приносить лише задоволення!

• Татьяна Д***

Я прошу звернути увагу на те, що в заказі говорилось про 314 грамів в банці. А прийшло 280 гр.

Достоинства:
    Швидко доставили в той же день.
    Недостатки:
    Скривдили по масі.
    • Даша

А ви часом не в курсі, мілілітри та грами це не одне і те ж....

Дякуємо за Ваш коментар.
      Ви абсолютно праві: мілілітри та грами — це різні одиниці вимірювання. У випадку з оливками на етикетці вказують об’єм розсолу в мілілітрах та масу нетто/масу оливок без заливки в грамах. Формат 314 мл відповідає стандартній банці за об’ємом, а фактична маса продукту зазначається окремо виробником.
      Якщо потрібна точна інформація по масі саме оливок у цьому наборі — із задоволенням підкажемо.

Дякуємо за Ваш відгук.
      Баночка оливок ITLV 314 мл дійсно містить 280 г продукту — це стандартне співвідношення об’єму та ваги для цього виду упаковки. Тому отримане замовлення відповідає заявленим характеристикам.
      Раді, що доставка була швидкою, і дякуємо за Вашу увагу до продукту.

• Олена

Отличное качество, прекрасная фирма

Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що якість та бренд повністю виправдали ваші очікування. Смачного та приємних покупок!

• Елена П***

Сподобались

Дуже дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що оливки вам сподобались — це найкраща оцінка для нас.

Приємних вам покупок і смачних моментів!

• Тетяна А***

Смачні оливки, на салат ідеально.

Достоинства:
    Приваблива ціна, якість товару на висоті.

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що оливки ITLV без кісточок Вам сподобалися та ідеально підійшли для салату. Приємно знати, що Ви оцінили і якість, і ціну продукту!

• Олена К***

Смачні,пружні

Вітаємо. Дякуємо за відгук!
      Раді, що чорні оливки ITLV без кісточок 314 мл вам сподобалися.
      Вони справді відомі своєю пружною текстурою та приємним, насиченим смаком, тому чудово підходять і для салатів, і як окрема закуска.
      Дякуємо, що обираєте ITLV і ділитеся своїми враженнями!

• Лариса Н***

Смачні. Рекомендую

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що оливки чорні без кісточок ITLV вам сподобалися. Вони смачні, соковиті та якісні.

• Александр О***

Звичайні оливки

Достоинства:
    2 банки

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що оливки чорні без кісточок ITLV вам сподобалися. Вони смачні, соковиті та свіжі.

• Ольга Ш***

Гниле

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Не смачно і гниле

Дякуємо за відгук. Нам шкода, що трапився такий випадок. Оливки ITLV проходять строгий контроль якості, і подібні дефекти дуже рідкісні. Щоб розібратися точніше та перевірити партію, будь ласка, надішліть фото оливок у банці.

• Людмила Д***

Дуже якісний товар і смачний

Достоинства:
    Зручна упаковка

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що чорні оливки ITLV без кісточок Вам смакують і що Ви відзначили зручність упаковки. Приємно знати, що якість продукту відповідає Вашим очікуванням!

• Елена Б***

Нам з котом подобаються)

Добрий день! Дякуємо за ваш чудовий відгук! Дуже приємно чути, що оливки ITLV смакують не лише вам, а навіть і вашому улюбленцю. Ці оливки вирізняються насиченим смаком та якістю, тому чудово підходять як для перекусу, так і для різних страв. Ми раді, що ви задоволені!

• Инна Ш***

Добрі оливки

Добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що чорні оливки ITLV вам до смаку - їх насичений смак та висока якість роблять їх чудовим доповненням до багатьох страв. Ваші 5 зірок - найкраще підтвердження, що продукт виправдав очікування!

• Валерий В***

Все добре

Добрий день!
      Дякуємо за відгук! Раді, що оливки ITLV вам сподобались. Якщо буде що порадити або запитати - завжди раді допомогти!

• Світлана Є***

Дуже смачні, не сильно солоні. Гарний розсол. Як я люблю.

Достоинства:
    Крупні, помірно солоні

Добрий день!

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!
      Раді, що Вам сподобались наші чорні оливки ITLV - крупні, зі збалансованою солоністю та якісним розсолом.

Ваш позитивний досвід надихає нас підтримувати високу якість продукції.

Будемо раді бачити Вас серед наших постійних покупців!

• Анатолій С***

Дуже добрий товар, рекомендую.

Добрий день!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого продукту. Раді, що Вам сподобались наші оливки ITLV. Ми працюємо для того, щоб кожен покупець залишався задоволеним якістю та смаком. Смачного та гарного дня!

• Інна Д***

Смачні

Достоинства:
    Ціна, смак
    Недостатки:

Вітаємо. Дякуємо за відгук! Раді, що чорні оливки ITLV без кісточок вам смакують.
      Ціна та якість — серед головних переваг цього продукту.
      Смачного та до нових замовлень!

• Игорь К***

Хорошие оливки.

Добрий день! Щиро дякуємо за високу оцінку та відгук!
      Раді, що чорні оливки ITLV без кісточок вам сподобалися. Це класичний варіант, який чудово смакує і сам по собі, і в стравах.
      Бажаємо вам смачних покупок і гарного настрою!

• Вікторія З***

Задоволені якістю, ціною та своєчасною поставкою.

Недостатки:

Вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді чути, що оливки ITLV без кісточок виправдали Ваші очікування за якістю, ціною та доставкою.
      Нехай смакують, а покупки й надалі дарують лише позитив!
      Щиро дякуємо за довіру!