Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Виски Jack Daniel's Limited Edition 0.7 л 43% (5099873021873)

Оценка пользователей 3.94/5
  • Фендик С***

Хороший!

• Людмила К***

На подарок

Достоинства:
    Цена
  • Павел П***

Хороший товар

• Ал
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Без дозатора, в той час в 0.7л зазвичай є дозатор. Відчуття, що місцевого розливу. Не розумію, що може дати перевірка номерів акцизної марки, якщо таких марок можна надрукувати будь скільки

Достоинства:
    Недостатки:
    Навряд чи справжній
    • Костянтин О***

Дозатор - «наше всьо»! Немає дозатора - то все, «адназначна пальонка»! Супер! Можемо розходитись, злочин розкритий!
      Але тоді і в США треба написати, бо там теж без дозаторв пляшки, а споживачі не в курсі, що то «розлив Розетки»!))))))

• Инна С***

Подделка!

Недостатки:
    ПОДДЕЛКА

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.

• Илья К***

Почему?

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

купил, попробовал, пошел за второй , а акционаая цена уже потяжелела на 50 грн,

Достоинства:
    Качество, вкус, крепость 43%
    Недостатки:
    по акционной цене недостатков нет
  • Микола Я***

Все сподобалось

Достоинства:
    Реально крут,,розкривається після 3х хвилин у келилиху,беру 2й раз,все норм не підробка
  • Ігор С***

не рекомендую. жахлива якість

Достоинства:
    жодних
    Недостатки:
    поганий гіркий смак
  • Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Цей реліз робився не для українського ринку.Зворотня етикетка на англійському на відміну від класичного 40 градусного Джека де контретикетка на українській.

Достоинства:
    Jack Daniels
    Недостатки:
    Можливо трішки заміцний
    • Олег

Можливо це та сама серія Jack Daniels Master Distiller 43% 0.7 л Тільки в іншому оформленні.Їх було кажись 7 видів на коробках портрети майстрів дистиляції.

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Стандартный #7, как по мне лучше.

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Очень нормательный. После того, как попробывал, заказал еще парочку.

• Ирина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Смак не співпадає даному напою, вживати не можливо, шкода , що розетка продає підробку.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не оригінал

• Костянтин О***

Не буду сперечатись, бо не зовсім зрозуміло, про який саме «даний напій» пише автор. Якщо про класичний Джек Деніелс - то це реально не той самий напій, що представлений тут! Лімітована серія має вираз у 43 градуси. Як показує досвід, у Джека Деніелса підвищення градусу завжди робить напій жорстким! Ще по релізу Білого кролика пригадую. А також сінгл-барель. Що стосується пальонки - ну, «Браун Формен» в Україні представлений, при бажанні можна у них спитати, чи надавали Розетці для реалізації цей реліз.

• Олександр І***

Все с напитком в полном порядке !

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

Імпортер - «Браун-Формен», «Кока Кола Беверджис». Той самий, що до війни був і у всі цивільні точки продажу поставляє. Так написано на наклейці (наклейка зверху від імпортної, є підозри, що партія була не для України. До речі, зараз є по точках продажу цікаві релізи Джека, які точно не були передбачені для продажу у рітейлі в Україні - і це чудово! Окрім ціни, бо там цінник дурний! На відміну від цієї лімітованої партії).
    Акциз наклеєний криво, але пробив - імпортер зазначений той що вартий довіри.
    Коробки, на жаль (!!) немає, а саме в цьому релізі етикетка і коробка - колаборація з американською митценею, вона добавляє до вартості товару!
    Смак не знаю, ще не пробував, цілком можу повірити, що жорсткий. Пив сингл-барель від Джека у 45 градусів - теж жорстко.

Достоинства:
    Красивий дизайн, дуже гарна ціна!
    Недостатки:
    Немає коробки(((( а вона теж дуже красива у цьому релізі!
    • Ярослав І***

Замовив нещодавно на одному сайті за 1086грн один з цікавих релізів Jack Daniel's Tennessee Travelers No 2 Bold&Spicy Straight Tennessee Rye Whiskey, 53,5%, 0,5 л, чекаю на доставку, сподіваюсь буде топ. МОЖЕ ХТОСЬ ВЖЕ КУШТУВАВ ТАКИЙ, ЯКІ ВІДГУКИ?

• Костянтин О***

Я пив цей віскі, він був спеціально розроблений для магазинів безмитної торгівлі Heinemann. Коштував щось біля 30 Ойро, тож у нас ціна краща (я навіть знаю, про який магазин Ви пишете, але там не купляв поки нічого, тож не знаю, як воно по факту). Реліз з жита як на мене кращий за їхній другий - медовий. Мені житні віскі американські подобаються, тож і цей теж сподобався, та й більше - він навіть був цікавішим за класику жита, по моїх тодішніх враженнях. Але пив його дуже давно, років з п‘ять тому, то конкретики вже не пригадаю))) вважаю Вашу покупку вдалою, якщо віскі справжній. Якщо буде трохи часу та бажання, напишете свої враження.

• Ярослав І***

Дуже дякую за інфо щодо житнього реліза, спробую відпишусь.
      Щодо сайту, де я замовив - вже замовляю там 2 роки, більше 30 замовлень, без нарікань по якості, але останнім часом цікаві релізи під замовлення і треба чекати 7-10 днів, щоб відправили.

• Микола К***

Замовлення 781893645
    Замовляв два дні назад. Строки доставки сплили вчора, замовлення так і не дійшло.

Достоинства:
    Немоєливо лцінити у звязку з відсутністю :(((
    • Єгор С***

а підтримка що сказала?

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Жесткий! Один раз попробовать можно)

Достоинства:
    Присутствует классическое послевкусие, но стандартный №7 лучше)
    Недостатки:
    Жесткий, спиртуозный вкус
    • Олександр І***

Сперва рецепторы надо затонизировать, т.е. чуток пригубить и подержать во рту, после выделения слюны проглотить ! После чего дальнейшее употребление превратится в счастье !

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Неплохой, но все таки не зря он по классике 40. От классического я не рассказываю людям какие они молодцы и у меня нет пробелов с памятью на следующий день. :)

• Евгений Б***

Может быть дело в количестве?)))

• Ігор

Что, пить меньше Джека? Исключено)

• Костянтин О***

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка: цей віскі продається у коробці? І хто імпортер?

• Кулеша С***

чуть другой

Достоинства:
    цена
    Недостатки:
    долго перемещали
    • Ярослав І***

Це який у порівнянні зі стандартним релізом?

• Евгений Б***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Интересно. Limited edition 43% alcohol. Не так часто что то интересное из Джека появляется на розетке...

Достоинства:
    Limited edition
    Недостатки:
    Не корректное как по мне указание возраста.... Выдержка практически всех образцов Джека от 4 до 7 лет!!!! В описании 1-2 года... Вызывает подозрение Как минимум
    • Николай Х***

А что б ви посоветовали новичку попробовать?

• Олег С***

Я б вам порадив спробувати Heaven Hill,він дешевший,класичний смак бурбону,м'який,маслянистий,не спиртуозний.Пляшка 750 мл.Для ознайомлення з бурбонами,на мою думку,один з кращих варіантів.Мені він навіть нагадує Джека,але менше лако-краски.Якщо ж вас цікавить саме Джек,то беріть класичну сімку,зараз тут за 700 мл гарна ціна.Limited edition купуйте для різноманіття,коли зрозумієте,що бурбон це ваше.Jim beam не раджу.

• Олег С***

Ще хочу дати пораду,як роблю я, якщо напій дорогий і боїшся пролетіти зі смаком,раджу спершу взяти пробник 50 мл.На розетці пробник Джека, здається,в районі 60 грн.До людей потрібно дослухатися,але в кожного свій смак і не завжди порада підійде саме вам.