- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Смачна
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте наш продукт Jacobs, вдячні за вашу лояльність!
- Віталіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Дужеее смачна , залишає аромат на весь будинок
- Достоинства:
- Якість,смак
- Тамара С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
кофе хороший , с природный для кофе горчинкой , не кислый что для меня очень важно.
Рекомендую- Достоинства:
- не кислый
- Недостатки:
- не нашла
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Смачна кава
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Кава пересмажкна. Аромат слабкий, лише на смак ще більш менш, тільки гірка і присмак горілої кави.
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Придбав по акції , не дарма така ціна, добре, що купів 1: за смаком - "котлова кава", пережарена, аромат 3/10 максимум. Помол досить дрібний. Для турки або кавомашини не можу порадити, інших варіантів готування не пробував
- Достоинства:
- Акційна ціна
- Недостатки:
- За смаком - "котлова кава", пережарена, аромат 3/10 максимум
Несбалансированный
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Смачна кава
- Элла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Хороший кофе,как впрочем всегда у Якобс.
- Достоинства:
- Вкус и цена по акции
- Недостатки:
- Не нашла
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Деньги на ветер.Краффтовое!!!
- Котляренко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Жахлива кава,не рекомендую!!!!! І дивіться на термін придатності. Бо в моєму випадку потрібно її було терміново пити,бо закінчувався термін придатності.
- Недостатки:
- Не смачна,хоча раніше купувала,завжди подобалась.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Смачна, бодьора кава на ранок
Гармоничный
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Дякуємо за якісний товар!
- Достоинства:
- Ароматна, гарна кава з насиченим смаком. Купуємо не в перше,прємно коли є знижка
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Гарна кава, я її люблю.
- Юрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Кава , як Кава!!!
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день , дякуємо за Ваш відгук та вибір.
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Дуже смачна, ароматна кава. Беру вже не перший раз.
- Достоинства:
- Аромат, якість.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Підозра на підробку. Не рекомендую. Даремно потрачені кошти.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Кава пережарена, с затхлим смаком.
Несбалансированный
Не выражена
Представник постачальникаДоброго дня. Нам дуже шкода чути, що вам не сподобалась кава. На підприємствах Якобз Дау Егбертс здійснюється контроль якості кожної партії готового продукту, наша мета - надати нашим споживачам тільки продукцію найвищої якості. В разі скарг ви можете звернутись на нашу безкоштовну інформаційну лінію для споживачів для проведення детальної перевірки.
- Юрій С***
Підтримую відгук
- АфродитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Кофе вкусный, насыщенный, ароматный, с совсем небольшой кислинкой. И из Германии. Перед этим на другом сайте купила из Болгарии, вернула обратно - пережареный.
- Достоинства:
- Вкусный, ароматный
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Дуже люблю цю каву Гармонійний та насичений смак і аромооксамит свіжозмеленоі кави
- Достоинства:
- Гарантія якості і гарна ціна
- Юліана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
не погана
- Достоинства:
- не погана
- Альона Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
- Аурелия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
на мой вкус, пережарен и остаётся горьким, даже если добавить молока.
- Достоинства:
- большая упаковка
- Недостатки:
- пережжёный
Простой
Умеренная
Представник постачальникаАурелія, доброго дня. Нам дуже шкода чути, що вам не сподобалась кава. На підприємствах Якобз Дау Егбертс здійснюється контроль якості кожної партії готового продукту, наша мета - надати нашим споживачам тільки продукцію найвищої якості. В разі скарг ви можете звернутись на нашу безкоштовну інформаційну лінію для споживачів для проведення детальної перевірки
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Мені не сподобалася
Взагалі
Така гірка, кавою і не пахне
Представник постачальникаЮлія, добрий день. Нам дуже шкода чути, що вам не сподобалась кава. На підприємствах Якобз Дау Егбертс здійснюється контроль якості кожної партії готового продукту, наша мета - надати нашим споживачам тільки продукцію найвищої якості. В разі скарг Ви можете звернутись на нашу безкоштовну інформаційну лінію для споживачів для проведення детальної перевірки.
- Андрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Гарний смак, міцна
- Ганна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Дуже смачна кава.!
- Олена А***Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Брала по акції вдвічі дешевше в магазині, ось за таку вартість супер. Гірчинка виражена, навіть здається, що переобсмажене, кіслинки взагалі не відчула, але смак більш-менш...Напевно, це робуста, бо гарно бодрить. Ну можливо, арабіка з робустою 10/90. За повну вартість я б не взяла . Ціна не відповідає якості. Одне питання до виробника такого поважного. Чому якобс за стільки років не навчився писати состав. Оце мене давно дивує. Помол як у еспресо, але я все одно заварюю в турці.
- Достоинства:
- Бодрить гарно
- Недостатки:
- Не має составу чи то робуста чи арабіка чи купаж
Простой
Не выражена
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за коментар. На всіх пакуваннях зазначена інформація щодо складу, яка вимагається згідно законодавства. Інформація щодо ботанічних видів (арабіка/робуста) не є обов’язковою до нанесення. В меленій каві Jacobs Kraftig 500 г використовується бленд арабіки і робусти.
- Ірина М***Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Дуже класна кава! Чудовий аромат та смак! Рекомендую!
- Достоинства:
- Смак, аромат.
- Недостатки:
- Немає.
- Тимофей П***Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Дуже гарно