- AI аналіз відгуків108 відгуків: позитивний 78%, нейтральний 13%, негативний 9%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Покупаю неоднократно. Всем довольна.
- Достоинства:
- Качество,цена,доставка.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте наш продукт Jacobs, вдячні за вашу лояльність!
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 150
Улюблена кава. Найкраща з розчинної. Дорожче за інших, але це того варте. Вистачає однієї ложки на чашку, раніше звичайну розчинну клала дві.
- Достоинства:
- Смак справжньої заварної кави.
- Недостатки:
- Немає.
- Євген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Ціна, якість
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
КАТЕГОРИЧНО не рекомендую до придбання. Смак і аромат взагалі не відповідають цій марці кави. Вперше спробувала цю каву у стіках, смак дуже сподобався, тому вирішила замовити на Розетці і була надзвичайно розчарована гидким смаком і абсолютною відсутністю аромату. Тому впевнено стверджую: це розводняк і викидання грошей. Замовила зразу два 250грамові пакети, про що тепер дуже шкодую. Кава настільки неароматна і несмачна, що годі уявити. Тож беріть на озброєння мій гіркий досвід і взагалі не замовляйте у цього продавця таку каву, бо це будуть дарма потрачені гроші. Фото свого придбання і чеки пізніше додам.
- Достоинства:
- Взагалі ніяких нема, гидотний смак найдешевшої кави
- Недостатки:
- Карколомна ціна для настільки несмачної кави
Несбалансированный
Степень кислотности
Не выражена
Представник постачальникаДоброго дня. Нам дуже шкода чути, що вам не сподобалась кава. На підприємствах Якобз Дау Егбертс здійснюється контроль якості кожної партії готового продукту, наша мета - надати нашим споживачам тільки продукцію найвищої якості. В разі скарг ви можете звернутись на нашу безкоштовну інформаційну лінію для споживачів для проведення детальної перевірки
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
На данний час одна з найкращих
- Достоинства:
- Смак
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 150
Як завжди, все супер
- Достоинства:
- Якісний товар. Швидка доставка.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Все супер. Улюблена кава.
- Константин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
На сьогоднішній день це мабуть найкраще растворима кава, раджу спробувати.
- Достоинства:
- Смак справжньої кави
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Кава смачна і дешевше ніж в інших продавців, дякую)))
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 150
Кава чудова, ціна не дуже
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Моя улюблена кава --- смак , аромат))) замовила другий раз
Адекватна ціна. Розетка, дякую!
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 150
Мій улюблений кофе. Дякую що він є в магазині.
- Лариса З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Кофе Barista самый лучший, хорошая цена по акции.
- Достоинства:
- Вкус, аромат молотого.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Найкраща кава з Якобсів. Смак зернової кави. Купувала за гарною знижкою бонусами, тому вдвічі приємніше. Дякую, Розетка, що даєте змогу економити.
- Достоинства:
- Нагадує справжню, зернову каву.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день , дякуємо за відгук та вибір
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Чудова кава майже як натуральна
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо , що обираєте Jacobs Barista Editions Americano
- Леся С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 150
Моя улюблена кава
- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день , дякуємо за відгук та те , що обираєте Jacobs Barista Editions Americano
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Представник постачальникаДобрий день . Дякуємо, що обираєте Jacobs, вдячні за вашу лояльність!
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Дуже смачно, ароматно /гарна ідея поєднати мелену каву з розчинною!
- Достоинства:
- Коли нема світла прям рятує і кава запашна і смачна
- Недостатки:
- Мабуть ціна.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Відмінно!
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 150
Моя улюблена кава
- Достоинства:
- Смачна
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Люблю цю каву. Дякую Розетці за швидку доставку!
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 150
Кава гарної якості.
- Инесса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Ця кава -моя найулюблена.Завжди її беру, коли на неї є скидка.
- Достоинства:
- Бадьорить і має гарний смак.
- Недостатки:
- Немає.
- АдрианОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Хороший кофе. Жаль что закончился.
- Константин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Лучший растворимый кофе.
- Достоинства:
- Лучший растворимый кофе.
Богатый
Мені подобається
- Марина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Кава якісна та смачна
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 150
Дуже смачна кава з насиченим смаком!
- Достоинства:
- Без кислинки та зайвої гіркоти.
- Недостатки:
- -----
- Сич О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Ok
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Смачно
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
будем дальше брать
- Достоинства:
- отличное качество
- Иванович В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Не оригинальный вкус
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не оригинальный вкус
Несбалансированный
Степень кислотности
Не выражена
Представник постачальникаДякуємо за коментар. Якщо ви придбали продукцію нашого підприємства проте залишились незадоволені її смаком, будь ласка, зателефонуйте на нашу безкоштовну інформаційну лінію (номер зазначений на пакуванні), наш представник уточнить деталі, необхідні для проведення перевірки.
- Владимир Г***
Полностью согласен! Соблазнился большой скидкой! Теперь имею 2 пакета собственной скпости!
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Чудова альтернатива натуральній каві