Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Фруктовый мармелад Jelly Juice Funny Bears Веселые Медвежата 1 кг (4820175572593)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Володимир д***

Очень вкусный мармелад за свою цену 10/10 цена качество

Достоинства:
    Быстрая доставка вкусный
    Недостатки:
    Нету

Доброго дня, Володимире.

Дякуємо вам за відгук і за те, що обрали продукцію Jelly Juice. Нам приємно, що мармелад «Funny Bears» вам сподобався та ви високо оцінили співвідношення ціни та якості, а також швидкість доставки.

Рекомендуємо також звернути увагу на інші продукти нашого виробництва (продавець РОЗЕТКА):

* шоколадно-горіхові пасти та солону карамель ТМ Family Choc і GOOD ENERGY,
      * горішки зі згущеним молоком, фруктовим желе та горіховими пастами ТМ La Sofi
      * желейний мармелад ТМ JellyJuice
      * дитячі та дорослі желейні вітамінні комплекси ТМVita PharmX.

Ми й надалі працюємо над тим, щоб пропонувати якісні та доступні солодощі для наших покупців. Дякуємо за довіру.

• Станіслав Г***

У середньому вони нормальні, хоча обидві пачки приїхали зліпленими (скоріше за все, вони злиплися ще на складі Розетки, бо пошта доставила їх за одну ніч). Ще смак всюди яблучний, тому як в складі вказано тільки про яблучний сік та лимонну кислоту, медведики відрізняються лише ароматизаторами.

Достоинства:
    Надіслали оперативно, поштою за день; досить деталізовані ведмедики; добре жуються; зручна упаковка
    Недостатки:
    Низька якість заливки, всі ведмедики покриті кратером і задня сторона часто трохи спінена; складно розрізняти смаки
    • Олег

Зліплені, тому що, на початку серпня, в Україні, жара страшенна! Це ж, також треба розуміти. Сир, також, буде зліплений... Замовляв, прийшов цілим шматком... Так що, це не до Розетки.

Дякуємо вам, що поділилися деталями!
      Раді чути, що загалом ведмедики вам сподобались, але дуже шкода, що обидві пачки приїхали зліпленими. Це справді може трапитися, якщо товар певний час зберігався на складі при підвищеній температурі, адже Jelly Juice виготовляються без штучних загусників, тому залишаються максимально м’якими. Ми обов’язково передамо ваше зауваження партнерському складу.

Щодо смаку: основа в нас натуральна — яблучний сік + лимонна кислота — а різниця між видами досягається саме натуральними ароматами та барвниками. Але кожна лінійка має свою інтенсивність аромату, і ваш коментар нам важливий: допомагає коригувати рецептуру там, де це потрібно.

Дякуємо, що відзначили нюанси настільки точно — це дозволяє нам робити Jelly Juice ще кращими

• Анна Г***

Дуже смачний мармелад

Пані Анно, дякуємо вам за чудовий відгук!

Раді чути, що фруктовий мармелад Jelly Juice "Веселі Медвежата" припав вам до смаку
      Ми спеціально створили його таким: яскравим, ароматним і з улюбленим смаком дитинства — щоб дарував радість як малим, так і дорослим.

Нехай кожен кілограм буде солодким настроєм!
      Будемо раді бачити вас знову

З теплом,
      Команда Jelly Juice

• Елла

Класний мармелад, смачний

Дякуємо, Елло, за теплі слова!
      Дуже приємно знати, що Веселі Медвежата вам смакують. Ми справді старались зробити мармелад не лише яскравим, а й смачним.
      Маленькі солодощі можуть додати хорошого настрою

• Оксана К***

Очень вкусные медвежата!!! Буду заказывать ещё.

Достоинства:
    Очень много конфет,КИЛОГРАММ!!!
    Недостатки:
    быстро исчезают

Дякуємо за такий смачний відгук!
      Раді, що Jelly Juice Funny Bears так сподобались! І так – кіло медвежат звучить потужно, але ми знаємо, як швидко вони зникають, особливо якщо ділитися з друзями чи родиною

Ці мармеладки створені, щоб дарувати радість – яскраві, фруктові, з м’якою текстурою. Якщо ще не пробували, саме час замовити й переконатися самостійно

До нових солодких зустрічей!
      З любов’ю,
      Команда Jelly Juice

• Світлана Д***

Дітям дуже сподобалося. Просять ще

**Дякуємо за відгук!**

Як приємно чути, що дітям сподобався **Jelly Juice Funny Bears**! Адже ці яскраві, соковиті ведмежата створені саме для того, щоб дарувати радість і чудовий настрій!

Сподіваємось, що вони й надалі будуть улюбленими ласощами у вашій родині!