- AI аналіз відгуків35 відгуків: 82% позитивних, 10% нейтральних, 8% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доповню відгук,не ркомендую купувати ,доріжка в єксплуатації 3 місяці,без особливих навантажень,в основно ходьба з уклоном,вага 90кг ...Не складаеться!!! Перекос в праву сторону... потрібно везти в сервіс,але враховуючи габаріти це досить проблематично..курьером нової пошти доставка в одну сторону виходить 1800гр,тобто 3600 туди- назад...головне в користуванні менше 3 місяців і вже не працюе!!!
- Достоинства:
- Працювала без зауважень 3 місяці
- Недостатки:
- Зламалась через 3 місяці
Сергію, вітаємо! Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з цією проблемою.
Зміщення полотна в один бік - це природний процес під час експлуатації через нерівномірне навантаження ногами (особливо при ходьбі під нахилом). Коли полотно перекошується, воно блокує механізм складання. Це не є поломкою, і везти тренажер у сервіс не потрібно — все легко регулюється вдома за 2 хвилини.
Увімкніть доріжку на швидкість 3–4 км/год.
Вставте шестигранник (із комплекту) у регулювальний болт на правому торці доріжки (біля заднього ролика) і поверніть його за годинниковою стрілкою на половину оберту.
Зачекайте хвилину, поки полотно зміститься до центру. Якщо зазори з обох боків не вирівнялися, поверніть болт ще на 1/4 оберту.
Як тільки полотно стане рівно, зазори відновляться і доріжка знову буде легко складатися.
Будь ласка, спробуйте зробити це центрування. Якщо виникнуть питання, наберіть нашу сервісну підтримку: +38 (093) 508-00-68, ми допоможемо вирівняти полотно в телефонному режимі.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приїхала оперативно, самою доріжкою задоволений,навіть дуже, шкодую тільки що раніше її не купив...единий мінус,це коли збирав її виявилось що одна різьба зірвана і болт свободно крутиться..але так як це кріплення для пластикової накладки і нагрузки ніякої не несе, то це не критично... а так доріжка супер,багато програм...правда воняе неприемно але думаю з часом вивітриться
- Достоинства:
- Працюе,зручне управління,електричний угол наклона,зручно переміщати
- Недостатки:
- Воняе
Дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені функціоналом доріжки.
Щодо запаху - не хвилюйтеся, це запах нових гумових та пластикових деталей. Він повністю зникне після 1–2 тижнів активного використання та провітрювання приміщення. Прикрий момент із різьбою зафіксували, передамо на виробництво для контролю якості.
Бажаємо приємних та результативних тренувань!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пройшло 2 роки з моменту покупки,все було добре.Сьогодні двигун почав вібрувати,з'явився запах горілого і доріжка видала помилку E5. Тепер треба думати,як її ремонтувати. Судячи з відео на ютуб-двигун накрився. За такі гроші 2 роки експлуатації це мало,при тому що змащував полотно.
- Достоинства:
- Надійна конструкція,хороша амортизація
- Недостатки:
- Якість звуку в колонках ніяка, пульс вимірює неточно
Доброго дня, Дмитре! Дякуємо за детальний відгук.
Нам прикро, що після двох років експлуатації виникла така ситуація. Помилка E5 разом із вібрацією та запахом може свідчити про перевантаження або несправність двигуна чи електроніки, але точну причину може визначити лише сервісна діагностика.
Рекомендуємо звернутися до офіційного сервісного центру - фахівці зможуть у телефонному режимі надати первинну консультацію та підказати подальші кроки щодо ремонту або перевірки двигуна. Телефон сервісного центру вказано на гарантійному талоні.
Дякуємо також за відмічені переваги та зауваження - ваш досвід допомагає нам ставати кращими. - Дмитро
Доповню відгук, змінив двигун і полотно, скоріш за все мало змащував доріжку від чого збільшилось навантаження на двигун. То ж почитайте як правильно змащувати і робіть це частіше. Виробнику рекомендую зробити якийсь датчик температури, який би вимикав двигун або давав сигнал на дисплей про перенавантаження двигуна.
Доброго дня, Дмитре!
Дякуємо, що поділилися додатковою інформацією та власним досвідом експлуатації. Регулярне змащування бігового полотна дійсно є важливим для коректної роботи доріжки та зменшення навантаження на двигун.
Також вдячні за вашу рекомендацію щодо датчика температури - передамо побажання виробнику для врахування в подальших оновленнях моделей.
Бажаємо безперебійної роботи тренажера та комфортних тренувань!
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це моя перша доріжка, тому не маю з чим порівняти. Але я цілком задоволена, вона тиха в роботі, має різні режими. Я зокрема використовую для ходьби. Зручно, що є ручки
Дякуємо, Ольго, за ваш відгук. Приємно чути, що доріжка вам підійшла. Бажаємо вам легких та приємних тренувань!
- Ал Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно придивлявся саме до цієї моделі бігової доріжки. Скажу що вона перевершила всі мої очікування, в роботі тиха,кут нахилу змінює плавно та безшумно, має амортизацію бігового полотна та надійний амортизатор для складання розкладання доріжки. Виглядає круто!!! та надійно!!!Займаюсь на ній з задоволенням
- Достоинства:
- Якість,надійність,ціна
- Недостатки:
- За місяць користування НЕ виявив
Дякуємо за відгук!
Раді, що модель показує себе так добре у використанні.
Нехай доріжка і далі мотивує на нові результати та приносить задоволення від занять!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна доріжка, все як у описі. Збирається легко, є інструкція. Дякую всім, хто залишає коментарі, орієнтувалася при виборі на них. Заказала доставку з підйомом на 10 поверх. Дякую кур'єрам, доставили вчасно і занесли у квартиру.
- Достоинства:
- Тиха, зручна, автоматичний кут нахилу
- Недостатки:
- Не виявила
Людмило, дякуємо за приємний відгук! Раді, що Jogway TJ532C повністю виправдала ваші очікування!
- Анжелика В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна бігова доріжка, не уступає тим що в фітнес залах!
Анжеліко, дякуємо за позитивний відгук! Раді чути, що доріжка вам сподобалася. Гарних вам тренувань!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена біговою доріжкою Jogway TJ532C (by FitLogic). Взяла для ходьби — використовую на швидкості 5,5 км/год з кутом нахилу 15°, все працює ідеально. Дуже тиха, проста у використанні, є пауза при разовому натисканні STOP (натиснути двічі — скидає програму). Має багато програм, хоча поки ще не пробувала.
Пульс вимірює точно, полотно зручне, трохи «збирається» — можливо, потрібно змастити (олія в комплекті є, але флакон незручний — краще одразу купити з довгим носиком).
З чоловіком зібрали за 30 хв. Складається легко, механізм надійний.
Вага в упаковці 73 кг, розміри 176×76×36 см (додаю фото з коробки) — вчотирьох несли на другий поверх, було трохи складно. Рекомендую одразу замовити доставку:)
Загалом дуже рекомендую — супер варіант за свою ціну!- Достоинства:
- Тиха, зручна, надійна, з адекватною ціною. Швидка доставка.
- Недостатки:
- Габарити в упаковці значно більші, ніж очікувала. Краще замовити доставку з підйомом.
Дякуємо за такий детальний та змістовний відгук, Ірино!
Раді, що бігова доріжка Jogway TJ532C вам сподобалась і виправдала очікування. Ваш досвід — дуже цінний і для нас, і для потенційних покупців. Бажаємо комфортних тренувань та гарних результатів!
- Дикун Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Все сподобалось
- Недостатки:
- Поки не виявили
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук
Раді, що бігова доріжка Jogway TJ532C вам сподобалась і виправдала очікування. Бажаємо приємних та ефективних тренувань! Якщо з часом виникнуть запитання — завжди раді допомогти
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав декілька тижнів тому Jogway TJ532C (by FitLogic) і залишився повністю задоволений! Доріжка тиха, плавно працює, а завдяки амортизації бігати на ній комфортно навіть при інтенсивних тренуваннях. Великий вибір програм дозволяє урізноманітнити тренування, а зручний дисплей дає всю необхідну інформацію — швидкість, калорії, відстань.
Двигун працює стабільно, не перегрівається навіть при довготривалому використанні. Конструкція міцна, зібрана якісно, і що важливо — компактно складається, що дуже зручно для квартири.
Рекомендую всім, хто шукає надійну доріжку для дому!- Достоинства:
- Гарна система амортизації, не відчувається ударного навантаження на коліна
- Недостатки:
- Не виявлено! чудове співвідношення ціна/якість
Доброго дня, Іване!
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук і високу оцінку бігової доріжки Jogway TJ532C! Нам дуже приємно знати, що вона виправдала ваші очікування і допомагає тренуватися комфортно вдома. Бажаємо вам нових спортивних досягнень і тільки позитивних вражень від кожного тренування!
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка, все працює
- Недостатки:
- відстань ніби не в км, а в милях
Шановна Анно!
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку!
Раді, що бігова доріжка Jogway TJ532C та рівень сервісу вам сподобались.
Бажаємо вам приємних та ефективних тренувань!
- Харчук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює як швейцарський годинник. Займаюсь більше року декілька разів на тиждень бігом ходьба. Рекомендую до покупки!
Дякуємо за відгук! Раді, що бігова доріжка відповідає вашим очікуванням і слугує надійним помічником у тренуваннях. Бажаємо вам продуктивних занять!
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мною була придбана дана бігова доріжка і при її збиранні виникла проблема – ліву вертикальну стійку не можливо закрутити, оскільки отвір кріплення на самій стійці не співпадає з отвором на нижній частині. Другий день чекаю на відповідь від служби підтримки Розетка (пошта, телеграм, чат) - реакції нуль - супер підтримка! Відповіді від сервісної служби теж нема! Зв'яжіться зі мною!
Дякуємо за ваш відгук і приносимо вибачення за незручності, які виникли при збиранні бігової доріжки. Ми розуміємо, наскільки важливо отримати швидку підтримку, і прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми вже передали ваше звернення до сервісного центру для прискорення вирішення проблеми. Для оперативного зв’язку з нашою сервісною службою, будь ласка, зверніться за номером: Сервісний центр +38 093 508-00-68
Ми зробимо все можливе, щоб якнайшвидше вам допомогти. Дякуємо за ваше терпіння і сподіваємося вирішити проблему найближчим часом!
- Лунич Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто непорядно від Розетки,забрали доріжку з точки видачі біля 16.00 сьогодні,заходила на сайт перевірити ціну і комплектацію,так як доріжка приїхала в жахливому стані,коробка прорвана,царапини на самій доріжки ,проте вирішили що то не критично доріжку забрали .І що я бачу ,зразу поміняли ціну ,при чому дуже суттєво .Бонусів за покупку нуль ,незважаючи на саму ціну покупки.Це нечесно до покупців таке відношення.Оформлюю повернення
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь тиждень, все чудово. Для моїх параметрів 190см і 90кг, довжини та ширини бігового полотна достатньо для комфортних тренувань. Конструкція надійна, є запас міцності. Рівень шуму прийнятний. Хотілося б більш сучасну панель управління, бо синій екран, кнопки та роз'єм навушників 3,5мм трохи застаріло для 2024 року.
На мою думку, це найкращий варіант за співвідношенням ціна-якість.- Достоинства:
- Відчувається запас міцності конструкції. Тренуватись комфортно.
- Недостатки:
- Модель виглядає дещо застарілою з точки зору екрану, управління кнопками, роз'ємів.
Доброго дня Тарас. Дякуємо за ваш детальний відгук і високу оцінку. Раді, що бігова доріжка відповідає вашим потребам і забезпечує комфорт під час тренувань. Зауваження щодо панелі управління обов’язково передамо до відділу розробки – це важливий момент для вдосконалення майбутніх моделей. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, звертайтеся – завжди раді допомогти.
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Благодарю, всем доволен!
- Недостатки:
- Пульс пишет некоректно
Доброго дня Віталій. Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь доріжкою вже більше року.
Обирав модель з автоматичною зміною куту нахилу, щоб в процесі тренування не зупинятись та не переналаштовувати полотно вручну.
Все працює відмінно. В коментарях та оглядах пишуть, що в характеристиках бігових доріжок часто завищують максимальне навантаження і треба обирати модель з запасом. Ця доріжка без проблем справляється з моєю вагою 119 кг (при вказаному максимальному навантаженні 120), тож тут параметри відповідають дійсності. Кут нахилу також регулюється прямо під час пробіжки.
Доріжку можна спокійно зібрати самому , у мене на це пішло близько 40 хвилин. З плюсів те, що коробка вміщується у звичайному ліфті, не треба підіймати сходами. В комплекті присутнє силіконове мастило (ним потрібно раз в декілька тижнів обробляти полотно), якого вистачить на декілька нанесень. В процесі користування придбав велику банку з розпилювачем, якою користуватись значно зручніше.
Бігове полотно досить просторе, при зрості 190 см, ширини та довжини цілком вистачає. Хороша амортизація. Для більшого комфорту придбав спеціальний килимок (доріжка встановлена на ламінаті і протягом годинного кардіо без килимка могла на декілька сантиметрів з'їжджати).
На панелі присутні динаміки, AUX вхід та USB роз’єм для підключення флешки. На дисплеї відображається інформація про активну програму, час тренування, швидкість та кут нахилу. Кнопки зміни швидкості та нахилу продубльовані на безпосередньо ручках, що дуже зручно.
Якщо у вас в кімнаті мало місця, полотно після використати можна підняти майже у вертикальне положення. Назад опускається завдяки натиску ногою на спеціальну відмітку, повільно та без необхідності його притримувати.
За свої гроші - топова доріжка, яка справляється з важкими (в прямому сенсі) та тривалими задачами, а не простоюватиме як декоративний елемент інтер'єру.- Достоинства:
- Автоматична зміна куту нахилу, якісна амортизація.
- Недостатки:
- Досить тихі динаміки, але у будь-якому разі зручніше під час пробіжки слухати музику/передачі в навушниках
Доброго дня Ігор. Дякуємо за детальний відгук та високу оцінку нашої бігової доріжки! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю продукту та його функціональністю.
Особливо тішить, що модель виправдала очікування щодо максимального навантаження та зручності у використанні, а також підходить для вашого зросту та потреб у тренуваннях. Ваша рекомендація щодо придбання килимка для стабільності та додаткового мастила є дуже корисною для інших користувачів – дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
Якщо у вас виникатимуть питання щодо обслуговування чи використання доріжки, наша команда завжди готова допомогти. Бажаємо вам нових досягнень та приємних тренувань!
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь місяць,нарікань наразі нема. Доріжкою задоволений,не шумна,полотно ще не змащував.
- Достоинства:
- Надійна конструкція,хороша амортизація
- Недостатки:
- Якість звуку в колонках ніяка, пульс вимірює неточно
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви задоволені доріжкою та її роботою. Для тривалого та безперебійного використання рекомендуємо регулярно змащувати полотно, як зазначено в інструкції. Якщо виникнуть питання, звертайтеся, завжди готові допомогти.
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся більше року. Взяв через серйозні проблеми з хребтом, в звязку з сидячою роботою і дуже низькою фізичною активністю. Доріжка виглядає надійною, комфортна, достатньо широка і довга. Ручки, стійки надійні - висів на них повністю :D Вага 63кг, зріст 177. Ходжу зі швидкістю 4-6 км/год, більше подобається давати навантаження на ікра за рахунок кута нахилу, а не швидкості. 15 кутів добре і 16 км/год максимальна швидкість, чого навіть достатньо для тренування спортсменів на довгі дистанції регіонального рівня :D. Як на мене з моїми швидкостями негучна, 10+км/год дуже навіть шумить, але вдень зовсім не критично, 16 км/год - шум фабричного станка.
Доброго дня Назар. Дякуємо що знайшли час написати відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою.
- ЕлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Решила приобрести себе беговую дорожку, так как «сидячий» образ жизни и «удаленка» дают о себе знать. Вес не то, что ползет вверх. А таки, скачет или бежит….Долго выбирала, в основном опираясь на характеристики двигателя и конечно же- отзывы. Наткнулась на данный вариант. 15.07 забрала заказ с пункта выдачи- коробка оказалась очень даже внушительной. И тяжелой, около 75 кг (на все). Отдельное спасибо ребятам из пункта выдачи, которые помогли погрузить сие чудо)) Сама коробка вроде как не была повреждена, но была грязновата. Я понимаю, что она ехала, но хочется быть уверенным в отсутствии человеческих повреждений. При открытии, все было очень хорошо упаковано. Но не зафиксированы поручни. Что при вытягивании из коробки и переносе, усложняет задачу. Далее- инструкция. Действительно очень!! простая и понятная. Даже первоклассник соберет. Весьма!! порадовало наличие ключей для закручивания болтов! И их упаковка. Вот прям отдельное спасибо! Минус- в инструкции маленькие картинки и не совсем ясно как соединять проводок с пультом управления. Боялись повредить, но присмотревшись поняли как присоединять. В инструкции очень четко указали как обслуживать и проверять дорожку. Минус- сказано, что она смазана силиконом на заводе. Под полотном сухо, как в Сахаре. Так что проверяйте. Первый запуск- все прошло отлично. Прошлась и побегала. Не понравилось, что есть минимальные шумы в двигателе. Я думаю, что это лента. Все-таки она склеена. Пока что больше сказать не могу, так как только начинаю пользоваться. В общем начинаю свой путь к здоровью. Обязательно напишу отзыв через полгода! Даже поставила напоминание))
- Достоинства:
- Материал дорожки, прочность конструкции, простота в установке, наличие детальной инструкции и всех необходимых инструментов. Легко складывать и передвигать.
- Недостатки:
- Царапины на корпусе. Пластик сзади пульта управления не эстетичный (есть фото), стук ленты, нету заводской смазки силиконом, не указано как соединять тросик с пультом. Мелкие картинки в инструкции
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь два дні, поки що все влаштовує. Моя вага 112 кг - доріжка справляється на ура. Єдиний не долік - це погана різьба одного отвору під гвинт пластикового захисту. Зібрав самотужки за 30 хвилин і побіг)
- Михайло С***
Доброго дня! Наскільки вона гучна в работі? Я маю на увазі сам двигун, на скільки його чутно?
- Назар
я би сказав тиха, не безшумна - 2/3 з 10
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бігову доріжку зібрав, працює. На перший погляд хороша, час покаже. Тільки подарунка- захисний килимок не отримав. Також с доставкой вийшло не дуже гарно. Коли замовляв доставки безкоштовно до точки видачи Розетка не було, була тільки доставка Новой почтой за 499грн. Замовив Новой, і тут раптом через 3 дні з'являється безкоштовно доставка до точки видачи. Заказ відмінити не дали і подарунка не отримав. Думаю я тепер довго нічого заказувати не буду..........
- Кристина М***
Доброго дня)
Дивлюсь на цю бігову доріжку)
Може, доповните відгук, як Вам вона у використанні?
Дякую.
- Николаев А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після ретельного огляду бігової доріжки Jogway TJ532C, хочу поділитися своїми враженнями. Цей тренажер вразив мене своєю сучасною конструкцією та функціональністю. Максимальна швидкість 16 км/год та електрично регульований кут нахилу дозволяють налаштовувати тренування за своїми потребами.
Вражає міцна рама, яка витримує вагу до 120 кг, забезпечуючи надійність та стабільність під час тренувань. Регульована система амортизації Air-Cushion робить тренування комфортним та менше навантажує суглоби.
Особливо сподобалася зручна консоль керування з LCD дисплеєм, де можна вибирати різні програми тренувань. Також можливість підключення зовнішніх пристроїв через роз'єм AUX здивувала мене позитивно.
Бігова доріжка Jogway TJ532C видається мені ідеальним вибором для тих, хто прагне покращити фізичну форму та отримати насолоду від ефективних тренувань вдома.- Достоинства:
- Проста у використанні, Надійність, Різноманітність програм, Амортизація
- Недостатки:
- Не корректно работает измерение пульса
Дякуємо за приємний відгук та за високу оцінку!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зробив замовлення через епл пей, гроші зняли а в статусі товару пише неоплачено, служба підтримки не відповідає, очікую відповіді
- Оля
звреніться до підтримки ссылка
Доброго дня. Зв'яжіться будь ласка до підтримки Розетка в телеграм @Rozetka_helpBot
- Богдан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доріжку придбав тиждень назад, користуємося усією сім'єю кожен день і ніяких нарікань, окрім непрацюючого адекватно вимірювачу пульсу, поки що немає. Механізм складання допомагає трішки зекономити місця в кімнаті, хоча відсутність вимикача на панелі під дисплеєм трохи дратує. Але це дрібниці, в цілому враження від доріжки тільки позитивні.
Доброго дня. Дякуємо за високу оцінку, та за приємний відгук.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша доріжка. Користуюсь майже рік. Проблем нема ніяких. Проста у використанні. Класно що є безліч програм. Витримує вагу 130 кг при заявлених 120 кг
- Достоинства:
- Проста у використанні, надійна, витримує вагу 130 кг при заявлених 120 кг
- Недостатки:
- Недоліків незнайшов за майже рік користування
Доброго дня Олександре. Дякуємо за високу оцінку, та за приємний відгук.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перша бігова доріжка, не враховуючи доріжок із спортлайфу (які в іншій ціновій категорії). Купляв тут, коротко про враження
1. Виглядає надійною, важка, надіюсь прослужить довго, використовувати буду регулярно.
2. Про вимірювання пульсу - скажем так, функція просто не працює. Показує на рівні 70-75, при утримуванні понад хвилину може піднятись до 90-100, а може і не піднятись. Це при тому, що в момент виміру важко ковтати воду і сильна задишка (маю на увазі, що реальний пульс в цей момент не менше 170)
3. Мій зріст 1.79 см та вага 95 кг +-. При бігу в момент приземлення стопи час від часу можу відчувати ефект "продавлювання" бігового полотна до механізму прокручення, чи щось типу того (в цей момент доріжка просто на долю секунди тормозиться). Швидкість бігу 8.5-9 км/год. Складно уявити, що буде при збільшенні швидкості до умовних 12 км/год, боюсь, бігати просто буде не можливо. При ходьбі (швидкість 5-6 км/год) нічого подібного немає. Тим не менше, ставлю під серйозний сумнів технічні характеристики 120кг маси людини. Майте на увазі.
Загалом як на мене класний варіант в цій ціновій категорії, можу рекомендувати (проблема з вимірюванням пульсу не критична, а продавлювання полотна надіюсь усунути із зменшенням власної ваги (але це не точно))- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Проблеми із вимірюванням пульсу, ефект "продавлювання" полотна при бігу
- Сергій К***
Доповнюю відгук
Вагу скидає, з 97 кг опустив до 87,5, і знижується далі.
Проблема з "продавлюванням" полотна зникла десь приблизно на 2 місяць користування доріжкою. Не впевнений що це було, може щось тимчасове. набирати назад до 97 щоб перевірити, не хочу.
Вимірювання пульсу остаточно вмерло - пише щось в районі 65-75 завжди, навіть коли я течу як свин вже після 30+ хвилини інтенсивного заняття.
Ще коротко розкажу про програму заняття, може комусь допоможе.
Особисто я не бігаю (при бігу через пару днів починають боліти сильно кіісти між стопою та коліном, напевно велика вага, або просто слабі м'язи ніг), а просто ходжу - швидкість 6 (можна починати перших 10 хвилин зі швидкості 6.5). Кут нахилу перші місяці був також 6, зараз завжди на рівні 9, або інколи ставлю на 12 на деякий час. Займаюсь в районі 40-50 хвилин (якщо дуже влом, то ~30 хвилин). Займаюсь постійно, 7/7. Якщо прям дуже влом - то 1 день в тиждень роблю вихідний, але не частіше. - Михаил С***
Доброго дня! На скільки вона гучна? Дякую за відповідь.
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доріжка куплена в грудні 2021.
За пів року щоденного використання жодних нарікань.
регулярно змащувати силіконом доріжку і все гуд.
конструкція надійна, автоматичний підйомник працює добре.- Достоинства:
- Надійна конструкція, складний механізм- зручно при прибиранні та догляді.
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У використанні вже місяць; найбільші плюси - конструкція досить міцна, товстий метал - сподіваюсь, що зо два роки послугує. Також якісна амортизація - сусідам знизу не гупає.
Щодо вимірювання пульсу - так, іноді застигає на 70, іноді рахує нормально, але тримати датчики треба із півхвилини. Все одно зручніше користуватись фітнес-браслетом - там миттєво все показує- Достоинства:
- Компактна в складеному вигляді; тихо працює
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добавляю фото
- Достоинства:
- Стильно, мощно, надежно, красиво
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставили новой почтой, в принципе без проблем ) Насчет подъема на 2-ой этаж - договорился с курьерами. Сборка по инструкции без спешки заняла минут 30-40, инструкция немного бестолковая местами... но последовательность сборки задана правильно, а "нахомутать" там никак - все предельно интуитивно понятно. Самой трудоемкой частью процесса было извлечение изделия из ящика- тяжелая зараза ) Первые впечатления от покупки - СУПЕР!!! Стильно, мощно, надежно, красиво - вот пожалуй так можно описать впечатления ))) Пробное включение провели в этот же вечер. Работает, не шумит, отличный выбор сделан! Чтение инструкции и освоение программ - это уже завтра )
- Достоинства:
- Стильно, мощно, надежно, красиво - вот пожалуй так можно описать!
- Недостатки:
- на шаге 4 при креплении правой нижней декоративной панели не удалось затянуть до конца... то ли не по резьбе пошло, то ли и было с брачком... но абсолютно не существенно и ни на что не влияет по сути )
- Горб И***
Здравствуйте прошёл почти год с пусть вашего отзыва, можете пожалуйста написать как он ведёт себя сейчас, все ли работает и может какие-то минусы появились за это время ??
- Костянтин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволений покупкой. Зібрали в двох з братом швидко. Чудово працює, без нарікань. Єдине коли підєдную телефон до колонок музика грає не якісно.
- Достоинства:
- Дуже простий при зборкі. Чудово працює.
- Недостатки:
- Динаміки працюють не дуже якісно
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дорожка понравилась, качество действительно не плохое, НО не корректно работает измерение ритма сердца, всё время показывает 70-71, даже после активного бега 15-20 минут, пульс показывает 69-70(((( скорее всего буду возвращать
- Достоинства:
- Внушающий, качественный внешний вид
- Недостатки:
- Не корректно работает измерение пульса
- Представитель поставщика
Добрый день, Ирина
Обратитесь , пожалуйста в сервисный отдел 044 364 83 65, чтобы уточнить Вашу проблему.
- Андрей Б***Продавец: Rozetka
Хорошая беговая дорожка. Не шумная и не занимает много места
- Достоинства:
- Тихая и удобная
- Недостатки:
Доброго дня Андрій. Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою.
- Роман Б***Продавец: Rozetka
Купили эту дорожку уже как месяц назад.Дорожка хорошая для дома.Собирается легко.Есть 8 разных программ . Амортизация хорошая.
- Olechka K***Продавец: Rozetka
очень нравиться мне)))
- Достоинства:
- качество
- Недостатки:
- нету
Добрий день, Olechka
Дякуємо за відгук.
Сподіваємося, що тренажер і далі буде приносити вам тільки позитивні емоції.