Отзывы покупателей о Виски Johnnie Walker Red Label выдержка 4 года 1 л 40% (5000267013602)
- AI аналіз відгуків110 відгуків: Позитивні: 65%, Нейтральні: 10%, Негативні: 25%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Валерій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Класика. Було круто коли були оці набори з носками і з камінням. З камінням не встиг придбати, а носків маю купу
- ДмитрийПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
НЕ БРАТЬ!!! Это паленка! Дешняковая паленка! Абсолютно другой вкус, вкус разведенного коньяка с водой. Нот нет никаких! Это не ред лейбл!!
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Антон Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Віскі перевірений часом
Представник постачальникаАнтоне, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- валерий з***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Самогон крашенный
Представник постачальникаВалерію, дякуємо за ваш відгук.
Ми розуміємо, що сприйняття смаку є індивідуальним для кожного. Шкода, що цей напій не виправдав ваших очікувань. Дякуємо, що обираєте Johnnie Walker.
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Мені подобається,а саме головне —не болить голова на наступний день))
Представник постачальникаЯрославе, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- Віталій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Рекомендую
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.35
Абсолютно стандартний й невиразний віскі з м'яким достатньо смаком й слабеньким ароматом.
Вважаю в категорії до 8 баксів за пляшку це чудовий варіант.
Ідеальний гадаю для коктелів. Якщо вживаєте чистим й шукаєте більш насичені та глибші смаки, то це не ваш вибір.- Достоинства:
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Смачно
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
Представник постачальникаВолодимире, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Дякую. Гарний товар!
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Гарний товар. Дякую
- Достоинства:
- Смачно
- Недостатки:
Представник постачальникаВолодимире, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- Валерия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Пью его давно, ещё до новогодних года,был очень мягкий и сладковатый, а сегодня купила на Адмиральском и тхне спиртом, сладости нет совсем, пить можно, но жестковато
- Достоинства:
- Цена/качество
- Недостатки:
- Иногда больше спирта
- Євгеній З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Чистяком пити, не смачно, з колою ок
- Достоинства:
- Не болить голова зранку
- Недостатки:
- Різкувато, запах спирту
- Михайло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Шмурдяк. Він може подобатися тільки самогонщикам )))).
Представник постачальникаДобрий день.
Михайло, дякуємо за ваш відгук! Смак — це індивідуальне відчуття для кожної людини. Нам дуже прикро, що цей напій не повністю задовольнив ваші смакові вподобання. Ми цінуємо, що ви обираєте Johnnie Walker.
- Чередниченко Э***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Гарний віскі,м'який,досить приємний,голова не болить від нього.Але як на мене трохи забагато торфу
- Достоинства:
- М'який
- Недостатки:
- Торф
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Купил его 3 января был привкус какой-то пластмассы, до этого было все хорошо. Сейчас думаю на счет дальнейшей покупки
- Достоинства:
- Нет на данный момент
- Недостатки:
- Привкус пластмассы, брал на широнинцев и нескорених
- попович е***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Купил в магазине розетки 0.5. Очень зашел. Женщинам не понравилось. Я их понимаю им сладости нежности подавай. А это хороший качественный мужской напиток с характерным послевкусием и теплом и не смешанным вкусом. Голова не болит.
- Сергій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Доступна ціна
- Артем К***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Вирішив взяти на заміну Cattos , то як на мене порівнюючи схожу цінову категорію у цього Реда занадто різкий спиртовий післясмак. Від нього морщишся і хочеш чимось закусити-запити. Просто б'є спиртягою після смакування. Рекомендую зелений Cattos щоб відчути м'який смак віскі. Цей треба пити залпом під сєльодочку
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Обычный виски за свою цену.
- Достоинства:
- Недостатки:
- За эту цену не обнаружил
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Все добре
Представник постачальникаДмитре, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Отлично
Представник постачальникаОксано, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- Володимир М***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Честный скотч. С торфяными оттенками и тонким вкусом. Лучший шотландский виски, который можно купить за эти деньги
- Достоинства:
- Цена. Качество.
- Недостатки:
- Их нет.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Хороший виски , мягкий , если выпить в меру , через несколько часов отпускает и последствий не оставляет
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Найкращий варіант в бюджетному сегменті.Приємно смакує в чистому вигляді.
- Достоинства:
- Ціна, приємний, м'який.
Представник постачальникаАндрію, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- Іраклій У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Отличный виски
На утро не сушило голова не болело
Рекомендую- Достоинства:
- Голова не болело
- Ігор А***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Купив у Тернополі.Це не віскі!!!!!!!!!
- Віктор П***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Віскі Лейбл, яке Розетка продає з дозатором тобто шариком, фальсифікат, або як повідомляють працівники випускається для ринку України, в Європі зокрема Германії та Прибалтики друзі привозили, що Ред чи Блек Лейбл жодного разу дозатора не було і по смаку відчувається, і читаючи коментарі спеціалістів які кажуть купувати з дозатором оригінал раджу зайти на офіційний сайт і подивитися рекламний ролик, де дозатор відсутній апріорі, тобто для Європи одне віскі, а для України спеціальні пляшки з дозатором Карл?.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле.
Дякуємо за звернення.
Представник постачальникаДоброго дня.
Вікторе, дякуємо за ваш відгук.
Продукція торгової марки Johnnie Walker: Red Label та Black label в літражах 0,7 та 1 літр, що експортується з 2022 року захищена спеціальним дозатором. Причина використання такого досить дорогого методу укупорки - боротьба з контрафактом і використання незворотньої тари. На ринок Федеративної Республіки Німеччина та в країни Балтії, напій постачається в стандартній упаковці. Більше того, всі ринки об’єднаної Європи, а також мережі магазинів безмитної торгівлі отримують шотландський віскі ТМ JW в стандартизованій упаковці без додаткового захисту продукту.
Також, для перевірки оригінальності алкоголю рекомендуємо звернути увагу на такі ознаки:
- ціла акцизна марка;
- ціла кришечка;
- наявність контретикетки з даними про імпортера (для продукції Johnnie Walker це має бути компанія "Баядера Логістик");
- при скануванні QR-коду на акцизній марці має бути вказано, що марка видана компанії "Баядера Логістик"
Сподіваємося, ця інформація допоможе вам впевнитися в оригінальності продукції!
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Віскі якісний. Дякую!
Представник постачальникаАндрію, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Все добре
Представник постачальникаОлександре, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- Валерий П***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Вчера купили Джони Волкер Ред лейбл, это закрашений хороший самогон но не
поделка 100%,человечек должин бить рельефним и литьё должно бить в месте с бутылкой а у меня наклейка наклеенная просто на бутилку,акциз не сканируется, в общем это поделка.- Достоинства:
- Не рекомендую
- Недостатки:
- Одни недолики
Представник постачальникаВалерію, дякуємо за Ваш відгук.
Запевняємо, що в магазині Rozetka представлений лише оригінальний алкоголь,в чому Ви зможете впевнитись звернувши увагу на такі ознаки:
- ціла акцизна марка;
- ціла кришечка;
- наявність контретикетки з даними про імпортера (для продукції Baileys це має бути компанія "Баядера Логістик");
Сподіваємося, ця інформація допоможе вам впевнитися в оригінальності продукції!
- Таня П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Рекомендую
- Достоинства:
- Смак, ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- Марина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Найкращий віскі, що може бути.
Представник постачальникаДобрий день!
Марино, дякуємо за Ваш відгук!
Нам приємно знати, що ви обираєте Johnnie Walker.- Олексій В***
Та ні, не найкращий це точно. Для коктейля ще можна. Але не більше)
Самий базовий односолодовий на порядок кращий.
Тому так краще не казати. - Микола І***
Та ні, ціна/якість одна з кращих (блендед). Навіть більше - блек лейбл непогано, але навряд чи вартує того (куштував і те і те). От скажімо Jack Daniel’s old #7, на ніс - попкорн кленовий, він цікавий, незважаючи на вік, ну смак туди сюди. Red - глибший. Ще раз, це лише за цю цінову категорію. Односолодові не чіпаєм. І звісно ніяких міксів, тільки продукт, як є.
- Таня П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Чудовий смак. Рекомендую
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- Валерия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Первый раз за всё время оригинальный оригинал))очень вкусно, не пила Рэд лет 6
- Достоинства:
- Оригинал
- Недостатки:
Представник постачальникаВалеріє, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Якість непогана, але здається змінилася трохи на гірше, а може просто запити стали вищі. В загальному нормальний віскі, завжди буде доречним на гулянці.
- ЮрийПродавец: Rozetka. Объем: 0.5
Розведений зафарбований спирт
Представник постачальникаДобрий день, Юрій.
Дякуємо за ваш відгук!