Отзывы покупателей о Перчатки боксерские Kayo тренировочные Искусственная кожа 12 унций Черные / Красные (KRBG-170-12)
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 12. Цвет: Черный / Красный
Три тренеровки і перчатки почали рватись
Доброго дня. Нам дуже прикро це читати. Просимо звернутися з чеком за поверненням/заміною, щоб ми змогли дослідити товар та визначити його недоліки для подальшого усунення проблеми.
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10. Цвет: Черный / Синий
Якість наче норм, зручні, руки не пріють
- Достоинства:
- Добре пошиті, гарно сидять, не жарко
Дякуємо за відгук!
Гарного Вам дня!
- CAT. A***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10. Цвет: Черный / Красный
Две недели тренировок и перчатки порвались на сгибе (где кисть). Что говорит о том, что качество очень и очень плохое. Не рекомендую вообще.
- Достоинства:
- Недостатки:
- качество плохое, швы расползлись
Доброго дня Артем. Нам дуже прикро що це сталось з продукцією ТМ "KAYO", адже якість перевірено роками сотнями професійних спортсменів. Виробництво даної продукції мають багаторівневу структуру перевірки якості та сертифіковані
в багатьох Європейский країнах. Для повернення рукавиць зверніться будь ласка до кол-центру Розетка. Ми з радістью Вам замінимо їх та будемо вдячні за позитивний відгук. Разом до перемог!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10. Цвет: Черный / Синий
Хороший перчатке
- Ярослав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 16. Цвет: Черный / Красный
Якість топ,тренуюсь довгий час в них
Ще нарікань не було- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки що не помітив
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 12. Цвет: Черный / Красный
Гарні. На руці сидять добре. Декілька тренувань витримали, гадаю далі все буде добре.
- Достоинства:
- Є вентиляція, рука не так сильно пітніє.
- Недостатки:
- За цю ціну немає.
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 14. Цвет: Черный / Красный
Зображення не відповідає дійсності, на фото емблема KAYO на липучці нанесена на шкіру фарбою, це і було для мене вирішальним зробити вибір у бік цих рукавиць, на ділі вона нашита як звичайна нашивка. Якість наче непогана треба дивитись як покажуть себе в роботі, на лізли на руку ХXL(22 см ширина)з обмоткою плотновато але думаю ше розійдуться
- Достоинства:
- Якість, розмір
- Недостатки:
- Фото не відповідає дійсності
- Андрей Б***
Внутрішня частина порвалася за 1.5 місяці тренувань, 1 раз на тиждень на мішку хвилин 40
- Антон
Порвалась підкладка під якою вже білий наповнювач?