Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Стабилизатор напряжения Kemot SER-3000 3000VA 5% (5901890019071)

Есть в наличии

4.8/5
Оценка пользователей 4.8/5
  • Отзывы про товар продавца RozetkaEU
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Добавлю до попереднього відгука по поводу різних параметрів (у паспорті і на самому корпусі стабілізатора).
    Була вхідна напруга 262 вольта. Стабілізатор у захист не перейшов. Скорше за все таки працює як написано у паспорті до 270 вольт.

Достоинства:
    Працює нормально.
    Недостатки:
    Пока не виявив.
  • Виктор С***

Довісок!

Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Доброго дня! Сьогодні отримав і пару годин тому підключив. Усе нормально працює. АЛЕ - є питання!!!
    Інструкції на українській або "рашистскій" мові немає.
    Є дві розетки сзаді! Але по фотках не видно, що вони різні!!! Одна "з вусами" по бокам, а друга із штирьом!!!
    У інструкції і у опису написано, що стабілізує від 150 вольт ДО 270ти вольт!!! А на аппараті написано - від 145 до 260!!! вольт!
    Це як? Кому вірити?
    Індікатор вхідної напруги плаває. У мене, на цей момент!!!, показує 235-239-240- 242 вольта. Перевіряв двума різними приспособами (релє напруги і тестер) - аналогічно!!! То біш, ну -точно. Вихідну напругу також подивився. Різними "цяцьками" різниця в 1 вольт!!! 229-230 вольт!!! Не було великих понизень і прєвишеній напруги у сєті, тому, як спрацює - не можу сказати.
    Як СТАБІЛІЗАТОР на цей момент - рекомендую!!! Вважайте - це СТАБІЛІЗАТОР скачущії напруги!!! А не зарядна станція!!! Немає напруги - не працює!!!

Достоинства:
    Габарити невеликі, працює тихо (у мене вентилятор ще не включався для охолодження) і "переклацання" для вирівнювання напруги ще не було!
    Добра ціна!
    Недостатки:
    Раніше написав - інтрукція на "іноземних мовах", різні розетки на виході (на фото не видно) і різнобачення праметрів на "залізяці" і у паспорті НА НЕЇ Ж!!!
  • Наталия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Полностью отвечает характеристике.Держит напряжение отлично.

Недостатки:
    Нет кабеля соединения.
  • Александр П***

Заявленные функции выполняет

• Ганна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Доброго дня , замовила стабілізатор, кур'єр доставив прямо додому..... Хотіла перевірити його . Але неприємним сюрпризом було те, що в комплекті немає кабелю.... І при замовленні не попередили. Я б заказала окремо його ...

Дякуємо за звернення.
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Надія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Поки роботою задоволена. Єдиний нюанс кобель із заземленням потрібно купляти окремо бо пристрій зроблений як для країн Євросоюзу так і для України. В комплекті із стабілізатором кабель не йде.

Достоинства:
    Напишу як стабілізатор попрацює місяць. А така один день роботи важко сказати які є переваги і недоліки.
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Не корестуйтесь, дуже довго чекав, відправили в інше відділення, навіть не погодили по телефону. Служба підтримки розетки жодної участі не приймала та не відповідала поки самостійно не почав з'ясовувати відносини з міст експрес. Як інвалід оформив в найближче відділення а отримав відписки. Прошу звернути увагу менеджерів розетки на таке обслуговування.

Доброго дня!
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Владислав С***

це все ясно, а про сам стабілізатор є щось сказати цікаве?

• Олександр Б***
    Продавец: RozetkaEU

Стабілізатор не прислали, кошти не віддали

• Володимир К***
    Продавец: RozetkaEU

Замовлення чомусь не можу скасувати!!!!!!!

Дякуємо за звернення.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Константин А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Діамант