Отзывы покупателей о Водка Хортиця Серебрянная прохлада 1 л 40% (4820163121666_4820229031236)

• Андрій В***

Добре

• Валерій Г***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Купили перший і останній раз, цей так званий напій. Відкоркували немає дозатора, різкий запах спирту. Однозначно не рекомендую, більше того радив би, торговій марці контролювати якість своєї продукції.

Достоинства:
    Не відчули
    Недостатки:
    Різкий запах, немає дозатора, смак.
    • Олександр Ф***

Погоджуюсь! Такого ''шмурдяка'' я не пив давно. Хортиця зіпсувалась

• Владислав Р***

Гарний смак та аромат(нема запаху спирту)

• Оксана П***

Заказывали 3 бутылки водки по 1 литру каждая и 2 литра пива Faxe. Всё доехало отлично, упаковали очень хорошо, большое спасибо!)

Достоинства:
    Всё! Доставка, упаковка, товар, всё супер.
    Недостатки:
    Нету
  • rokhatlukum

Якісний напій приємний в вживанні, як для такого напою. Чудове самопочуття наступного дня

Достоинства:
    Не болить голова
    Недостатки:
    Не помічено
  • Сашко П***
    Продавец: Rozetka
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Вирішив написати відгук, щоб застерегти інших не купувати дану продукцію. На всі свята останні роки я виключно купував саме Хортицю, так як цей бренд, до останного часу, зарекомендував себе як абсолютно якісний продукт. Але не тут то було. Вчора, після відкриття цього "шмурдячка", був здивований відсутністю дозатора. Але це не головне. Приклавши цю "божественну амфору" до носа відчув різкий запах спирту. З прекрасною закускою мій організм осилив грам 150. Далі шлунок попередив про "зворотню реакцію", якщо я продовжу над ним ці тортури. Звичайно, кожному своє. Комусь і кобила зійде за наречену. Але мій двадцятилітній досвід сомельє підказує, що продукція даного виробника не якісна. І купувати вам її категорично не раджу!!!
    P/S.Опис стосувався звичайного виду Хортиці. Люкс і Преміум до нього не відносяться. Можливо там технологія виробництва інша.

Достоинства:
    Красиво оформлена пляшка
    Недостатки:
    Спирт з водою
  • Клим
    Продавец: Rozetka
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Если нормально охлажден - пьется приятно, да под грибочки и в хорошей компании! ))

Достоинства:
    Нормальный напиток, пьется приятно, не обжигает
    Недостатки:
    Не заметил
  • Роман

сколько в ящике бутылок 1 л. и 0,7