- Артур Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
через год планшет просто перестал её видеть
Представник брендуДобрый день!
Уважаемый Артур! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашей карты памяти. Мы понимаем ваше негодование: ситуация действительно крайне обидная.
Обратитесь, пожалуйста, в сервис по гарантии.
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Качество на должном уровне
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Не заслуговує і одної зірочки!
Нікому не раджу купувати Kingston, бо це вже третя картка, яка перестала відповідати.
Чоловік каже, що це збій контролера, який заблокував форматування, запис і стирання.
Колись славетний бренд штампує непотріб. Гарантією скористатися не зможу, бо на картці фото і відео з моєю дитиною.
Зараз купила картку іншого бренду і перенесла цінну для мене інформацію. Сумно, що ця картка так мене підвела.
Не купуйте Kingston, якщо не готові втратити свої гроші та інформацію!!- Достоинства:
- Були колись, а тепер одні проблеми
- Недостатки:
- Третя картка цього бренду, яку можна викинути
Представник брендуДобрий день!
Шановна Олена! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої карти пам'ятi. Ми розумiємо ваше обурення: ситуацiя дiйсно вкрай прикра.
Найчастіше таке відбувається, коли пристрій, до якого встановлена карта, поводиться з нею некоректно: наприклад, USB карт-рідер від'єднується від ПК без процедури безпечного вилучення, або поганий контакт в слоті телефону (варіанти - пристрій не підтримує карти такого обсягу або був аварійно вимкнений). В такому випадку контролер карти блокує запис саме для того, щоби наявні на ній дані можна було би прочитати і перенести на інший пристрій. Якщо таку пошкоджену карту не заблокувати на запис - то наступні записи можуть знищити дані без можливості іх відновлення.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
Якщо усі три карти перестали працювати в одному і тому самому пристрої - варто звернутися в сервіс з цим пристроєм: не виключено, що він буде виводити з ладу і наступні карти теж. Три карти поспіль - це тривожний сигнал.
Якщо на карті є якась конфіденціальна інформація - напишіть, будь ласка, на [email protected], такі ситуації теж зазвичай вирішуються.
І на випадок, якщо наступна карта не заблокується, а просто перестане відповідати - завжди робіть резервні копії цінних даних на інших носіях.
- Стєкольщиков О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ
Через 3 місяці роботи перестала працювати, використовувалась не виймаючись суто в Steam deck
Представник брендуДобрий день!
Шановний Олександр! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої карти пам'ятi. Ми розумiємо ваше обурення: ситуацiя дiйсно вкрай прикра.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
Але бажано мати на увазі, що Steam deck доволі багато пише на карту, тому для неї бажано користуватись картами класу вище - Canvas Go! Plus.
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Через майже пів року почали глючити одна за одною... Стоять в камерах спостереження. Не форматуються, припідключенні до компютера як флешка не розпізнається...
Представник брендуДобрий день!
Шановний Микола! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої карти пам'ятi. Ми розумiємо ваше обурення: ситуацiя дiйсно вкрай прикра.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
Ала на майбутнє варто мати на увазі, що камери спостереження багато пишуть на карти пам'яті і доволі швидко вичерпують ресурс карт, не призначених для такого обсягу запису. Для камер випускається окрема серія карт, High Endurance, зі значно більшим ресурсом запису, наприклад - SDCE/64GB.
- Ярослав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ
2 тижня як у сервісному центрі,ніяких дій
- Ярослав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ
Перестала працювати через місяць,використав 2 раза по 2год
- Достоинства:
- Недостатки:
- Швидко зламалося
Представник брендуДобрий день!
Шановний Ярослав! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої карти пам'ятi. Ми розумiємо ваше обурення: ситуацiя дiйсно вкрай прикра.
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Карточка умерла через 3 года, оформила на розетке возврат по гарантии, пока никто не звонил что бы подтвердить, видимо самой нужно набирать уточнять как вернуть...
- Достоинства:
- Скорость
- Недостатки:
- Умерла через 3 года
Представник брендуДобрый день!
Уважаемая Светлана! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашей карты памяти. Мы понимаем ваше негодование: ситуация действительно крайне обидная.
Проще всего обратиться в ближайшую точку выдачи "Розетки".
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Все норм
- ГеоргийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Приобрел данную карту памяти Kingston Canvas Select Plus microSDXC 128GB UHS-I U1 , и установил на Go pro, экшен камера установлена или на шлеме или на руле мото байка , все работает на отлично, пока полет нормальный.
- Достоинства:
- спустя время - работает, рекомендую.
- Недостатки:
- пользуюсь с 01.09.23 пока никаких замечаний
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Все Ок.
- юрий к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
работает норм . хорошая.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Норм
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
свою функцію виконує
- Достоинства:
- ціна, якість
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 32 ГБ
Все чітко. Питань немає.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Записал данные, через время вообще ничем не определяется карта. Никому не советую данную карту.
- Достоинства:
- Их нет
- Недостатки:
- Вообще не работает
Представник брендуДобрый день!
Уважаемый Максим! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашей карты памяти. Мы понимаем ваше негодование: ситуация действительно крайне обидная.
Если карта не определяется в ПК через картридер - обратитесь, пожалуйста, в сервис по гарантии.
Вообще, такие случаи бывают при нарушении условий хранения карты (например, воздействие высокой температуры) или при извлечени карты без выполнения процедуры безопасного отключения.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Брал для своего смартфона Samsung A71, чтобы он на нее записывал фото, видео, и музыку всю свою я еще туда скинул, а основную память телефона освободил под приложения и файлы подкачки. Карточка памяти справляется хорошо, никаких нареканий нет, к фирме Кингстон доверие высокое, думаю никогда проблем с этой картой памяти не возникнет, поставил и забыл.
- Достоинства:
- Качественный бренд – качественная память – стопроцентная защита от склерозов!))
- Недостатки:
- Пока не выявлено;
- Даниил Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Працюють добре. Перевірив часом.
- Бойчук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Все супер
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Виконує свої функції добре
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Працює з липня в камері спостереження. Все добре.
- Достоинства:
- Працює
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Все добре через час
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Використовую у відеореєстраторі,все добре працює.
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Доброго часу доби!!!
Торгова марка як завжди на висоті!!!
Користуюсь нею все своє життя!
Така флешка вже не перша!
Купував цю марку постійно в різних місцях і містах,перший комп з hdd цієї марки досі працює,вже 18 років!
Ноутбук з ssd також цієї марки 9 років роботи!
Флешок 5 штук,різного об'єму,вже років 10 в роботі!!!
Все працює по цей день!!!
Записував,видаляв,перезаписував вже не пам'ятаю скільки разів!!!
Все на висоті!!!!
Дякую Rozetka за роботу!!!
Приємно працювати з вами!!!
Привітні люди працюють,з якими завжди приємно спілкуватись !!!!!
На будь-яке питання завжди дадуть коректну відповідь!!!
Молодці!!!!- Достоинства:
- Якість,швидкість
- Недостатки:
- Жодного
- николай я***
Моя 13 років відробила і фініш !
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Через 7 місяців перестала працювати - жоден телефон чи пк її не бачить, дані втрачено
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
Щоби не втрачати дані в таких випадках (на жаль, таке буває з будь-якими носіями даних), дуже корисно налаштувати резервне копіювання на інший носій, тим паче, що в сучасних смартфонах копіювання в хмару - майже стандартна функція.- Дмитро Б***
Гарантия обычно 5 лет. Проблемы не вижу.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Працює
- Максим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Користуюсь пару днів, все чудово, швидка передача, телефон працює швидко
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Придбанням задоволена )))
Працює добре ))) - Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Супер. Все працює
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Проработала год. Стояла в видеорегистраторе. Статус «read only”. Не форматируется. С файлами ничего нельзя сделать. На macOS файлы видно, можно загрузить и смотреть. Но ни удалить файлы, ни форматировать карту не получается, «первая помощь» выдает ошибку. На windows вообще не открывается карта памяти, статус «повреждена».
Уважаемый представитель бренда, расскажите пожалуйста, как я могу сдать карту памяти на которой имеется конфиденциальная информация по гарантии? Учитывая что удалить файлы я не могу, а вот просматривать файлы возможность имеется.
P.S. купил sandisk extreme, пока всё хорошо.
Представник брендуДобрый день!
Уважаемый Олександр! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашей карты памяти. Мы понимаем ваше негодование: ситуация действительно крайне обидная.
Напишите, пожалуйста, на [email protected] - мы постараемся решить вопрос в ближайшее время.- Сергій Б***
Гарантия 5 лет, модно поменять. А вообще регистраторы очень сильно насилуют ячейки памяти своей перезаписью так что режим работы требует жертв, круглосуточная запись злая шутка.
- Дмитро Б***
Чтоб удалить конфеденциальную информацию попробуйте низкоуровневое форматирование например в программе HDDLLFTool.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
В край не задоволений 21 день пропрацювала в телефоні і потім пише карта не підтримується ! Перевіряв на інших телефонах теж саме !
- Достоинства:
- Немає жодної!(
- Володимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Дякую все добре працює
- Достоинства:
- Потужність
- Костянтин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
У вуличній відеокамері працює добре.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Раніше були емоції позитивні, великий обсяг пам'яті, але як виявилось карта пам'яті зовсім не така як здавалось.
Працювала місяці 2 у відеореєстраторі, повністю підходить за вимогами (U1 V10).
Але перестала нормально працювати, відеореєстратор вказує ії як карту з маленькою швидкістю. Для прикладу є карта на 16гб, зроблена ще роки 4 назад, але повністю працює, тому проблема у карті.
Розетка сервіс також не допоміг, майже місяць карта була у сервісі, і вони просто пишуть "Все нормально, карта працює" хоча навіть невідомо що вони робили (можливо нічого) доречі ще й платити довелось.- Достоинства:
- Великий обсяг пам'яті.
- Недостатки:
- Не працює нормально, розетка сервіс це повний нуль.
Представник брендуДобрий день!
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановна Олена! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Для роботи в відореєстраторах бажано використовувати карти з підвищеним ресурсом - постійний перезапис доволі швидко зношуює карти, не призначені для такого навантаження. Ми випускаємо окрему скрію карт, спеціально призначених для відеореєстраторів та інших застосувань з інтенсивним записом - High-Endurance microSD, SDCE/128GB.
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Про працювала 10 днів в режимі звичайного накопичувача і телефон перестав бачить карту !( ,,Ps '' пробував на інших телефонах також не працює )
Представник брендуДобрий день!
Шановний Павло! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої карти пам'ятi. Ми розумiємо ваше обурення: ситуацiя дiйсно вкрай прикра.
- Руслан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Дуже швидка. Вже маю 5 штук.
Всі працюють без нарікань.- Достоинства:
- Дуже швидка. Відповідає опису
- Недостатки:
- Поки не виявив.